Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisała Basia:"Tak jest zawsze, że jak jest zwierze okrutnie potraktowane, to jest ogromne zainteresowanie, gdy już znajdzie się w dużo lepszej sytuacji i jest bezpieczny - chociaż bez domku:-( - to zainteresowanie wygasa. Przykre, ale prawdziwe."
- to dlatego, ze w zastraszającym tempie przybywa "cięzkich" przypadków:shake:
a brak pomysłów na domki i zebysmy się skichali to tych proporcji sie nie wyrówna. Homerek jest przesliczny:-o,jaka odmiana! ja sledzę jego losy ale nie lubie "hopać" -a nic innego niemam do zaoferowania. zaraz robie przelew swojej niewielkiej raty za hotelik- oby juz wkrótce nie była potrzebna ;)

Posted

proszę mi nie brać za złe, że napisałam tak - chodziło mi o to, że zawsze angażujemy się mocniej i w większej sile w przypadki bardzo drastyczne. Nie chodziło mi o to, że mam jakiekolwiek pretensje czy coś w tym stylu - absolutnie - ja stwierdziłam tylko fakt, bo takie jest życie i tyle stworzonek niestety bardzo skrzywdzonych. Codziennie coraz więcej:-(:-(
Oczywiście Mimiś masz rację w 100%. A domek dla tak pięknego Homereczka na pewno się znajdzie. Wiem, że wiele osób zagląda tu i śledzi losy tego pieseczka - chociaż się nie wpisują.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

Posted

Murko dziękujemy za zdjęcia. W tej sytuacji, że słoneczko jest od nas daleko możemy liczyć tylko na ten gest z Twojej strony - zdjęcia.
One nigdy nie oddają prawdziwego piękna psa, ale na tych widać jak bardzo Homerek jest tam u Was szczęśliwy, że niczego mu nie brakuje i to jest najwspanialsze móc na to patrzeć i w tym uczestniczyć.
Z tych drastycznych przypadków najpiękniejszy jest to widok - uśmiechnięta psia mordka.
I to nic, ze nie w stałym domku, ale jest bezpieczny, zadowolony, najedzony i otoczony kochającymi ludźmi :)

Posted

Dziękuję bardzo za nowe zdjęcia:multi:

Homerku, Cudo Ty prześliczne :loveu: Mam nadzieję, że znajdziesz swój włany, dobry domek już niedługo, choć u Murki Ci, jak widać, jest b. dobrze.

Nie było mnie kilka dni w domu, ale wkrótce zabiorę się dziarsko za nowe ogłoszenia...i dobrze, że Mimiś przypomniała na forum, że Homerka należy przysponsorować :oops:- dni lecą jak szalone jeden za drugim to i pieniędzy ze skarbonki trochę ubyć musiało...

Posted

Marlenko,

już dogadałam szczegóły z Basią, na pewno da Ci znać...

I bardzo Cię proszę, wykorzystaj nowe zdjęcia od Murki - Homerek jest na nich super słodziakiem!

Pozdrawiam serdecznie,

Magda

Posted

My startujemy z ogłoszaniem psiaków hotelikowych w lokolnej prasie. Zobaczymy jaki będzie odzew... w razie czego można będzie ogłosić też Homerka :cool3: