tyciaNi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 witam Homera w ponure wtorkowe popołudnie :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 http://img401.imageshack.us/img401/3453/hommkf7.jpg Ależ on jest ładny!:loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jejuśku jaki on ślicznościowy piesiutek:loveu::loveu::loveu: No teraz domeczek na pewno sie znajdzie:loveu::loveu: Quote
mimiś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 napisała Basia:"Tak jest zawsze, że jak jest zwierze okrutnie potraktowane, to jest ogromne zainteresowanie, gdy już znajdzie się w dużo lepszej sytuacji i jest bezpieczny - chociaż bez domku:-( - to zainteresowanie wygasa. Przykre, ale prawdziwe." - to dlatego, ze w zastraszającym tempie przybywa "cięzkich" przypadków:shake: a brak pomysłów na domki i zebysmy się skichali to tych proporcji sie nie wyrówna. Homerek jest przesliczny:-o,jaka odmiana! ja sledzę jego losy ale nie lubie "hopać" -a nic innego niemam do zaoferowania. zaraz robie przelew swojej niewielkiej raty za hotelik- oby juz wkrótce nie była potrzebna ;) Quote
Basia1968 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 proszę mi nie brać za złe, że napisałam tak - chodziło mi o to, że zawsze angażujemy się mocniej i w większej sile w przypadki bardzo drastyczne. Nie chodziło mi o to, że mam jakiekolwiek pretensje czy coś w tym stylu - absolutnie - ja stwierdziłam tylko fakt, bo takie jest życie i tyle stworzonek niestety bardzo skrzywdzonych. Codziennie coraz więcej:-(:-( Oczywiście Mimiś masz rację w 100%. A domek dla tak pięknego Homereczka na pewno się znajdzie. Wiem, że wiele osób zagląda tu i śledzi losy tego pieseczka - chociaż się nie wpisują. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Quote
Paulina_mickey Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Homerku hop do góry! Zrobiłam banerek ::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Murko dziękujemy za zdjęcia. W tej sytuacji, że słoneczko jest od nas daleko możemy liczyć tylko na ten gest z Twojej strony - zdjęcia. One nigdy nie oddają prawdziwego piękna psa, ale na tych widać jak bardzo Homerek jest tam u Was szczęśliwy, że niczego mu nie brakuje i to jest najwspanialsze móc na to patrzeć i w tym uczestniczyć. Z tych drastycznych przypadków najpiękniejszy jest to widok - uśmiechnięta psia mordka. I to nic, ze nie w stałym domku, ale jest bezpieczny, zadowolony, najedzony i otoczony kochającymi ludźmi :) Quote
bumel Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dziękuję bardzo za nowe zdjęcia:multi: Homerku, Cudo Ty prześliczne :loveu: Mam nadzieję, że znajdziesz swój włany, dobry domek już niedługo, choć u Murki Ci, jak widać, jest b. dobrze. Nie było mnie kilka dni w domu, ale wkrótce zabiorę się dziarsko za nowe ogłoszenia...i dobrze, że Mimiś przypomniała na forum, że Homerka należy przysponsorować :oops:- dni lecą jak szalone jeden za drugim to i pieniędzy ze skarbonki trochę ubyć musiało... Quote
Basia1968 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Homerku hop do góry! Zrobiłam banerek ::cool3: Paulinko kochana dziekuję Ci bardzo:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Basia1968 napisał(a):Paulinko kochana dziekuję Ci bardzo:loveu: Cieszę się ,że przypadł do gustu:cool3: Chociaż tyle mogę zrobić;) Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Homerku mam nadzieję że banerek przyniesie Ci szczęście ;);););) Quote
jotpeg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 najnowsze zdjęcia Homerka prześliczne!!! :loveu::loveu::loveu: zwłaszcza takiego przytulaka na rączkach - no bomba! :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Basia1968 napisał(a):Paulinko kochana dziekuję Ci bardzo:loveu: Basia chciałam zaznaczyć, że masz dwa banerki Homera w podpisie w tym jeden nie działający :diabloti: Quote
Murka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Przyszła wpłata 70 zł od p.Magdaleny z Warszawy :cool3: Quote
bumel Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Napisałam do Ciebie na priva ws. wyróżnionego allegro Quote
Marlena:) Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 OK.Ja juz zajmuję się Homerkowym szablonikiem i czekam na znak, czy wyróżnić;).A tymczasem podnoszę:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Quote
bumel Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Marlenko, już dogadałam szczegóły z Basią, na pewno da Ci znać... I bardzo Cię proszę, wykorzystaj nowe zdjęcia od Murki - Homerek jest na nich super słodziakiem! Pozdrawiam serdecznie, Magda Quote
Murka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 My startujemy z ogłoszaniem psiaków hotelikowych w lokolnej prasie. Zobaczymy jaki będzie odzew... w razie czego można będzie ogłosić też Homerka :cool3: Quote
Recommended Posts