ida47 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 czekamy , na wiesci o biedaku , to oczekiwanie :-( Quote
elmira Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='basia0607']A reszta psów ?[/quote] Czia pisała, że ma zrzeczenie. Jeśli źle zrozumiałam, to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Ubiła bym bandytę!!! Quote
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Basi pewno chodziło o to, gdzie jest reszta psów i w jakim stanie. Quote
Issa* Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Boże...:( aż mi sie płakać chce:( jak tak można?!!! ten sku... powinien dostac surową karę. ja nie wiem co się dzieje z ludźmi. z kąd w nich tyle nienawiści,złości, i okrucieńswa? są różne rozumienia tego słowa i różne sytuacje. czasami na ich temat mają ludzie sprzeczne zdanie ale to o tym chyba nikt nie powie że jest ok:( oby ktos go zaadaptował:( Quote
Ank@ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Brak słów. Nóż się w kieszeni otwiera :placz: Quote
Acik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wiesz juz jak dlugo będzie w klinice i jaki jest faktycznie jego stan? Quote
Rybc!a Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Gdyby było coś wiadomo o goldenie- proszę o informację- zawiadomię ' Szansę ' . Quote
KrystynaS Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='czia'] Ten na zdjęciach [B]był bity łopatą, aż wypłynęło oko,[/B] ma rany na głowie, nie wiem czy [B]pęknięta czaszka,[/B] czy nie, będę wieczorem wiedziała. [B]chowali go i przykryli cegłówkami leżał tak 2 dni.[/B] [/quote] Boże jedyny !!!!!!! Czy ja to naprawdę to czytam !!!! Quote
Ziutka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='KrystynaS']Boże jedyny !!!!!!! Czy ja to naprawdę to czytam !!!![/quote] Niestety........ Quote
viverna Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ;(;( co z resztą psów? zostaną zabrane? kiedy? Quote
czia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Pinio jest już po operacji, oko usunięte, z opinii lekarzy wynika, że leżał przynajmniej 2 dni. Czaszka cała. Pies ma około 7 lat. Teraz odpoczywa, jest na przeciwbólowych. Dziś już nie dam rady wstawić zdjęcia, ale jutro wieczorem obiecuję. Poza tym mam zdjęcia tamtych psów, trzeba im na cito szukać miejsca, szczególnie jednemu, w typie goldena, bo drugi to szczeniaczek i już chyba mam dom dla niego. W szpitaliku zrobiłam zdjęcia jeszcze Beniowi- 3 lata z chorymi stawami, nie chodzi, sika pod siebie. Pracował jako stróż, teraz chcą go uśpić, bo nie stać ich na leczenie i opiekę dla psa. Też mu założę wątek. Lekarze mówią że można go operować, w Berlinie zakładają sztuczne panewki czy coś tam , już nie myślę jestem zmęczona, ale operacja kosztuje 1500 euro. Właściciele nie chcą się nim już zająć. Wymaga stałej pomocy i pielęgnacji, taki wielki misio. jaki ten świat okrutny. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywcem-pogrzebany-123266/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/309/f77d75f1e7bb0488.jpg[/IMG][/URL] Quote
Wioletat Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witam,czia nie pisze,więc ja odpowiem wam na biedaczka temat.Jest już po operacji,narazie cierpi,nie je ,wszystko go boli.'W klinice pozostanie tydzień by dojść do siebie,przybyć na wadze.Tylko jego samopoczucie zadecyduje o jej opuszczeniu.Biedaczek jest w Niemczech w różnych fundacjach,dlatego o domek się nie martwię,ale każdy grosz się przyda.Musimy jemu zapewnić po tym horrorze zapewnić stabilizację,bez wzdlędu czy będzie to tyle,czy więcej kosztowało.A domek to musi być sprawdzony a nie poprostu............ Zdjęcia z op mogę przesłaćale jeśli ktoś przyśle mi e-meila,gdyż sama nie potrafię wstawiać na dogo Quote
Wioletat Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 małe sprostowanie,wczoraj jadł za trzech,a dzisiaj po op.narazie nie patrzy na michę. Quote
czia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 wiadomo, ale znów zacznie, Wiola ja wstawię jutro, dziś już wysiadam po całym dniu. Numer konta umieszczę w pierwszym poście. Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Możesz podesłac na [email][email protected][/email] Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czytając sam tytuł,bałam się tu wejść.Po prostu brak mi słów:angryy: Quote
KrystynaS Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ale żyje i czaszka cała. Czekamy jak będzie jutro. Bestialstwo ludzi mnie poraża i jeszcze do tego ta bezkarność z jednej strony i obojętność z drugiej. Quote
Wioletat Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 bezkarnośc?nie ,to już w tej sprawie mniej aktualne.My doprowadzimy by ten OPRAWCA zapamiętał swój czyn:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
elmira Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Wioletat']bezkarnośc?nie ,to już w tej sprawie mniej aktualne.My doprowadzimy by ten OPRAWCA zapamiętał swój czyn:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Hmmm, tak, go serio, potraktować? To też, nie jest fajne! Quote
Wioletat Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Sprawa tylko trafi do sadu,to należy zakończyć?Czy należy się temu oprawcy,bo był po wpływie alkoholu................................Przepraszam,uważam ,że tu najważniejsze jest dobro zwierząt,zwierząt maltretowanych,głodzonych,itd........... Quote
pati-c Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Brak słów..:angryy::angryy: Mój znajomy myśliwy powiedział ostatnio,że bardziej ma ochotę strzelać do ludzi,niż do zwierzaków..bo jak widzi co się dzieje na tym cholernym świecie,jak ludzie traktują psy,koty..to mu się nóż sam otwiera...:shake: Quote
Recommended Posts