Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia0607']A reszta psów ?[/quote]

Czia pisała, że ma zrzeczenie. Jeśli źle zrozumiałam, to przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Ubiła bym bandytę!!!

Posted

Boże...:( aż mi sie płakać chce:( jak tak można?!!! ten sku... powinien dostac surową karę. ja nie wiem co się dzieje z ludźmi. z kąd w nich tyle nienawiści,złości, i okrucieńswa? są różne rozumienia tego słowa i różne sytuacje. czasami na ich temat mają ludzie sprzeczne zdanie ale to o tym chyba nikt nie powie że jest ok:( oby ktos go zaadaptował:(

Posted

[quote name='czia']
Ten na zdjęciach [B]był bity łopatą, aż wypłynęło oko,[/B] ma rany na głowie, nie wiem czy [B]pęknięta czaszka,[/B] czy nie, będę wieczorem wiedziała. [B]chowali go i przykryli cegłówkami leżał tak 2 dni.[/B] [/quote]
Boże jedyny !!!!!!! Czy ja to naprawdę to czytam !!!!

Posted

Pinio jest już po operacji, oko usunięte, z opinii lekarzy wynika, że leżał przynajmniej 2 dni. Czaszka cała. Pies ma około 7 lat. Teraz odpoczywa, jest na przeciwbólowych.

Dziś już nie dam rady wstawić zdjęcia, ale jutro wieczorem obiecuję.

Poza tym mam zdjęcia tamtych psów, trzeba im na cito szukać miejsca, szczególnie jednemu, w typie goldena, bo drugi to szczeniaczek i już chyba mam dom dla niego.

W szpitaliku zrobiłam zdjęcia jeszcze Beniowi- 3 lata z chorymi stawami, nie chodzi, sika pod siebie. Pracował jako stróż, teraz chcą go uśpić, bo nie stać ich na leczenie i opiekę dla psa. Też mu założę wątek. Lekarze mówią że można go operować, w Berlinie zakładają sztuczne panewki czy coś tam , już nie myślę jestem zmęczona, ale operacja kosztuje 1500 euro. Właściciele nie chcą się nim już zająć. Wymaga stałej pomocy i pielęgnacji, taki wielki misio.

jaki ten świat okrutny.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywcem-pogrzebany-123266/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/309/f77d75f1e7bb0488.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Witam,czia nie pisze,więc ja odpowiem wam na biedaczka temat.Jest już po operacji,narazie cierpi,nie je ,wszystko go boli.'W klinice pozostanie tydzień by dojść do siebie,przybyć na wadze.Tylko jego samopoczucie zadecyduje o jej opuszczeniu.Biedaczek jest w Niemczech w różnych fundacjach,dlatego o domek się nie martwię,ale każdy grosz się przyda.Musimy jemu zapewnić po tym horrorze zapewnić stabilizację,bez wzdlędu czy będzie to tyle,czy więcej kosztowało.A domek to musi być sprawdzony a nie poprostu............
Zdjęcia z op mogę przesłaćale jeśli ktoś przyśle mi e-meila,gdyż sama nie potrafię wstawiać na dogo

Posted

bezkarnośc?nie ,to już w tej sprawie mniej aktualne.My doprowadzimy by ten OPRAWCA zapamiętał swój czyn:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wioletat']bezkarnośc?nie ,to już w tej sprawie mniej aktualne.My doprowadzimy by ten OPRAWCA zapamiętał swój czyn:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Hmmm, tak, go serio, potraktować?
To też, nie jest fajne!

Posted

Sprawa tylko trafi do sadu,to należy zakończyć?Czy należy się temu oprawcy,bo był po wpływie alkoholu................................Przepraszam,uważam ,że tu najważniejsze jest dobro zwierząt,zwierząt maltretowanych,głodzonych,itd...........

Posted

Brak słów..:angryy::angryy: Mój znajomy myśliwy powiedział ostatnio,że bardziej ma ochotę strzelać do ludzi,niż do zwierzaków..bo jak widzi co się dzieje na tym cholernym świecie,jak ludzie traktują psy,koty..to mu się nóż sam otwiera...:shake: