Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='andzia69']no to niech Ozzulek popatrzy, pomyśli czy chce do Ciechocinka dla bullowatych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]no i co .... no powiedział ze chce jechać :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Furciaczek, Fioneczka - a moze trzeba w ogłoszeniach o duużych psach pisać, ze ciulalek do obrony duzego gratis?:diabloti:

[FONT=Arial]no własnie zaraz wam fote wstawie :evil_lol:[/FONT]

Posted

Człowiek nawet jak ma sensowne pomysły to z reguły i tak brakuje funduszy na realizację. I tu możemy napisać, że w sumie nie ma tu znaczenia rasa.

Jedno jest pocieszające. Że z biegiem miesięcy, lat udaje nam się pomóc chociaż niewielkiej liczbie bullowatych oraz oświecać ludzi, że nie taki diabeł straszny jak go malują.

Posted

no to kiedy Ozzulek chce przyjechac?:diabloti:

a to zdjęcie:evil_lol: astka pilnuje cziłałę coby nie wyfrunęła z klatki jak powieje silniejszy wiatr:evil_lol::evil_lol:

pisałam o tym na watku zgredziowym - obok nas w ośrodku była na wczasach bulinka - wieelka biała baba i 2 mini yorecki pętające się jej dookoła nóg:diabloti: przekomicznie to wyglądało:p

Posted

Pytanie tylko, czy mamy se zapodać po równo do każdego psa? :cool3:

Jeszcze skończymy jak Bugsikowa. :evil_lol: Ona teraz jeszcze na koty się przerzuciła... i to duuuuże kotki bo Main Koty. :diabloti:

Posted

[quote name='doddy']Alicjo, zdjęcie po prostu cudowne!
[FONT=Arial]
bo i suczyska cudne ;)
[/FONT]

[quote name='andzia69']no to kiedy Ozzulek chce przyjechac?:diabloti:

a to zdjęcie:evil_lol: astka pilnuje cziłałę coby nie wyfrunęła z klatki jak powieje silniejszy wiatr:evil_lol::evil_lol:

pisałam o tym na watku zgredziowym - obok nas w ośrodku była na wczasach bulinka - wieelka biała baba i 2 mini yorecki pętające się jej dookoła nóg:diabloti: przekomicznie to wyglądało:p

[FONT=Arial]Ozzulek na wiosne ;)[/FONT]

[quote name='andzia69']Kasia - no to moze po cziłałce se zapodamy?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]załatwić ?? :evil_lol::evil_lol: cziułka ma hodowlanke ... będzie cały miot nasz ;)[/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Ejjj jaki Ciechocinek?? Gdzie?? Kto tam jest i po co i dlaczego ja nic nie wiem:placz:

[FONT=Arial]no dopsz ...Baden Baden :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

a ja na kolankach mam wlasnie strasznie groznego morderce, ma wzrostu tyle co chiuaua, wiecej siersci i wazy moze 2kg ... caly czas szukam gdzie mu te bateryjki wkladaja ale nie umie znalezc :eviltong:

Andzia ja sie u ciebie melduje w pierwszej polowie lipca :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Ejjj jaki Ciechocinek?? Gdzie?? Kto tam jest i po co i dlaczego ja nic nie wiem:placz:

jak to gdzie - to ciechocinek nadmorski:evil_lol: Kotki2: Strona główna

[quote name='Tengusia']a ja na kolankach mam wlasnie strasznie groznego morderce, ma wzrostu tyle co chiuaua, wiecej siersci i wazy moze 2kg ... caly czas szukam gdzie mu te bateryjki wkladaja ale nie umie znalezc :eviltong:

Andzia ja sie u ciebie melduje w pierwszej połowie lipca :loveu:

ło kej - to będziemy czekać całą sforą:diabloti:

a to na kolanach to może masz chiłałkę owłosioną:evil_lol: a beteryjki szukaj pod ogonem:p

[quote name='doddy']Pytanie tylko, czy mamy se zapodać po równo do każdego psa? :cool3:

ups:roll: oto jest pytanie:p

w sumie takie chiłałki to oszczędnosciowe psy - słyszałam, ze im się jeść nie daje coby nie rosły!:cool3:

Posted

[quote name='andzia69']

ło kej - to będziemy czekać całą sforą:diabloti:

a to na kolanach to może masz chiłałkę owłosioną:evil_lol: a beteryjki szukaj pod ogonem:p

nie to nie chiuaua czekaj dam ci linka do tej rasy ... Always Maltese- Maltese Dog-Maltese Breeders nie wiem czy to nasz maltanczyk ??? nie znam sie na tych malych zabawkach :diabloti: bateryjki pod ogonem brak :evil_lol:

Posted

Andzia, ja to wymyśliłam lepszy pomysł...
choć się zajmiemy adopcją ciułałek :evil_lol: I będziemy je odsprzedawać z zyskiem na bullowate! :loveu:
Ciułałki to już bywają do adopcji! Bugsikowa dwie se sprawiła. Nawet z wodogłowiem w gratisie.

Posted

doddy napisał(a):
Andzia, ja to wymyśliłam lepszy pomysł...
choć się zajmiemy adopcją ciułałek :evil_lol: I będziemy je odsprzedawać z zyskiem na bullowate! :loveu:
Ciułałki to już bywają do adopcji! Bugsikowa dwie se sprawiła. Nawet z wodogłowiem w gratisie.

o rany:crazyeye: to skąd ona takie brała:cool3:

ale wiesz - to dobry pomysł - trza ciłały i yorki wyadoptowywać za kasę - będzie na bullowate:evil_lol: a jak jakiś będzie nie w kolorze lub w wadze to albo przefarbujemy albo odchudzimy:evil_lol:

Tengusia - to ten maltanczyk jakiś mutant jest!:diabloti: a może rozejrzyj się tam za jakimiś podobnymi i wyślij je w paczce do nas - wyadoptujemy za grubą kasę, bo to będą hamerykańskie i bedzie na hotele, leczenie itd:p

Posted

andzia69 napisał(a):
o rany:crazyeye: to skąd ona takie brała:cool3:

ale wiesz - to dobry pomysł - trza ciłały i yorki wyadoptowywać za kasę - będzie na bullowate:evil_lol: a jak jakiś będzie nie w kolorze lub w wadze to albo przefarbujemy albo odchudzimy:evil_lol:

Tengusia - to ten maltanczyk jakiś mutant jest!:diabloti: a może rozejrzyj się tam za jakimiś podobnymi i wyślij je w paczce do nas - wyadoptujemy za grubą kasę, bo to będą hamerykańskie i bedzie na hotele, leczenie itd:p

Bugsikowa wiedziała gdzie się zakręcić... z hodowli je brała. :diabloti:
Yorki to trza czesać, więc Ty będziesz trzymać w swoim Ciechocinku, ja będę wodogłowia - ale te gładkie czymać. :loveu:

I wszystko będzie w imię ludzkości :p

Posted

doddy napisał(a):
Bugsikowa wiedziała gdzie się zakręcić... z hodowli je brała. :diabloti:
Yorki to trza czesać, więc Ty będziesz trzymać w swoim Ciechocinku, ja będę wodogłowia - ale te gładkie czymać. :loveu:

I wszystko będzie w imię ludzkości :p

no niech ci będzie:p ogolę do łysa i będą chinskie grzywacze:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
no niech ci będzie:p ogolę do łysa i będą chinskie grzywacze:eviltong:

Jak ogolisz, to potem nie karm koniecznie! Będziemy zbierać kasę, że biedne i zamorzone.
Jeszcze oblejemy keczupem. :diabloti: