Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bubol w prezencie na dzień kobiet pozbył się kobiecości;) mam nadzieję, że gorzej z nią nie będzie:roll: dzisiaj była ze mną w pracy i normalnie nie poznałam jej - nawet dała się głaskać dziewczynie, na którą kiedyś warczała...no ale to pewnie miała przejściowe:evil_lol: moze czuła co sie święci i chciała pokazac, ze ona umie byc grzeczna?:diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fotasów nie ma na razie:( dzisiaj jechalam z Bubiszonem znowu do weta...:( całą noc wymiotowala i dzisiaj też - jak tylko napiła się wody to po 2-3 min. zwracała wodę...jeść nie chce...dostała kroplowkę i jeszcze zastrzyk p/bólowy...się mi zachciało:(

ale generalnie jej nie poznaję...chyba na maxa jednak jest zestresowana całą tą sytuacją (wyjazd córki, zostawienie jej u rodziców Maćka, przeprowadzka do mojej mamy, sterylka)...wczoraj była u mnie pracy - była grzeczna, dzisiaj u wetki w poczekalni mały szczenior ala labek chciał się z nią bawić to warczała - ale jak stanął koło niej i jazgotał na nią to nawet nie mruknęła...ba - opiekunka tego malucha nawet ją poglaskała i też nie mruknęła, o glaskaniach wetów nie wspomnę - czyli nie jest z nią tak strasznie źle chyba;)

Posted

rufusowa napisał(a):
Buba ze strachu, że się jej pozbędziecie zrobiła się grzeczniejsza :lol:

ta...wczoraj przyszlam z koleżanką córki, która zgodziła się pomagać ją wyprowadzać to naburczala na nią:mad: no ale może dlatego, ze była w domu:cool3: to niedobre suczydło:p

Bubol dzisiaj zjadł troszke, wymiotów już nie ma - wetka dzwoniła już rano pytać jak Buba, bo się martwi:p:p:p

• 1 month later...