Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ładnie, Majuska się zajmuje wszystkimi wątkami tylko nie poldziowym :oops:

Wszystko dobrze u Poldzia, tzn. bez zmian, bo dobrze to jak wiemy nie jest, trochę sie nasz Poldzio męczy w upały, ale staram sie , żeby futra ubywało, apetyt jest dużo spacerków, no i dziś mi urządził pobudke o 5 :angryy::mad:

Posted

Słyszysz Poldek co ta Twoja ukochana Pańcia tu wypisuje ? :question:
Ona nie ma dla Ciebie parówek... to tylko do zdjęcia :nonono2:
...woli karmić schroniskowych ludożerców :diabloti:

Posted

Poldziu jakiś strasznie niespokojny od wczoraj, łazi i łazi, boję się, czy to nie pogłębiają się sprawy padaczkowe...:shake: Śniadanka łakomczuszek nawet nie dojadł...:shake:

Posted

Pewnie niektórzy sie zastanawiają co ja robię o tej porze na dogo.... no cóż Poldi mnie dziś zdarł o 5.15 :angryy::angryy::angryy: On wstaje jak kogut, wraz z pierwszymi promieniami słońca ( dobrze, że nie woła kukuryku )więc mam szanse dłużej pospać dopiero późną jesienią:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Pewnie niektórzy sie zastanawiają co ja robię o tej porze na dogo.... no cóż Poldi mnie dziś zdarł o 5.15 :angryy::angryy::angryy: On wstaje jak kogut, wraz z pierwszymi promieniami słońca ( dobrze, że nie woła kukuryku )więc mam szanse dłużej pospać dopiero późną jesienią:shake:

On bedzie piał jak kogut, a z Ciebie zrobi rannego ptaszka. Bedzie ciekawy duet;)

Męcza się psiaki w te upały. U nas też straszna duchota i burze.

Posted

i co jak my nic nie napiszemy to nikt nikt napisze...:shake:;):eviltong:

Poldi dziś dwie dziewuchy obracał...:evil_lol: Maję i Bezę.... nie powiem, radził sobie:diabloti:

Posted

Jaaaa???? oczywiście, że nie;) Sesję, żeśmy sobie robili;)

I co, i co ? Kto tu jest najwytrwalszy, niezniszczalny i powalający??:evil_lol:

Taki jestem przystojniacha :

Posted

Bezule z Majami padnięte... :loveu:
To Poldek je tak wymęczył ? Co im zrobiliście ? Przecież "padnąć" szorściaki jest równie ciężko co moją czarną :evil_lol:

Posted

Neczka napisał(a):
Bezule z Majami padnięte... :loveu:
To Poldek je tak wymęczył ? Co im zrobiliście ? Przecież "padnąć" szorściaki jest równie ciężko co moją czarną :evil_lol:

A Poldziu sobie poradził.....;):eviltong: ( one same sie tak wymasakrowały, futro fruwało w powietrzu...:diabloti:...i to Maja była prowodyrem )