figa33 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 co tam słychać u naszego Leosia , jak tam zdrówko?:lol: Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No to ładnie, Majuska się zajmuje wszystkimi wątkami tylko nie poldziowym :oops: Wszystko dobrze u Poldzia, tzn. bez zmian, bo dobrze to jak wiemy nie jest, trochę sie nasz Poldzio męczy w upały, ale staram sie , żeby futra ubywało, apetyt jest dużo spacerków, no i dziś mi urządził pobudke o 5 :angryy::mad: Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='majuska']Ile mam jeszcze czekać ???[/quote] ...na tą parówkę, którą tam trzymasz :evil_lol: Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 :diabloti:..... na domek, Aniu, na domek...:eviltong: Parówki to mam zarezerwowane dla Krakcia;):lol: Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Słyszysz Poldek co ta Twoja ukochana Pańcia tu wypisuje ? :question: Ona nie ma dla Ciebie parówek... to tylko do zdjęcia :nonono2: ...woli karmić schroniskowych ludożerców :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Poldziowi napewno niczego nie brakuje;) oprócz domku... Quote
majuska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Poldziu jakiś strasznie niespokojny od wczoraj, łazi i łazi, boję się, czy to nie pogłębiają się sprawy padaczkowe...:shake: Śniadanka łakomczuszek nawet nie dojadł...:shake: Quote
majuska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Mam nadzieje Figuś, że to "tylko upał " :roll: Kolację zjadł. Quote
majuska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pewnie niektórzy sie zastanawiają co ja robię o tej porze na dogo.... no cóż Poldi mnie dziś zdarł o 5.15 :angryy::angryy::angryy: On wstaje jak kogut, wraz z pierwszymi promieniami słońca ( dobrze, że nie woła kukuryku )więc mam szanse dłużej pospać dopiero późną jesienią:shake: Quote
elmira Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 majuska napisał(a):Pewnie niektórzy sie zastanawiają co ja robię o tej porze na dogo.... no cóż Poldi mnie dziś zdarł o 5.15 :angryy::angryy::angryy: On wstaje jak kogut, wraz z pierwszymi promieniami słońca ( dobrze, że nie woła kukuryku )więc mam szanse dłużej pospać dopiero późną jesienią:shake: On bedzie piał jak kogut, a z Ciebie zrobi rannego ptaszka. Bedzie ciekawy duet;) Męcza się psiaki w te upały. U nas też straszna duchota i burze. Quote
majuska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 i co jak my nic nie napiszemy to nikt nikt napisze...:shake:;):eviltong: Poldi dziś dwie dziewuchy obracał...:evil_lol: Maję i Bezę.... nie powiem, radził sobie:diabloti: Quote
Becia66 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 majuska napisał(a): Poldi dziś dwie dziewuchy obracał..:diabloti: a którą bardziej ? :razz: Quote
epe Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 W takie upały mu się zachciało?:evil_lol: Becia,ale jesteś dociekliwa-:evil_lol: Poplułam monitor ze śmiechu! Dobre! Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 majuska napisał(a):i co jak my nic nie napiszemy to nikt nikt napisze...:shake::diabloti: zaspałaś majuska dzisiaj czy co ? :eviltong: Quote
majuska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jaaaa???? oczywiście, że nie;) Sesję, żeśmy sobie robili;) I co, i co ? Kto tu jest najwytrwalszy, niezniszczalny i powalający??:evil_lol: Taki jestem przystojniacha : Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='majuska'] Poldi ty mordo kochana....te twoje wielkie oczyska powalają na kolana ....:loveu: Quote
Neczka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bezule z Majami padnięte... :loveu: To Poldek je tak wymęczył ? Co im zrobiliście ? Przecież "padnąć" szorściaki jest równie ciężko co moją czarną :evil_lol: Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='majuska'] ja tu nic nie chcę mówic ale one bardzo do siebie pasują.....:eviltong: BEZOMAJTKA...:evil_lol: Quote
majuska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Neczka napisał(a):Bezule z Majami padnięte... :loveu: To Poldek je tak wymęczył ? Co im zrobiliście ? Przecież "padnąć" szorściaki jest równie ciężko co moją czarną :evil_lol: A Poldziu sobie poradził.....;):eviltong: ( one same sie tak wymasakrowały, futro fruwało w powietrzu...:diabloti:...i to Maja była prowodyrem ) Quote
Miśka84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zaraz, zaraz, chwila, moment :-o co Beza robi u Majuski? Quote
Recommended Posts