Neczka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Przed chwilą wróciliśmy ze spacerku Leosio-Majusio-Deylowego :) Leoś w świetnej formie, próbował nawet nam zwiać... co na jego nieszczęście mało jest możliwe na stosunkowo wolno dreptających łapkach :eviltong: Szaleńce 2 - Maja i Deyluch potrąciły Dziadzia Poldzia kilka razy... a dziadeczek od razu łapkami w górze :roll: Taka bidula kochana :loveu:;) Quote
majuska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Polduś już o wczorajszych poturbowaniach przez sforę dzikich psów zapomniał :lol:, od rana spędza czas na sępieniu różnych smakołyków...:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 majuska napisał(a): od rana spędza czas na sępieniu różnych smakołyków...:evil_lol: Fajnie mu :p Quote
Becia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 wczoraj mnie u Poldzia nie było to dzisiaj będe co najmniej 2 razy.....:eviltong: Cześc Poldi, śpisz ? :evil_lol: Quote
mru Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Neczka napisał(a): Szaleńce 2 - Maja i Deyluch potrąciły Dziadzia Poldzia kilka razy... a dziadeczek od razu łapkami w górze :roll: Taka bidula kochana :loveu:;) o matko hhi u mnie w domu to samo :roll: tyle, że Skrzek sie nie przewraca wtedy tylko gibie i czasem się odszczekuje :eviltong: (jak zauważy) Quote
figa33 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Poldek pewnikiem już się bardzo zadomowił u Majuski... Quote
Becia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Obiecałam odwiedzinki to i jestem Poldi.....:lol:....co tam w majuskowym domku słychac ? :razz: Quote
majuska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Rozpoczęty kolejny dzień oczekiwań na domek marzeń... Mógłby być z dużym zielonym ogródkiem, z basenem i z jakimś mięciutkim leżaczkiem dla Poldzia, no i po ogrodzie mogłyby sie przechadzać jakieś fajne młode suczki i roznosić drinki z parasolkami...:rolleyes::mdrmed: Quote
epe Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bardzo to możliwe,bo to takie męskie marzenia!:evil_lol: A suczki koniecznie w topless! Moze jeszcze z wachlarzami dla ochłody?:evil_lol: Aa! I jeszcze jakieś masaże relaksujące? Quote
Becia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 majuska napisał(a):Rozpoczęty kolejny dzień oczekiwań na domek marzeń... Mógłby być z dużym zielonym ogródkiem, z basenem i z jakimś mięciutkim leżaczkiem dla Poldzia, no i po ogrodzie mogłyby sie przechadzać jakieś fajne młode suczki i roznosić drinki z parasolkami...:rolleyes::mdrmed: Tak sobie mysle czy to aby napewno wpis majuski czy przypadkiem nie jej męża ? :eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 becia66 napisał(a):Tak sobie mysle czy to aby napewno wpis majuski czy przypadkiem nie jej męża ? :eviltong::evil_lol: Majuski, majuski... ja taka elastyczna jestem i wyczuwam Poldziowe potrzeby:eviltong:...a przynajmniej popatrzyłoby se psisko na te topless suczki:eviltong::evil_lol: Quote
epe Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Starsi panowie,to sobie choć popatrzeć lubią:evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 a ty Poldzio na wieczorny spacerek sie szykuj.....:razz: Quote
majuska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] Wcale jeszcze nie idę spać.....:eviltong: Quote
majuska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No to mi Poldziu pokazał przed chwilą.... Ostatnio mają z Maja fochy przy jedzeniu , muszą się dobrze zastanowić czy aby na pewnoe chcą jeść, a często to wybrzydzanie kończy się zamianą misek i wtedy dopiero im smakuje. No i dziś po śniadanku, niedość , że Leoś wyczyścił Majową miskę ( ona w tym czasie czyściła jego ) to jeszcze na koniec ją obsikał....:mad::angryy: pokazał klasę, nie ma co.... Quote
Becia66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 majuska napisał(a):niedość , że Leoś wyczyścił Majową miskę ( ona w tym czasie czyściła jego ) to jeszcze na koniec ją obsikał....:mad::angryy: wcale mnie to nie śmieszy...:roll:...wiesz czemu majuska....:razz: Quote
epe Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Majuska! Uważam,że takie zachowanie,to kolejny dowód na to,że faceci są beznadziejni:mad: A my się tu nad takim użalamy:evil_lol: No chyba,że to miało oznaczać,że ta sunia należy do niego? Quote
figa33 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a może Leos jako starszy pan czasem zapomina już co i jak powinien.... Quote
majuska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 becia66 napisał(a):wcale mnie to nie śmieszy...:roll:...wiesz czemu majuska....:razz: Beciu uwierz mi, że mnie to też nie śmieszy.... Są po kolacji, obyło sie bez incydentów. Quote
majuska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='SZPiLKA23']:shake: Bardzo śmieszne....:mad: Quote
Recommended Posts