Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą wróciliśmy ze spacerku Leosio-Majusio-Deylowego :)
Leoś w świetnej formie, próbował nawet nam zwiać... co na jego nieszczęście mało jest możliwe na stosunkowo wolno dreptających łapkach :eviltong:
Szaleńce 2 - Maja i Deyluch potrąciły Dziadzia Poldzia kilka razy... a dziadeczek od razu łapkami w górze :roll:
Taka bidula kochana :loveu:;)

Posted

Neczka napisał(a):

Szaleńce 2 - Maja i Deyluch potrąciły Dziadzia Poldzia kilka razy... a dziadeczek od razu łapkami w górze :roll:
Taka bidula kochana :loveu:;)

o matko hhi u mnie w domu to samo :roll:
tyle, że Skrzek sie nie przewraca wtedy tylko gibie i czasem się odszczekuje :eviltong: (jak zauważy)

Posted

Rozpoczęty kolejny dzień oczekiwań na domek marzeń... Mógłby być z dużym zielonym ogródkiem, z basenem i z jakimś mięciutkim leżaczkiem dla Poldzia, no i po ogrodzie mogłyby sie przechadzać jakieś fajne młode suczki i roznosić drinki z parasolkami...:rolleyes::mdrmed:

Posted

Bardzo to możliwe,bo to takie męskie marzenia!:evil_lol: A suczki koniecznie w topless! Moze jeszcze z wachlarzami dla ochłody?:evil_lol:
Aa! I jeszcze jakieś masaże relaksujące?

Posted

majuska napisał(a):
Rozpoczęty kolejny dzień oczekiwań na domek marzeń... Mógłby być z dużym zielonym ogródkiem, z basenem i z jakimś mięciutkim leżaczkiem dla Poldzia, no i po ogrodzie mogłyby sie przechadzać jakieś fajne młode suczki i roznosić drinki z parasolkami...:rolleyes::mdrmed:

Tak sobie mysle czy to aby napewno wpis majuski czy przypadkiem nie jej męża ? :eviltong::evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Tak sobie mysle czy to aby napewno wpis majuski czy przypadkiem nie jej męża ? :eviltong::evil_lol:

Majuski, majuski... ja taka elastyczna jestem i wyczuwam Poldziowe potrzeby:eviltong:...a przynajmniej popatrzyłoby se psisko na te topless suczki:eviltong::evil_lol:

Posted

No to mi Poldziu pokazał przed chwilą....

Ostatnio mają z Maja fochy przy jedzeniu , muszą się dobrze zastanowić czy aby na pewnoe chcą jeść, a często to wybrzydzanie kończy się zamianą misek i wtedy dopiero im smakuje. No i dziś po śniadanku, niedość , że Leoś wyczyścił Majową miskę ( ona w tym czasie czyściła jego ) to jeszcze na koniec ją obsikał....:mad::angryy: pokazał klasę, nie ma co....

Posted

majuska napisał(a):
niedość , że Leoś wyczyścił Majową miskę ( ona w tym czasie czyściła jego ) to jeszcze na koniec ją obsikał....:mad::angryy:

wcale mnie to nie śmieszy...:roll:...wiesz czemu majuska....:razz:

Posted

Majuska!
Uważam,że takie zachowanie,to kolejny dowód na to,że faceci są beznadziejni:mad:
A my się tu nad takim użalamy:evil_lol: No chyba,że to miało oznaczać,że ta sunia należy do niego?

Posted

becia66 napisał(a):
wcale mnie to nie śmieszy...:roll:...wiesz czemu majuska....:razz:

Beciu uwierz mi, że mnie to też nie śmieszy.... Są po kolacji, obyło sie bez incydentów.