Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dla odmiany Polduś bardzo elegancki jest, chodził bez smyczki na spacerku, ładnie zjadł śniadanko i teraz mi towarzyszy w dogomaniakowaniu;) Mam nadzieję, że to wczorajsze to jednorazowy incydent:roll:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']No i dziś po śniadanku, niedość , że Leoś wyczyścił Majową miskę ( ona w tym czasie czyściła jego ) to jeszcze na koniec ją obsikał....:mad::angryy: pokazał klasę, nie ma co....[/quot]Oj Poldek....

Posted

becia66 napisał(a):
wcale mnie to nie śmieszy...:roll:...wiesz czemu majuska....:razz:

Nie chcę wykrakać czy coś, ale Poldziu w nowym miejscu też pewnie będzie chciał pokazać, że wszystko jest już jego :eviltong:

Posted

Ponoć multicytat miał działać(bo dogo remont przechodzi), ale du...tzn. nic z tego. Zadziałała szybka odpowiedź.

A Poldzio miskę czy Maję tenteges:roll::razz:

Posted

elmira napisał(a):

A Poldzio miskę czy Maję tenteges:roll::razz:

Leoś miskę tenteges;) Ale póki co nie powtórzył tej akcji.

Dzisiaj spędzamy bardzo leniwy dzień, pańcia się dopiero z wyra pozbierała i musimy jakiś spaceros odbyć, ale ciężko.....:morning:

Posted

becia66 napisał(a):
tereny spacerowe masz niezłe majuska....:razz:...nigdy sie tam nie zapuściłam choć tak blisko....

To taka resztka fajnych terenów do spacerków, między moim blokiem a główna - tzw. obwodnicą, ale niestety i te tereny będą niedługo placem budowy:roll: Muszę pomyśleć o przeprowadzce:razz:

Posted

Erazm napisał(a):
Usmiechniety Leopold zlamamal mi serce....Majuska jak z karma i wydatkami na Leopolda? Potrzebujesz wsparcia? Napisz na pw

Erazm, nie mogę Ci wysłać widomości:roll:. Dziękujemy bardzo za troskę, finansowo dajemy radę, skoro na 3 futrzaki mnie stać to i Leo się załapie, z leków tylko Luminal bierze, to ok. 12 zł na miesiąc, a karma tez nie taka znowu droga. Tak na prawdę to Poldziu tylko fajnego domku potrzebuje i to najlepiej z ogródkiem do dreptania ( z tymi drinkami z parasolką parę stron wcześniej to nas poniosło..:evil_lol: ) Pozdrawiamy wszystkich !!!!!

Posted

majuska napisał(a):
Poldi jest strasznym łobuziakiem i śmieciarzem, kradnie mi właśnie suche kromki chleba z worka na śmieci :cool3:

no nie.....majuska to ty wyrzucasz suchy chleb do smieciowego worka ?:crazyeye:
pakuj to kobito i do schroniska wywież....Ty wiesz jaka to fajna, chrupiąca przekąska dla psiaków ? :mad:

Posted

Leopoldziu szuka domku stałego. Pozdrawiam Cię psiaku cudowny :p!!! Majuska ja noszę chleb łabędziom i kaczkom, najczęściej na Lisią Górę i frajdę mają nie tylko one :)