figa33 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 i allegro dziadka sie skończyło....w niedzielę wznowię Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A to jest cała ekipa z którą Poldi mieszka, nie ma go na zdjęciu bo to on je robił:evil_lol: ( tak sie zabawiają jak pańcia w pracy jest ) Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Rewelacja.....:loveu::loveu:...piękne te stworki masz majuska i Leo też sie pięknie wkomponował....:eviltong: Quote
Miśka84 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='majuska']A to jest cała ekipa z którą Poldi mieszka, nie ma go na zdjęciu bo to on je robił:evil_lol: ( tak sie zabawiają jak pańcia w pracy jest ) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Poldzio spędza leniwą niedzielę.....:sleeping: Quote
figa33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 nowe allegro Leoplda ( dogo bardzo źle działa...) Quote
Becia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 figa33 napisał(a):nowe allegro Leoplda ( dogo bardzo źle działa...) Dzięki figa....:buzi:...będziemy wystawiac do skutku.... Quote
majuska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a mamy inne wyjście:shake: Dzięki Figuś:kiss_2: za to , że jesteś i czuwasz:calus: Quote
Becia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 majuska napisał(a):I wstajemy, żeby nasłuchiwać telefonów.... jak chcesz to do ciebie zadzwonię.....:eviltong::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 becia66 napisał(a):jak chcesz to do ciebie zadzwonię.....:eviltong::evil_lol: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Poldi dziś zawieszony? Quote
majuska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 becia66 napisał(a):jak chcesz to do ciebie zadzwonię.....:eviltong::evil_lol: Ty się Beciu przygotowuj do rozmów z Poldziem na żywo...;):eviltong: Quote
Miśka84 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 majuska napisał(a):Ty się Beciu przygotowuj do rozmów z Poldziem na żywo...;):eviltong: No rozmowa z Poldkiem..... Chyba będzie ciężko bo ona ma swój własny świat i język?! Quote
Becia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 majuska napisał(a):Ty się Beciu przygotowuj do rozmów z Poldziem na żywo...;):eviltong: ja już gotowa jestem.....:evil_lol: Quote
majuska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Miśka84 napisał(a):No rozmowa z Poldkiem..... Chyba będzie ciężko bo ona ma swój własny świat i język?! Becia- doświadczona dogomaniaczka na pewno jakoś do Poldzia dotrze:eviltong: on sie szybko komunikuje z ludźmi którzy np. wpychaja mu do dzioba różne smakołyki:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Eeeeeee to widze ze jednak cien porozumienia istnieje :D Quote
majuska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny dostałam dziś bardzo sympatycznie brzmiacego maila od rodzinki która chce adoptować Poldiego, domek z ogrodem koło Krosna. Odpisałam jednak przedstawiając Poldziaka z tej " chorobowej " strony też, bo przeciez podstawa to wiedzieć , że on opieki wymaga i móc mu ja zapewnić. No i czekamy na odp. TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!! Quote
elmira Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 majuska napisał(a):Dziewczyny dostałam dziś bardzo sympatycznie brzmiacego maila od rodzinki która chce adoptować Poldiego, domek z ogrodem koło Krosna. Odpisałam jednak przedstawiając Poldziaka z tej " chorobowej " strony też, bo przeciez podstawa to wiedzieć , że on opieki wymaga i móc mu ja zapewnić. No i czekamy na odp. TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!! Ja trzymam kciuki mocno :) To prawda, że lepiej przedstawić sprawę obiektywnie i nic nie ukrywać. Potem psiak zostanie zwrócony z adopcji i bedzie cierpiał. Quote
Becia66 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 majuska napisał(a):Dziewczyny dostałam dziś bardzo sympatycznie brzmiacego maila od rodzinki która chce adoptować Poldiego, domek z ogrodem koło Krosna. Odpisałam jednak przedstawiając Poldziaka z tej " chorobowej " strony też, bo przeciez podstawa to wiedzieć , że on opieki wymaga i móc mu ja zapewnić. No i czekamy na odp. TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!! czyli łikend Poldzia u mnie niepewny....?:razz: Poldku trzymam kciuki za twój domek.....:thumbs: Quote
Recommended Posts