Becia66 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 mru napisał(a):na cafeanimal jest jeszcze moje ogłoszenie, ale na pewno spadło mogę skasować i dać od nowa ale... no już go na pewno nie wydrukują. wielka szkoda..... Quote
Soema Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 mru napisał(a):na cafeanimal jest jeszcze moje ogłoszenie, ale na pewno spadło mogę skasować i dać od nowa ale... no już go na pewno nie wydrukują. Moja sunia wczoraj była drugi raz w przeciągu 5 dni;) była wtedy z Leopoldem i wczoraj. a ogłoszenia trzeba odświeżać minimum raz na tydzień.:) Quote
mru Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 aaa serio? 2 razy wydrukowali! No to trzeba próbować! zaraz odświeżam! Leopold - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
majuska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziękuję w imieniu Leośki za pomoc! On osobiście nie może bo śpi teraz !!!:lol: Quote
halcia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Znowu śpi?To....taki nieuciążliwy psiak....:cool3: Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ciapki i Tofiki też były już kilka racy w Metrze, więc wszystko w rękach redaktorów ;) Leoś i uciążliwość ? Ten pies jest, jakby go nie było :roll: Właściwie jedyna jego "uciążliwość" z tego co mówiła Renia, to stukanie pazurkami po podłodze :) A raczej jedyny dźwięk, który świadczy, że jest w domu jeszcze jeden pies :roll: Quote
majuska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Troszkę żeśmy się poczesali, bardzo lubi Leonek to zajęcie:lol: Quote
halcia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Rozumię,ze te fryzury były wzajemnie robione?Bo mnie wczoraj Modelka,po swojemu przeczesywała w schronisku:evil_lol: Quote
majuska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pan Leon, nie odważyłby się mnie przeczesywać, jest nadal bardzo nieśmiały:roll: Dziś przechodzimy do kolejnego punktu programu - kąpiel. Potem zdam relację:evil_lol: Quote
majuska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A.... i jeszcze mała zagadka: Zgadnijcie co teraz robi Leopold? Quote
halcia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Prawidłowo spi sie po kapieli a nie przed:shake: Quote
majuska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Jesteśmy już po kąpieli, tak się biedaczysko umordowało ( ciekawe kto bardziej ja czy on ? ), że podczas wycierania w szlafroczku zasnęło.... Quote
Saphira Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A zrób mu zdjątko w tym szlafloczku:diabloti::evil_lol:i załóż kokardkę:diabloti::evil_lol: Quote
majuska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Już za późno, mam fotki zaspanego Leosia pokąpielowego, ale bez szlafroczka. Mam jakąś awarię dysku i nie wiem czy dam radę z tymi fotkami dziś ale będą:loveu: Quote
Neczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Są są :loveu::loveu: Renia wzięła sobie chyba za cel zasypywanie nas takimi przesłodkimi minkami Leośka, coby w końcu jakiś dogomaniak się ugiął i przygarnął Leo :evil_lol: Sami popatrzcie... :roll: Quote
majuska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No... a jutro jedziemy do spa, dżakuzi , masaże i te sprawy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba Leośce tą tułaczkę jakoś zrekompensować, nie? Quote
Recommended Posts