Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, tak sobie przeanalizowałam zachowanie Leo, poobserwowałam go i cosik mi się zdaje, że on ma za sobą doświadczenia dosyć ciężkie, wydaje mi się, że mógł być bity, lub w czasie gdy się gdzieś tam wałęsał samotnie, był przeganiany przez ludzi , kopany. Boi się , jak się do niego zbliża człowiek, odwraca się i jakby ucieka, ale jak się przekona, że nie robi się mu krzywdy to przyjmuje głasy jak najbardziej, ogólnie jakieś gwałtowne ruchy budzą w nim lęk.

Posted

Tyle miesięcy mnie na tym watku nie było że aż wstyd:oops::oops::oops: Ale ile się zmieniło!:crazyeye: Jak cuuudnie!:crazyeye::loveu: Jesteście wielkie, co tu dużo gadać będę... miziaki dla Leo.

Posted

Majuska zafundowała Leosiowi nocne spotkanie z kolegą z sadku - Pomponem :roll: Ciekawe czy chłopaki się poznali :roll:
...Pompon pojechał już w dalszą trasę do nowego domku, a Leoś nadal czeka...

Posted

UUUFFFFFF! Gorąco dziś, do poludnia Leo towarzyszyl mi w wiosennych porzadkach, ale juz się zmęczył i co.......:sleeping::sleeping::sleeping: bo potem se idziemy:painting:
Pozdrowionka od Leosia, Maji i 2 kocurków!