majuska Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A wiecie, że dziś jest nasz Leoś nawet aktywny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wiecie co, tak sobie przeanalizowałam zachowanie Leo, poobserwowałam go i cosik mi się zdaje, że on ma za sobą doświadczenia dosyć ciężkie, wydaje mi się, że mógł być bity, lub w czasie gdy się gdzieś tam wałęsał samotnie, był przeganiany przez ludzi , kopany. Boi się , jak się do niego zbliża człowiek, odwraca się i jakby ucieka, ale jak się przekona, że nie robi się mu krzywdy to przyjmuje głasy jak najbardziej, ogólnie jakieś gwałtowne ruchy budzą w nim lęk. Quote
Erazm Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Oby sie dom znalazl.... Poldek caly czas na zbiorowym dziadkow orzechowskich all chodzi Quote
madcat1981 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tyle miesięcy mnie na tym watku nie było że aż wstyd:oops::oops::oops: Ale ile się zmieniło!:crazyeye: Jak cuuudnie!:crazyeye::loveu: Jesteście wielkie, co tu dużo gadać będę... miziaki dla Leo. Quote
Becia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Erazm napisał(a):Oby sie dom znalazl.... dom musi się znależc......:roll:.....a Leoś wygląda pięknie.... Quote
Neczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Majuska zafundowała Leosiowi nocne spotkanie z kolegą z sadku - Pomponem :roll: Ciekawe czy chłopaki się poznali :roll: ...Pompon pojechał już w dalszą trasę do nowego domku, a Leoś nadal czeka... Quote
majuska Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 UUUFFFFFF! Gorąco dziś, do poludnia Leo towarzyszyl mi w wiosennych porzadkach, ale juz się zmęczył i co.......:sleeping::sleeping::sleeping: bo potem se idziemy:painting: Pozdrowionka od Leosia, Maji i 2 kocurków! Quote
Saphira Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Leonku gdzies musi byc dom dla Ciebie Przecież on juz w domku:diabloti::evil_lol: Quote
majuska Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Saphirka, szukamy mu domku z ogródkiem i basenem:evil_lol: Quote
Saphira Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 majuska napisał(a):Saphirka, szukamy mu domku z ogródkiem i basenem:evil_lol: A sauna i jaskinia solna:diabloti::evil_lol: Quote
halcia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Basenu tez wymaga orzechowska Monia,juz zaczęła wiosenne chlapanie:evil_lol:Leo,jak znajdziesz taki domek moze Mońke zabierzesz? Quote
majuska Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Przydałaby sie jeszcze jakas młoda :wolfie:do wachlowania Leosia w upalne dni:diabloti::diabloti: Quote
madcat1981 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dobranoc, może w następnym tygodniu wymyślimy Ci stały domek?:calus: Quote
Neczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 becia66 napisał(a):Czy jego ogłoszenia łapią święta ? Moje ciągle odnawiam, więc są stale :roll: Quote
Recommended Posts