Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly co narobiłaś, ja znowu wyję............
Jedyna pomoc jakiej trzeba to szukać mu domku, z reszta jest ok. Moje dzieci obiecały pomoc w opiece nad Leosiem, a moja Majusia tez mu dostarczy atrakcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( ale jemu to sie podoba )

Posted

Posty przeskakują, cholera, Po prostu SZUKAMY DOMU!!!!! Żarcie jest, spacery są , koleżankę ( może dziewczynę- nie wiem jeszcze-ma ) . To tylko chałupy z basenem, złotymi klamkami i miękkimi dywanami szukać dla naszego dziadzia ( chociaż ja wiem, po tym co z Mają wyczyniali dziś- cale szczęście jest wysterylizowana:evil_lol:)

Posted

majuska napisał(a):
Leopold zostanie u mnie dopóki nie znajdzie domu! Nie jestem w stanie go jutro zawieźć do schronu. Pomóżcie szukać domu!

Majuska nie mam słów dla ciebie.....:calus:.....zrobimy wszystko żeby Leo domek znalazł....Napisz jak ci tu na miejscu trzeba pomóc ???

Posted

majuska napisał(a):
Leopold zostanie u mnie dopóki nie znajdzie domu! Nie jestem w stanie go jutro zawieźć do schronu. Pomóżcie szukać domu!

złota dziewczyno. wystawie go na allegratce.
moze jeszcze z tego metra ktos z sensem zadzwoni.
po naszego dzordza dzwonili kilka tygodni po ukazaniu się ogloszenia.

Posted

jJeszcze se użyje na koniec dnia. Wiecie dla kogo to przeznaczam::mad::mad::mad::angryy::angryy::pissed::pissed::x:x:x:2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::2gunfire::2gunfire::-x:-x:mad::mad::angryy::angryy:

Posted

gagata napisał(a):
Mamo, co ten facio sobie myslal Poldziu? Niech sobie to przypomni na starośc...:shake:

To mu sie będzie po nocach śnić. A Poldziowi nie dam krzywdy zrobić, moje słoneczko zaczęło sie otwierac na ludzi, a tu taka porażka, niech spada ten pseudopan na drzewo!

Posted

Ja, jak zwykle prosze o ladny tekst, albo nowe foteczki, Poldek jest na zbiorowym all pieknie napisanym przez Albiemu, ale mozna mu zrobic tez osobne, a idiocie ktory zrobil to zrobil sle brzydkie okerslenia
M. dzieki dziewczyno z domu chlopak ma wieksze szanse:buzi:

Posted

Bardzo , bardzo proszę o mobilizację sił i pomoc w szukaniu Leośkowi domku. Płatne ogłoszenia-sponsoruję. Kto ma jakies pomysły - pisać!!!
Szkoda zmarnować to, że Leoś juz tak nie cofa sie przed ręka chcacą go pogłaskać, że od czasu do czasu zamerda ogonkiem....Może ta cała przykra sytuacja była po coś, może to właśnie tak miało być .... Teraz już tylko dobrze.

Posted

"Metro" działa cuda.
Jest rzeszowskie wydanie "Metra", prawda?
Dałabym go też do krakowskiego. Zapytam, kto tam skutecznie psy umieszcza...

:shake: biedak
Ten człowiek się nie odezwał?

Posted

Nie odezwał, dzwonie na jego numer co kilka godzin, a tam pani mówi, że nie ma takiego numeru. To ewidentne oszustwo i kpina. Mamy z Neczką jeszcze jego adres i sprawdzę go przy okazji. To adres w Krakowie

Posted

Do Krakowa, ale miałam jeszcze Ritę do Katowic, więc Poldziasty spędził 10 godzin w trasie, tylko jeden spacer zaliczył i przegrzecznie podróżował. Jak ten łoś mógł narazić naszego dziadzia na takie trudy podróży? To adres w Krakowie, na Kazimierzu z tego co się orientuję...

Posted

Dzięki Beciu za nowy tytuł wątku.:loveu:
Adres tak czy inaczej sprawdzimy. A nuż widelec się uda :mad::mad::-x:-x:2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::chainsaw::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word: