elmira Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Co za gnojek z tego faceta. Brak słów:shake:. Mam nadzieje, że życie odpłaci mu z nawiązką za ten "żart". Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Leopold zostanie u mnie dopóki nie znajdzie domu! Nie jestem w stanie go jutro zawieźć do schronu. Pomóżcie szukać domu! Quote
Charly Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 tyle dobrze, ze facet zmienil zdanie, zanim pies u niego się zjawil a byl ktos na wizycie zanim pies opuscil schronisko? Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Charly co narobiłaś, ja znowu wyję............ Jedyna pomoc jakiej trzeba to szukać mu domku, z reszta jest ok. Moje dzieci obiecały pomoc w opiece nad Leosiem, a moja Majusia tez mu dostarczy atrakcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( ale jemu to sie podoba ) Quote
gagata Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mamo, co ten facio sobie myslal Poldziu? Niech sobie to przypomni na starośc...:shake: Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Posty przeskakują, cholera, Po prostu SZUKAMY DOMU!!!!! Żarcie jest, spacery są , koleżankę ( może dziewczynę- nie wiem jeszcze-ma ) . To tylko chałupy z basenem, złotymi klamkami i miękkimi dywanami szukać dla naszego dziadzia ( chociaż ja wiem, po tym co z Mają wyczyniali dziś- cale szczęście jest wysterylizowana:evil_lol:) Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 majuska napisał(a):Leopold zostanie u mnie dopóki nie znajdzie domu! Nie jestem w stanie go jutro zawieźć do schronu. Pomóżcie szukać domu! Majuska nie mam słów dla ciebie.....:calus:.....zrobimy wszystko żeby Leo domek znalazł....Napisz jak ci tu na miejscu trzeba pomóc ??? Quote
Charly Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 majuska napisał(a):Leopold zostanie u mnie dopóki nie znajdzie domu! Nie jestem w stanie go jutro zawieźć do schronu. Pomóżcie szukać domu! złota dziewczyno. wystawie go na allegratce. moze jeszcze z tego metra ktos z sensem zadzwoni. po naszego dzordza dzwonili kilka tygodni po ukazaniu się ogloszenia. Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 jJeszcze se użyje na koniec dnia. Wiecie dla kogo to przeznaczam::mad::mad::mad::angryy::angryy::pissed::pissed::x:x:x:2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::2gunfire::2gunfire::-x:-x:mad::mad::angryy::angryy: Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 gagata napisał(a):Mamo, co ten facio sobie myslal Poldziu? Niech sobie to przypomni na starośc...:shake: To mu sie będzie po nocach śnić. A Poldziowi nie dam krzywdy zrobić, moje słoneczko zaczęło sie otwierac na ludzi, a tu taka porażka, niech spada ten pseudopan na drzewo! Quote
SZPiLKA23 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Co za ................................ !@#$%^&*() Trzeba go podać na czarne kwiatki jak najszybciej Quote
mru Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 majuska, jesteś cudowna! że nie każesz mu wracać... to dla niego może być kluczowe :( znajdziemy Ci domek, Poldku...! Quote
Erazm Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ja, jak zwykle prosze o ladny tekst, albo nowe foteczki, Poldek jest na zbiorowym all pieknie napisanym przez Albiemu, ale mozna mu zrobic tez osobne, a idiocie ktory zrobil to zrobil sle brzydkie okerslenia M. dzieki dziewczyno z domu chlopak ma wieksze szanse:buzi: Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Bardzo , bardzo proszę o mobilizację sił i pomoc w szukaniu Leośkowi domku. Płatne ogłoszenia-sponsoruję. Kto ma jakies pomysły - pisać!!! Szkoda zmarnować to, że Leoś juz tak nie cofa sie przed ręka chcacą go pogłaskać, że od czasu do czasu zamerda ogonkiem....Może ta cała przykra sytuacja była po coś, może to właśnie tak miało być .... Teraz już tylko dobrze. Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 noooooo, cudny i sierść taka mięciutka, spokojny, stateczny dziadunio, ale jeszcze całkiem sprawna bestyjka;) Quote
Becia66 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kto napisze piekny tekst dla Leosia ? Taki uniwersalny do wszystkich ogłoszeń...:modla: Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cudny, cudny, ale domku nieeeet! Nie można dopuścić, aby wrócił do sadku i utwierdził sie w przekonaniu , że ludzie są do bani... Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kto ma pomysły - gdzie najskuteczniej ogłaszać? Przypominam, że pokrywam koszty. Quote
silke Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 "Metro" działa cuda. Jest rzeszowskie wydanie "Metra", prawda? Dałabym go też do krakowskiego. Zapytam, kto tam skutecznie psy umieszcza... :shake: biedak Ten człowiek się nie odezwał? Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie odezwał, dzwonie na jego numer co kilka godzin, a tam pani mówi, że nie ma takiego numeru. To ewidentne oszustwo i kpina. Mamy z Neczką jeszcze jego adres i sprawdzę go przy okazji. To adres w Krakowie Quote
silke Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 W Krakowie?! Wiozłaś go aż do Krakowa i z powrotem?! To może jakiś mój sąsiad. :p Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Do Krakowa, ale miałam jeszcze Ritę do Katowic, więc Poldziasty spędził 10 godzin w trasie, tylko jeden spacer zaliczył i przegrzecznie podróżował. Jak ten łoś mógł narazić naszego dziadzia na takie trudy podróży? To adres w Krakowie, na Kazimierzu z tego co się orientuję... Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dzięki Beciu za nowy tytuł wątku.:loveu: Adres tak czy inaczej sprawdzimy. A nuż widelec się uda :mad::mad::-x:-x:2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::chainsaw::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word: Quote
Recommended Posts