majuska Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Oj! Za nami ciężka noc. Za sprawą bolącego Leosiowego brzuszka:shake: Może już dziś wydobrzeje biedak, nie wiem co mogło być przyczyną?? Quote
Miśka84 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 majuska napisał(a):oj! Za nami ciężka noc. Za sprawą bolącego leosiowego brzuszka:shake: Może już dziś wydobrzeje biedak, nie wiem co mogło być przyczyną?? oj................................ Quote
mru Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ojej a zjadł coś nietypowego, czego zwykle nie je? Quote
mru Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 hmm jeśli ciągle ciągle je to samo to nie powinno być problemów obserwuj go :) może coś złapał gdzieś zupełnie przypadkowo Leo kurcze gdzie domek? Quote
majuska Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 No właśnie nie, a je karmę Royal Canin dla starszych psów odrobinkę zmieszaną z inną psią karmą, praktycznie odkąd u mnie jest było ok:shake: Quote
Neczka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wyróżnienie Poldusiowej alegratki dobiegło dziś końca... :roll: Quote
majuska Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Z brzucholem się uspokoiło, byliśmy u weta, ciężko powiedzieć z czego to było, na wszelki zwyczaj odrobaczamy i dbamy o dietkę, małe porcyjki a częściej, dodatkowo wcierane były kropelki odstraszające kleszcze, bo na tych moich działakach jest tragedia ( cała moja czwórka została poddana tej operacji ) miejmy nadzieję, że będzie już dobrze... Quote
Miśka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='majuska']A teraz towarzystwo odpoczywa....... Ale czad!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ale one cudnie razem wyglądają......:loveu: Quote
majuska Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Leo przeszedł dziś samego siebie ze spaniem:crazyeye: Byłam z nim o 10 rano na spacerku, a potem nie dał sie do 19 dobudzić, dopiero niedawno się pozbierał i byliśmy na długiu spacerku, myślę, że odsypiał ten swój bolący brzuchol, a poza tym Leo robi się coraz bardziej " domowy" i coraz intensywniej poszukuje kontaktu z człowiekiem, najbardziej lubi zabawę w sępienie żarcia:evil_lol:, ale tu oczywiście musimy7 zachować rozsądek.... Quote
Becia66 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Qrcze to spanie troche niepokoi.....może on ma cukrzycę ? Czy dużo pije ? Quote
Erazm Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Miejmy nadzieje, ze poprostu chlopak do siebie dochodzi...Ale rzczywiscie to dziwne... Quote
majuska Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja tak naprawde nie wiem , czy on te bite 7 godzin przespał , bo nas nie było w domu, po prostu niemożliwe mi się wydaje, że pies po takim czasie śpi w najlepsze i jest nie do obudzenia na spacer.... Ja go wciąż obserwuję i na pewno polecę do weta , jak tylko mnie coś zaniepokoi, my tak naprawdę wciąż uczymy się siebie na wzajem... wczoraj pan wet - druga wizyta - zalecił w sumie jedynie czyszczenie ząbków, trzeba też brać pod uwagę Leosiowy wiek....może odpoczywa po ostatnich sensacjach żołądkowych i innych zabiegach... zobaczymy Idziemy teraz na wieczorny spacerek. Quote
Erazm Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Na razie nie ma co sie zamartwiac, sprobujcie mojego yoorka przed 9 z lozka wyciagnac, nawet jesli minelo 11 godzin:shake:, a skubaniec napewno zdrow Quote
majuska Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziś Leo bardzo pogodny i wesolutki jest, mam nadzieje , że naprawdę nic mu nie dolega, ale wiecie co, żebyśmy wszyscy spali spokojnie, to umówiłam się na poniedziałek u weta i będziemy robić Leośce dokładne badania krwi. Quote
Becia66 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Majuska nikt nie dzwonił w sprawie Poldka ? Quote
epe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Majuska! To może być chore lub bardzo słabe serduszko! Ten brat-bliźniak Leosia też tak dużo śpi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-przygnieciony-glazem-pomozcie-oglaszac-123657/ Quote
epe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No właśnie!;) Tylko jeszcze starszy! I właśnie też dużo śpi i sapie jak chodzi!I też jest w DT u Klaudus:lol: Bierze stale leki na serducho- Leosia trzeba zbadać na serce też! Przy cukrzycy psy dużo piją,czy Leoś też tak pije,bo nie zwróciłam uwagi,czy Majuska o tym pisała? Quote
Becia66 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 epe napisał(a):Majuska! To może być chore lub bardzo słabe serduszko! Ten brat-bliźniak Leosia też tak dużo śpi: jejku jaki podobny do naszego Poldzia.....:crazyeye: Quote
Recommended Posts