Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
oj! Za nami ciężka noc. Za sprawą bolącego leosiowego brzuszka:shake: Może już dziś wydobrzeje biedak, nie wiem co mogło być przyczyną??

oj................................

Posted

hmm jeśli ciągle ciągle je to samo to nie powinno być problemów
obserwuj go :) może coś złapał gdzieś zupełnie przypadkowo

Leo kurcze gdzie domek?

Posted

Z brzucholem się uspokoiło, byliśmy u weta, ciężko powiedzieć z czego to było, na wszelki zwyczaj odrobaczamy i dbamy o dietkę, małe porcyjki a częściej, dodatkowo wcierane były kropelki odstraszające kleszcze, bo na tych moich działakach jest tragedia ( cała moja czwórka została poddana tej operacji ) miejmy nadzieję, że będzie już dobrze...

Posted

Leo przeszedł dziś samego siebie ze spaniem:crazyeye: Byłam z nim o 10 rano na spacerku, a potem nie dał sie do 19 dobudzić, dopiero niedawno się pozbierał i byliśmy na długiu spacerku, myślę, że odsypiał ten swój bolący brzuchol, a poza tym Leo robi się coraz bardziej " domowy" i coraz intensywniej poszukuje kontaktu z człowiekiem, najbardziej lubi zabawę w sępienie żarcia:evil_lol:, ale tu oczywiście musimy7 zachować rozsądek....

Posted

Ja tak naprawde nie wiem , czy on te bite 7 godzin przespał , bo nas nie było w domu, po prostu niemożliwe mi się wydaje, że pies po takim czasie śpi w najlepsze i jest nie do obudzenia na spacer.... Ja go wciąż obserwuję i na pewno polecę do weta , jak tylko mnie coś zaniepokoi, my tak naprawdę wciąż uczymy się siebie na wzajem... wczoraj pan wet - druga wizyta - zalecił w sumie jedynie czyszczenie ząbków, trzeba też brać pod uwagę Leosiowy wiek....może odpoczywa po ostatnich sensacjach żołądkowych i innych zabiegach... zobaczymy
Idziemy teraz na wieczorny spacerek.

Posted

Na razie nie ma co sie zamartwiac, sprobujcie mojego yoorka przed 9 z lozka wyciagnac, nawet jesli minelo 11 godzin:shake:, a skubaniec napewno zdrow

Posted

Dziś Leo bardzo pogodny i wesolutki jest, mam nadzieje , że naprawdę nic mu nie dolega, ale wiecie co, żebyśmy wszyscy spali spokojnie, to umówiłam się na poniedziałek u weta i będziemy robić Leośce dokładne badania krwi.

Posted

No właśnie!;) Tylko jeszcze starszy! I właśnie też dużo śpi i sapie jak chodzi!I też jest w DT u Klaudus:lol: Bierze stale leki na serducho- Leosia trzeba zbadać na serce też!
Przy cukrzycy psy dużo piją,czy Leoś też tak pije,bo nie zwróciłam uwagi,czy Majuska o tym pisała?

Posted

epe napisał(a):
Majuska!
To może być chore lub bardzo słabe serduszko! Ten brat-bliźniak Leosia też tak dużo śpi:

jejku jaki podobny do naszego Poldzia.....:crazyeye: