Neczka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 becia66 napisał(a):Prosze mnie szybko oswiecić...- jakie Poldzio ma wyróznione ogłoszenia na dzisiaj i święta ? latam po wątkach i mi się już wszystko pomieszało, a chcę żeby miał full- wypas na najblizszy tydzień. Wyróżniona allegratka o 9 punktów Quote
majuska Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 To pewnie przydałoby się jakieś wypasione allegro Quote
majuska Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dzięki Beciu! Ja płacę za wyróżnienie w razie czego , tylko dajcie znać gdzie tą kasę przelać Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 majuska napisał(a):To pewnie przydałoby się jakieś wypasione allegro Poproszę figę33 - może znajdzie jeszcze czas przed świętami bo już ja zasypałam robotą.....:eviltong: Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Prosze o podanie linku do allegratki to przeniesiemy to samo na allegro.... szkoda czasu żeby wszystko od nowa układać.... Quote
majuska Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Link do allegratki: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1816...y_leopold.html a może coś z fotek z wątku dodać, jak on już taki lepsiejszy jest?:roll: Quote
silke Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 To będzie już jak off, ale trudno: nie miałam możliwości podejść ponownie pod ten felerny adres na Kazimierzu (byłam raz; nikt nie otworzył). Sprawdzał to ktoś jeszcze? Ukłony dla pięknego Leopolda. :loveu: Zdjęcia ze spaceru przefajne. Quote
Neczka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Silke, nikt nie sprawdzał... Przyśnił mi się 2 dni temu ten facet. Najgorsze jest to, że jestem tak głupia i wszystkim wybaczam cokolwiek by nie zrobili... ja nie potrafię się gniewać na ludzi :shake::angryy: Dzwoniłam wczoraj. Gość pozbył się obu numerów. Quote
silke Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Neczka, myślisz, że pozbył się dwóch numerów? To musiałby być ktoś wyjątkowo perfidny, albo zdesperowany ze wstydu. :p Jak złapię trochę czasu, to podejdę tam. Ale to najwcześniej po Świętach. Może dla spokoju sumienia warto zobaczyć, kto tam mieszka - może jakas starsza pani, która zrobi wielkie oczy, bo ona toleruje tylko kanarki i podwórkowe koty... :p Quote
Neczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tam to już można się spodziewać wszystkiego :roll: W razie czego, gdyby znów nikogo nie było, można podpytać sąsiadów. Tak, pozbył się 2 numerów - to wszystko musiało być zaplanowane... Quote
elmira Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 To w całym tym nieszczęściu jedyne pocieszenie, że Leos nie trafił do tego imbecyla! Quote
Erazm Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 elmira napisał(a):To w całym tym nieszczęściu jedyne pocieszenie, że Leos nie trafił do tego imbecyla! Prawda:cool1: Quote
Becia66 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 elmira napisał(a):To w całym tym nieszczęściu jedyne pocieszenie, że Leos nie trafił do tego imbecyla! ewidentny kamuflaż...on tam w ogóle miał nie trafić....:shake: Quote
Soema Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dodałyście tą osobę do Czarnych Kwiatków? Może użyje adresu albo nazwiska jeszcze kiedyś...:roll: Quote
majuska Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Przeanalizowałam sobie zachowanie Leosia i jeszcze dziś porozmawiałam z kierownikiem Arturem i doszliśmy do wniosku, że nasze psisko było pewnie trzymane na łańcuchu i nie zna czegoś takiego jak głaskanie , mizianie, pewnie się ktoś go pozbył , bo stary i nie szczekał. On potrafi przez dłuższą chwilę kręcić się na trasie kuchnia- pokój ( kilka metrów ) w kółko, jakby był przykuty do tego terenu, jest zdziwiony tym , że się do niego podchodzi z miziankiem. Ale robię co mogę, właśnie chwilkę temu Leo dostał potężną dawkę miziów i głasów i coraz bardziej mu sie to podoba:lol: Quote
Neczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No wyobraźcie sobie naszego Leosia na łańcuchu... :placz: Te piękne, wielkie, smutne oczy i wielkie, metalowe kolucha... Quote
Becia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jedno pewne że łańcucha nigdy więcej.....piesku trzymaj się - domek znajdziemy i to pewnie szybciej niż myślisz..... Quote
Becia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='majuska']Link do allegratki: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1816...y_leopold.html a może coś z fotek z wątku dodać, jak on już taki lepsiejszy jest?:roll: to ostatni moment przed świętami - majuska to pilne !!! napisz od siebie jedno-dwa zdania jaki Leopold jest teraz. Zawaliłam figę33 robotą ale myslę że Leopoldowi jeszcze nie odmówi. Święta to chyba najlepszy okres na takie ogłoszenia, ja swoją Figę wzięłam że schronu w lany poniedziałek 7 lat temu własnie po zobaczeniu jej w świątecznej gazecie.:lol: Quote
figa33 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 LEOPOLD - OSZUKANY PRZEZ ŻYCIE Chcielibyśmy aby nasze marzenia się spełniały . Żebyśmy mieli spokój , dostatek i szczęście. Tego życzymy sobie na święta. A czego może życzyć sobie starszy psiak , który nigdy nie zaznał niczego dobrego ? Leopold zachowuje się tak jakby niczego już nie pragnął.. Prawdopodobnie całe życie spędził na łańcuchu... Teraz chodzi wolno ,ale tak jakby ten niewidzialny łańcuch jeszcze Go blokował. Nie wie co to czułość człowieka , przyjazny dotyk i pieszczoty. Ma bardzo "ludzkie" oczy. Zdają się mówić " Nic mnie już nie cieszy i nigdy nie cieszyło". Zamknięty w sobie , powoli otwiera się na innych. Ogonek już odrobinkę porusza się na widok człowieka ! Ten niesamowicie spokojny i cichy pies bezproblemowo dogaduje się z innymi zwierzętami. Zachowuje czystość i pięknie chodzi na smyczce. Jedno , jedyne marzenie tego psa możemy spełnić. Marzenie o własnym DOMU. Wreszcie po tylu latach niewoli własny DOM . Quote
Neczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śliczny tekst :) Właśnie edukuję się co do allegrowych aukcji i HTML'u, więc mam nadzieję, że uda mi się zrobić Leosiowe allegro ;) Quote
Recommended Posts