Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Szpilka czy allegro jest jeszcze aktualne ? Podaj prosze link to prześle gotowca Jagodzie1 to zrobi allegro wyróżnione coby na święta ludziska miały co oglądać.....:eviltong: Quote
majuska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No co, no co , nic takiego ,po prostu trochę uwagi mu poświęciłam. A może Leo się tak pozbierał, bo się w Mai podkochuje??? Dzisiaj rano tak twardo spał, że budziłam go na spacer pół godziny, aż w końcu podniosłam i postawiłam na 4 łapy ( bo do pracy już musiałam jechać ) i łaskawie wyszedł ze mną na spacer:lol: Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ...poznajecie ? :question: Bo ja nie do końca... :crazyeye: I plenerowo :razz: Majuska, przyznaj się co zrobiłaś z naszym Leopoldem ? :crazyeye::crazyeye: Quote
Erazm Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ale wypieknial, a to przeciez tak krotki okres...Mordka sie smieje...Cudo Quote
halcia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Na przedostatnim jakby zmieszany,pewnie chciał walnąć co nieco,ale aparat go peszył.....:evil_lol:A wygląda c u d n i e !! Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Wg mnie to na przed ostatnim zdjęciu Majuska sfotografowała Leosia załatwiającego swoje potrzeby :D Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 becia66 napisał(a):no właśnie halcia napisała że chciał walnąć co nieco.....:eviltong::evil_lol: To siiiku było :evil_lol::D Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka napisał(a):Wg mnie to na przed ostatnim zdjęciu Majuska sfotografowała Leosia załatwiającego swoje potrzeby :D no właśnie halcia napisała że chciał walnąć co nieco.....:eviltong::evil_lol: Quote
majuska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Tak ,tak , przedostatnie to sikanko:lol::lol::lol: Ale fajnie wyszedł, nie? Quote
mru Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ahaha ale go wyczesała :D hihi gładki jak pupa niemowlaka! Quote
elmira Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Z dnia na dzień coraz lepiej wygląda. Kolejny Hrabia Orzechowski ;) Quote
madcat1981 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bardzo podobny do mojej psinki. Tylko oczy ma inne. Więcej złych rzeczy widziały:shake::-( Quote
halcia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Leopold ,co prawda tymczasik,ale załapałes sie na domowe świeta..... Quote
majuska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zobaczymy, zobaczymy.... Jakiś taki niespokojny Leoś dzisiaj był, chodził i chodził w kółko jak on to ma w swoim zwyczaju.... czyżby coś przeczuwał????:razz: Quote
fizia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Oby! Taki przystojniak na Święta to znacznie lepsza sprawa niż jakieś kurczaki czy zające ;) Quote
Becia66 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 halcia napisał(a):Leopold ,co prawda tymczasik,ale załapałes sie na domowe świeta..... kto wie....może jeszcze przed świętami jakis domek sie odezwie ? Quote
clo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 przed swietami rozne cuda sie zdarzaja;)ja juz sie przekonalam dwa nasze psiaki domki znalazly:))wiec moze i po poldusia ktos sie odezwie:)nie wolno tracic nadzieji:)) Quote
Miśka84 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 halcia napisał(a):Na przedostatnim jakby zmieszany,pewnie chciał walnąć co nieco,ale aparat go peszył.....:evil_lol:A wygląda c u d n i e !! :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Prosze mnie szybko oswiecić...- jakie Poldzio ma wyróznione ogłoszenia na dzisiaj i święta ? latam po wątkach i mi się już wszystko pomieszało, a chcę żeby miał full- wypas na najblizszy tydzień. Quote
madcat1981 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przepraszam za off-topic, ale czasu coraz mniej, a na wątku nic konkretnego się nie dzieje. Szkoda takiego psa, zobaczcie sami: (Warszawa-Wawer) Znaleziono starszego psa na przystanku pkp Anin PILNIE DT NA JUŻ! Quote
Recommended Posts