Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szpilka czy allegro jest jeszcze aktualne ? Podaj prosze link to prześle gotowca Jagodzie1 to zrobi allegro wyróżnione coby na święta ludziska miały co oglądać.....:eviltong:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co, no co , nic takiego ,po prostu trochę uwagi mu poświęciłam.
A może Leo się tak pozbierał, bo się w Mai podkochuje???
Dzisiaj rano tak twardo spał, że budziłam go na spacer pół godziny, aż w końcu podniosłam i postawiłam na 4 łapy ( bo do pracy już musiałam jechać ) i łaskawie wyszedł ze mną na spacer:lol:

Posted

...poznajecie ? :question:
Bo ja nie do końca... :crazyeye:

I plenerowo :razz:

Majuska, przyznaj się co zrobiłaś z naszym Leopoldem ? :crazyeye::crazyeye:

Posted

Neczka napisał(a):
Wg mnie to na przed ostatnim zdjęciu Majuska sfotografowała Leosia załatwiającego swoje potrzeby :D

no właśnie halcia napisała że chciał walnąć co nieco.....:eviltong::evil_lol:

Posted

Zobaczymy, zobaczymy.... Jakiś taki niespokojny Leoś dzisiaj był, chodził i chodził w kółko jak on to ma w swoim zwyczaju.... czyżby coś przeczuwał????:razz:

Posted

przed swietami rozne cuda sie zdarzaja;)ja juz sie przekonalam dwa nasze psiaki domki znalazly:))wiec moze i po poldusia ktos sie odezwie:)nie wolno tracic nadzieji:))

Posted

halcia napisał(a):
Na przedostatnim jakby zmieszany,pewnie chciał walnąć co nieco,ale aparat go peszył.....:evil_lol:A wygląda c u d n i e !!

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Prosze mnie szybko oswiecić...- jakie Poldzio ma wyróznione ogłoszenia na dzisiaj i święta ? latam po wątkach i mi się już wszystko pomieszało, a chcę żeby miał full- wypas na najblizszy tydzień.