Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska wielkie pokłony dla Ciebie, że nie odwiozłaś go.[/quote]
Wiecie co... nie byłabym w stanie zamknąć za nim tej drewnianej rozklekotanej furtki w sadku....:-( Nawet moi domownicy nie protestowali, a zaoferowali pomoc, jestem z nich dumna!

Posted

[quote name='majuska']To pierwsze zdanie z mojego otatniego postu , to cytat Soemy- nie wiem cos tam sobie źle przycisnęłam, ciagle się uczę:oops::oops::oops:
Usunęłaś pierwsze [quote]. przy kasowaniu początku mojego postu :eviltong:
Też jestem z nich dumna :diabloti: Poukłada się wszystko, teraz na pewno. A sunia nie zazdrosna?

Posted

Poryczałam się...
No sami popatrzcie...
On.. ON JEST SZCZĘŚLIWY :cry::sweetCyb:

Nie moknie na deszczu, nie musi zakopywać się w słomę w budzie...
Leoś ma dom... tymczasowy, ale dom...

Posted

Oczywiście , że zazdrosna, jak zaczynam Leo miziać natychmiast staje między nami, chociaż jeszcze przed sekundą spała jak zabita:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale ona ogólnie bardzo przyjaźnie żyje z wszystkimi Orzeszkami , które były u mnie do tej pory, wręcz pomaga im się zaaklimatyzować, wogóle się nie przejmuję jej zazdrością... Mam jeszcze 2 kocury, one też na początku nie wiedziały co się dzieje jak jakiś nowy pies się pojawiał, a przy Leośce to już totalna zlewka jest, chyba sie przyzwyczaiły, że od czasu do czasu, Pańcia przytarga jakiegoś nowego futrzaka:lol:

Posted

No cóż są wśród nas psychole. Właśnie skonczyłam rozmowę z osobą, która w piątek umówila się ze mną na wizytę przedadopcyjną mojej tymczasowiczki. Wyobraźcie sobie, że nigdy do mnie nie dzwoniła:angryy:

Posted

Leopold sprawia wrażenie jakby wcale człowieka nie potrzebował.
Ludzie są mu przerażająco obojętni...

To zdanie troche takie zniechęcające i chyba już nie do końca prawdziwe.
Może lepiej napisać że otwiera się do ludzi, jest kontaktowy, nie brudzi w domu, umie chodzić na smyczy, łagodny, nieagresywny,toleruje psy,koty i inne zwierzęta......Odkąd jest w domu tymczasowym zaczyna otwierac się na świat i ludzi - to ważne informacje....
Poproszę figę33 żeby porobiła inne ogłoszenia bo ma dobrą rękę do naszych psiaków.:lol: