Erazm Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Tak, w tym wszystkim zapomnialam podziekowac Majusce, dt to dobry punkt wyjscia do wlasnego domu Quote
Neczka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Leoś i jego "końskie zaloty" :razz::loveu: ...a Renię to ja kocham za ten DT :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
silke Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 majuska, jesteś wspaniała :loveu: Gdyby tak ktoś zrobił dla Leo taki piękny plakat, jak w wątku Kongo?... Quote
majuska Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Majuska wielkie pokłony dla Ciebie, że nie odwiozłaś go.[/quote] Wiecie co... nie byłabym w stanie zamknąć za nim tej drewnianej rozklekotanej furtki w sadku....:-( Nawet moi domownicy nie protestowali, a zaoferowali pomoc, jestem z nich dumna! Quote
majuska Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 To pierwsze zdanie z mojego otatniego postu , to cytat Soemy- nie wiem cos tam sobie źle przycisnęłam, ciagle się uczę:oops::oops::oops: Quote
Soema Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='majuska']To pierwsze zdanie z mojego otatniego postu , to cytat Soemy- nie wiem cos tam sobie źle przycisnęłam, ciagle się uczę:oops::oops::oops: Usunęłaś pierwsze [quote]. przy kasowaniu początku mojego postu :eviltong: Też jestem z nich dumna :diabloti: Poukłada się wszystko, teraz na pewno. A sunia nie zazdrosna? Quote
Neczka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Poryczałam się... No sami popatrzcie... On.. ON JEST SZCZĘŚLIWY :cry::sweetCyb: Nie moknie na deszczu, nie musi zakopywać się w słomę w budzie... Leoś ma dom... tymczasowy, ale dom... Quote
majuska Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oczywiście , że zazdrosna, jak zaczynam Leo miziać natychmiast staje między nami, chociaż jeszcze przed sekundą spała jak zabita:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale ona ogólnie bardzo przyjaźnie żyje z wszystkimi Orzeszkami , które były u mnie do tej pory, wręcz pomaga im się zaaklimatyzować, wogóle się nie przejmuję jej zazdrością... Mam jeszcze 2 kocury, one też na początku nie wiedziały co się dzieje jak jakiś nowy pies się pojawiał, a przy Leośce to już totalna zlewka jest, chyba sie przyzwyczaiły, że od czasu do czasu, Pańcia przytarga jakiegoś nowego futrzaka:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Allegro za Pompona do godziny powinna zmienci sie ikonka Lopold- chciał zaufac a człowiek znowu zawiódł (595193891) - Aukcje internetowe Allegro Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ahh leos jakie ty masz szczescie ,ze majuska ci sie trafila nasza:)) Quote
mru Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ojej http://img366.imageshack.us/img366/9099/leo007.jpg to nie ten sam smutas z 1 strony wątku... ! majuska, kocham Cie i ja :( Quote
Saphira Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No to Leoś się zadomowił:diabloti::evil_lol: Quote
mru Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 złooo :diabloti::diabloti::diabloti: http://img4.imageshack.us/img4/1290/leo003.jpg Quote
elmira Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='mru']złooo :diabloti::diabloti::diabloti: http://img4.imageshack.us/img4/1290/leo003.jpg "Ja tu rządzę!":evil_lol: Ale mu się wyraz twarzy zmienił:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Saphira Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No cóż są wśród nas psychole. Właśnie skonczyłam rozmowę z osobą, która w piątek umówila się ze mną na wizytę przedadopcyjną mojej tymczasowiczki. Wyobraźcie sobie, że nigdy do mnie nie dzwoniła:angryy: Quote
mru Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 tak beciu, zaraz robię porządek w 1 poście :) Quote
Becia66 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Leopold sprawia wrażenie jakby wcale człowieka nie potrzebował. Ludzie są mu przerażająco obojętni... To zdanie troche takie zniechęcające i chyba już nie do końca prawdziwe. Może lepiej napisać że otwiera się do ludzi, jest kontaktowy, nie brudzi w domu, umie chodzić na smyczy, łagodny, nieagresywny,toleruje psy,koty i inne zwierzęta......Odkąd jest w domu tymczasowym zaczyna otwierac się na świat i ludzi - to ważne informacje.... Poproszę figę33 żeby porobiła inne ogłoszenia bo ma dobrą rękę do naszych psiaków.:lol: Quote
mru Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 mru napisał(a):tak beciu, zaraz robię porządek w 1 poście :) pozamiatane ;) Quote
majuska Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Mru! Dziękuję bardzo za te wiosenne porządki na Poldziowym wątku, podejrzewam, że nie jedno dobre słowo będę tu mogła o nim jeszcze napisać Quote
Recommended Posts