KasiaBajkowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kochani u Śnieżynki wszystko jak najlepiej :D:D:D:D Zakupiłąm Sabince feromony i chyba już dały swój efekt :D Wszystkiego możecie dowiedzieć się czytając wątek Śnieżynki na Szansie. Nie wiem czy Sabinka znajdzie czas na pisanie w dwóch wątkach na dwóch forach:( Oczywiście przekażę jej to że się martwicie, ale jakby co to tam jest wszystko na bieżąco :D Ja teraz nie mam zbyt wiele czasu, więc fotki porobię całęj rodzince pewnie dopiero w weekend. Na razie jeżdżę do dzieci do sanatorium bo marudzą strasznie :( Tęskni się im... Śnieżka śpi z Sabinką na łóżku :D:D:D:D Opanowała rewelacyjnie schody, i już nie sika. Dostaje kropelki do uszka, i jest już poprawa nie drapie go już i nie popiskuje. Kasiu i Asiu bardzo wam dziękuję :* Kochani fakt iż troszkę się tu porobiło zamieszania, na szczęście teraz jest już spokojnie :lol: Mam nadzieję że Ci którzy mi nie ufali teraz już zaczną :cool3: Pozdrawiam Kaśka :*:*:*:* P.S. Kochani a na przyszłość, jeśli ktoś inny napisze że rozmawiał z wolontariuszami, proszę najpierw sprawdźcie czy taka była prawda. Później można komuś narobić niepotrzebnych kłopotów wypisując gdzie się da że tego nie zrobił. Pozdrawiam Bajecznie :*:*:*:*:* Quote
Becia66 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 KasiuBajkowa ale na zdjęcia czekamy z wielką niecierpliwością - jak znajdziesz chwilke to prosimy pamietaj o tym....:modla: Quote
KasiaBajkowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kochani Sabinka porobiła fotki, niestety nie potrafi ich wkleić na Szansę :( Jak będę w niedzielę wcześniej w domu to wpadne do niej i jej pomoge. Poza tym Śnieżynka dostała biegunkę i ma wymioty. Sabinka miała z sunieczką iść do weta ale Śnieżka nie ma sił na chodzenie, więc wet ma być u niej. Czekam teraz na wieści. Jesoooo aby było dobrze. Pozdrawiam Kaśka Quote
KasiaBajkowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kochani Śnieżka dostała kroplówki i zastrzyki. Wet. powiedział że to coś z jelitami nie tak. Mnie dziś i przez weekend nie bedzie, ale jak wroce lece do Sabinki Quote
sleepingbyday Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 a myslałam, ze się zwyczajnie zatruła. Quote
matinestka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jessssus......... oby to tylko nie było krwotoczne zapalenie jelit........:placz: Piękna Bielutka Księżniczko ..... duzo sił Kochana dla Ciebie.... :bluepaw: Quote
KasiaBajkowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 cyt. z Szansy wypowiedź Sabinki: Wróciłam ze Śnieżka od weta. Jest nie za dobrze ma coś z jelitami. Dostala kroplówki bo była odwodniona i 5 zastrzyków. Śniezka miała goraczke i dostała antybiotyk. Cała noc nie spałam z nerwów. Mam nadzieje że wyzdrowieje szybciutko. Lekarstwa wykupiłam i stosuje sie do zaleceń lekaża. Jak stan zdrowia sie pogorszy mamy sie jutro pokazać u weta. Niosłam ja cała droge na rękach bo była taka słaba. teraz spi mało co się porusza po mieszkaniu. Nie zabardzo chce pic a o jedzeniu to juz wogle na nie nie patrzy. Zobaczymy jak bedzie dalej. P.S. To tak żebyście były spokojniejsze. Ja już lecę z pracy, a przez weekend mnie nie ma. Jakby co to zaglądajcie na Szansę, pozdrawiam Kaśka. Quote
matinestka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='KasiaBajkowa']cyt. z Szansy wypowiedź Sabinki: Wróciłam ze Śnieżka od weta. Jest nie za dobrze ma coś z jelitami. Dostala kroplówki bo była odwodniona i 5 zastrzyków. Śniezka miała goraczke i dostała antybiotyk. Cała noc nie spałam z nerwów. Mam nadzieje że wyzdrowieje szybciutko. Lekarstwa wykupiłam i stosuje sie do zaleceń lekaża. Jak stan zdrowia sie pogorszy mamy sie jutro pokazać u weta. Niosłam ja cała droge na rękach bo była taka słaba. teraz spi mało co się porusza po mieszkaniu. Nie zabardzo chce pic a o jedzeniu to juz wogle na nie nie patrzy. Zobaczymy jak bedzie dalej. P.S. To tak żebyście były spokojniejsze. Ja już lecę z pracy, a przez weekend mnie nie ma. Jakby co to zaglądajcie na Szansę, pozdrawiam Kaśka. no sorrry.... nie wiem jak dla reszty, ale dla mnie takie informacje wcale spokojniejszą mnie nie czynią........... wręcz przeciwnie.................. :bluepaw: Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kurcze to nie dobrze, aby szybko wyzdrowiała:-( Quote
mru Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 matinestka napisał(a):no sorrry.... nie wiem jak dla reszty, ale dla mnie takie informacje wcale spokojniejszą mnie nie czynią........... wręcz przeciwnie.................. :bluepaw: dokładnie :shake: ja nie wiem, mnie to wszystko niepokoi Quote
Charly Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Mnie tez. Nie podoba mi sie nic. nie podobaja mi sie wypowiedzi. nie podoba mi sie tresc. nie podoba mi sie absolutnie nic! Tak samo jak wypowiedzi na szansie. Zaufanie tez nie wzroslo, wręcz przeciwnie. Wybaczcie ze się wtrącam. Nie "moj" schron, nie "moja" adopcja. Nawet nie wiem gdzie ten pies jest. Zeby znow nie bylo zawalenia skrzynek, poprosilam Kudlatą o wizyte w domu Sniezki. Edit: W sumie powyższy mój tekst nie prowadzi do nikąd. Zeby nie powtórzyć ostatnich wydarzeń streszczę się: Czy jest mozliwa wizyta przed/po- adopcyjna w domu Sniezki? Quote
matinestka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Charly to mamy baaaaardzo podobnie..............z tym nie podobaniem .......... :bluepaw: Quote
mru Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 no i ja także i czytanie wątku na szansie nic nie daje :( Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tylko żeby znowu nie było zamieszania mam nadzieję że będzie wszystko dobrze z małą. Ostatnio znajoma też miała problemy ze swoją sunią a okazało się że zjadła folie aluminiową i jak zwymiotowała ją to szybko wróciła do zdrowia a też się odwodniła i wyglądało strasznie nawet podejrzewała zatrucie. Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 To prawda sama wypowiedź nie jest za bardzo fajnie napisana:shake: Quote
Miśka84 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Wali śię wszystko:shake::shake: Śnieżko walcz! Proszę. Quote
ewatr Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Zaczyna mnie to wszystko powaznie martwić ......... :-( nawet kilku zdjec z nowego domu -tak dla uspokojenia nie moglismy sie doprosic od kilku dni ...... Warto by jednak było zrobic to co proponuje Charly : Czy jest mozliwa wizyta przed/po- adopcyjna w domu Sniezki? Ktos kto wie gdzie ona przebywa powinien sie chyba tym zainteresować tak dla uspokojenia sumienia .... Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Czytałam przed chwilką szanse jest nie wesoło :shake: Co tak nagle mogło się stać że mamy tak pogarszający się stan:-( Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Nie podoba mi się ten wet. tak od razu bez badań proponuje uśpienie małej:shake: Przecież trzeba zmienić weta natychmiast. Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Przeczytajcie na szansie kurcze już nie wiem co mam myśleć cholernie się denerwuję:shake: Quote
Recommended Posts