mru Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 a może powinnam zamknąć wątek, co? skoro a) i tak się niczego już tu nie dowiemy o Śnieżce b) ma dobry dom i nie potrzebne są nam wieści z niego c) tylko się tu kłócimy i nie ma porozumienia, bo jednych nic nie uspokaja, a innych znów o nic pytać nie można nie znam się nie jestem wolontariuszem ale mam jakieś obawy i inne takie głupie rzeczy poza tym - szczucie... uraziło mnie to. i to bardzo. Quote
albiemu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 orpha napisał(a):chodzi o to ze wszyscy sa tu mniej lub bardziej zaniepokojeni ...... nie ... Zorganizowana jest nagonka na tym wątku od jakiegoś czasu i z troską to już minęło się dawno. Teraz to już zwyczajne szczucie i zdania nie zmienię. Dogomania - miejsce w którym ludzie pomagają zwierzętom - szkoda że na kilka tysięcy dogomaniaków jedynie nieliczni. Orzechowskie adopcje stanęły w miejscu i psy siedzą w schronie bo nagonka i wolontariatu nie ominęła. Jak mam szukać domów skoro nie mam w Was wsparcia a jedynie przykrość? Zastanowiła się jedna z drugą jaki to ma wpływ na nas??? Śnieżce nic nie jest a ja zamiast się cieszyć wciąż boję się zaglądać co wymyslicie! DOŚĆ MAM szczerze. Kilka lat w Orzechowcach, wspólnie z dziewczynami wyciągnięte 100 psów i pewnie na 100 lat 100 lat się zatrzyma bo i wolontariat się zatrzymał. Ja przyznajemniej mam do czego i kogo wrócić bo do naprawdę olbrzymiej ilości szczęśliwych psich ogonów, które domy znalazły za lepszych czasów dogomanii. mru - a jak mnie to boli i Kudłatą że się traktuje nas jak jakieś dziewczątka które gdzies pieska zawiozły?????? Nas, które tak wiele z siebie zawsze dawały? Wiesz jakiego mam doła??????? To miejsce Śnieżki ale i nas .... smutno, przykro tak jak chyba nigdy i .... szkoda gadać nawet. Quote
j3nny Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 bardzo to przykre kto tutaj na kogo robi nagonke tak naprawde? Quote
albiemu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 mru napisał(a):dobrze, to ja już po prostu nie będę zakładała wątków bo chciałam pomagać, a jednak chyba odwrotnie wyszło nigdy nie napisałabym o Was złego słowa nie wiem czemu tak uważasz ale dobrze, nie będę się wtrącała Mru nie napisałam tego o Tobie a odpowiedziałam dlaczego słowo "szczucie" padło ... Zakładaj wątki bo robisz to pięknie i to potrzebne. Quote
mru Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 dobrze, to ja już po prostu nie będę zakładała wątków bo chciałam pomagać, a jednak chyba odwrotnie wyszło nigdy nie napisałabym o Was złego słowa nie wiem czemu tak uważasz ale dobrze, nie będę się wtrącała Quote
j3nny Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 mru napisał(a):dobrze, to ja już po prostu nie będę zakładała wątków bo chciałam pomagać, a jednak chyba odwrotnie wyszło nigdy nie napisałabym o Was złego słowa nie wiem czemu tak uważasz ale dobrze, nie będę się wtrącała mru spokojnie, po prostu moze zamknij ten jeden watek i tyle, nie ma co sie lamac i od razu rezygnowac ze wszystkiego Quote
orpha Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 dobra w takim razie ja watek opuszczam .. Mru zamknij ten watek bo widze , ze to iz ktos sie interesuje losem psa nie jest tu mile widziane... Albiemu jedno podstawowe pytanie ... był ktos na wizyvie przedadopcyjnej czy nie ???? Quote
albiemu Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sprawa większa bo chcemy przywieźć Śnieżkę z Krosna na dobre badania do Rzeszowa - to nie jest tak że kontaktu nie ma - odrobina Waszej cierliwości i byłoby wszystko jasne. Chcemy zrobić Snieżce biochemię i co się da aby jeśli jest coś do leczenia to reagować mądrze. Niestety każda z nas ma swoje zycie i zgranie terminu wymaga czasu, co chyba jest logiczne. Quote
KasiaBajkowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zaglądam do wątku Śnieżynki od czasu do czasu na dogo, i znów zaczynacie dyskusję na temat domu ?? Porażka i niesmak :roll: Dziewczyny kiedy przestaniecie być w gorącej wodzie kąpane?? Kasia i Asia przyjadą do Krosna jak tylko znajdą chwilkę czasu. Czy wszyscy musimy robić wszystko już i teraz?? Następne stwierdzenie że jest jakaś konkurencja między Szansą a Dogo :crazyeye:, no normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :shake:Wszyscy i tu i tam dają z siebie wszystko aby psiakom pomóc. PISAŁAM JUŻ ŻE SABINKA TAM ZDAJE RELACJE PONIEWAŻ TAM SIĘ ZALOGOWAŁA, A JEST POCZĄTKUJĄCĄ I INTERNAUTKĄ I FORUMOWICZKĄ. Poza tym przeczytała na dogo cały wątek (podesłałam jej linka na gg) i odpowiedź macie na Szansie. Ona się tu nie zaloguje, zresztą wybaczcie ale popieram jej decyzję. Ma wystarczająco pracy w domu i nerwów, więcej jej nie potrzeba. Jest kochaną osóbką i bardzo delikatną. Zrozumcie że czasami człowiek ma mnóstwo pracy i obowiązków tak że nie ma czasu nawet podejść do kompa, zdjęcia są zrobione ale Sabinka nie potrafi ich wrzucić, jak tylko przestanę gorączkować to podejdę do niej i jej pomogę (jak ostatnio), a póki co bądźcie cierpliwi, nie mam zamiaru wyzarażać dzieciaczków Sabinki. Pozdrawiam Bajecznie. Quote
orpha Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 mru napisał(a):a figa ;) nie zamknę. :eviltong: a Ty .... ;) Quote
Miśka84 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wiecie przykro mi, że się kłócicie. Jesteście wyjątkowymi ludzmi, którzy pomagają zwierzętom. Mało jest Was na świecie. Ja jestem nowa na dogo, ale przez kilka miesięcy z cichacza śledziłam losy orzeszków i cieszyłam się jak dziecko widząc, że kolejny piesek dzięki Waszej pracy znalazł domek. Bardzo Was proszę nie marnujcie tego. Wasze kłótnie, docinki, złe emocje do niczego nie prowadzą przynajmniej dobrego:roll: Pozdrawiam Was Serdecznie :loveu: Quote
Becia66 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A ja czekam na choć jedno zdjęcie z nowego domku....:lol: Quote
orpha Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kurcze wlasnie , zadnych wiesci , napiszcie co tam u naszej ksiezniczki :) Quote
matinestka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 i jak sie Śniezynko nasza kochana miewasz???D: a że ciekawośc to bardzo zła cecha prowadząca prosto do nieba to pozwoliłam sobie zapytac:loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miło by nam wszystkim było jakby ktos napisał zwyczajnie ........ rzeczowo i konkretnie jak sie ma nasza Sniezynka i wstawił jej aktualne zdjecia ....... Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 czekamy , czekamy , czekamy Mru a tam na tym drugim forum ( szansa ??) nic o Śnieżce nie ma ? Quote
mru Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 chciałam tego uniknąć... tzn. wchodzenia tam bo mi przykro jak tam wchodzę... o Śnieżce tam jedno zdanie Śnieżka ma sie rewelacyjnie. reszta tu (nie będę cytować, bo afer nie chcę) Tu jest wątek na szansie: http://tiny.pl/s4nn Quote
j3nny Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 oto prosty przepis na to jak zrazic do siebie ludzi edit: fajnie ze u sniezki rewelacyjnie Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 mru napisał(a):chciałam tego uniknąć... tzn. wchodzenia tam bo mi przykro jak tam wchodzę... o Śnieżce tam jedno zdanie reszta tu (nie będę cytować, bo afer nie chcę) Tu jest wątek na szansie: niewidoma od urodzenia mix goldenka - poprostu super.... moze ja tez tak powinnam o Senniorze informowac a nie ja glupia sie rozpisuje :angryy: Quote
matinestka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Snieżko jak dobrze że masz się dobrze:p:roll: ........................................ :bluepaw: Quote
Recommended Posts