mru Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 23 grudnia :D [quote name='becia66']Śnieżynka już w NOWYM DOMKU !!! Zamieszkała z młodym małżeństwem które właśnie powróciło z Irlandii do swojego nowo-wybudowanego domu. Tak więc będzie i ogród dla naszej Śnieżynki. Dostała pełną wyprawkę od p.Ewy, piękne legowisko i oczywiście wszystkie informacje o stanie zdrowia i zachowań suńki. Pani Ewa mieszka bardzo blisko więc i odwiedziny będą. Śnieżka wypatrzona na allegro, młodzi Państwo odwiedzali sunię dwukrotnie i dziasiaj ostatecznie zabrali ją do siebie. Mam nadzieje że to już ostatnia przystań w jej życiu i to ten właściwy dom ......na zawsze..... Śnieżynko bądż szczęsliwa.....Pani Ewo bardzo, bardzo dziekujemy za wszystko......:Rose::Rose::Rose: *** Śnieżka już w DT! *** [SIZE=2] Śnieżka musi opuścić swój nowy DS szukamy czegoś, aby nie musiała wracać do schroniska... :shake: Bardzo gorąco prosimy o dom dla Śnieżki!!! Sunia we wrześniu znalazła dom - ten kochający, ten ostatni już... tak miało być. Jednak teraz znów jest zagrożona bezdomnością i powrotem do schroniska, bo dom... ma alergię... I Śnieżka musi zniknąć - najlepiej JUŻ!!!! W schronisku sobie nie poradzi. Nie widzi przecież! Pilnie szukamy odpowiedzialnego domu dla Śnieżki. Śnieżka potrafi zostać sama w domu. Sygnalizuje także, jeśli musi wyjść allegro! Dramat niewidomej Śnieżki- sunia szuka domu!!! (501482288) - Aukcje internetowe Allegro AnnaB oferuje w miarę możliwości transport suni :loveu: *** Śnieżka jest owocem ludzkiej nieodpowiedzialności. Urodziła się bez oczek. Kobieta, która ją oddała próbowała jakimiś wątpliwymi sposobami zapobiec ciążom swoich suk... w wyniku czego psiaki rodziły się właśnie bez oczek, kończyn... Śnieżka trafiła do schroniska jako już podrośnięty szczeniak. Nikt nigdy się nią nie interesował. Zawsze siedziała w budzie, wychodziła na jedzenie i krótki obchód, ale gdy tylko słyszała w pobliżu człowieka - od razu się chowała. Na swój pierwszy spacer Śnieżka wyszła jakiś miesiąc temu! Jest niesamowita. Wzięta poza boks zachowuje się jak szczeniak - biega, skacze, ogonem merda tak, że kiedyś jej chyba odpadnie. :D Śnieżka zaczyna już powoli reagować na imię i nie chowa się tak do budy. Śnieżka szybko przystosowałaby się do nowego domu. Wbrew pozorom to nieduża sunia :) z resztą jak widać na zdjęciach - można ją wziąć na rączki... :loveu: Ma około 5-6 lat Suczka przebywa w schronisku w Orzechowcach k/Przemyśla Kontakt w sprawie adopcji Śnieżki: e-mail: [email protected] tel. 782 670 611 śnieżne banerki: * * * oraz wiersz dla małej (wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać:eviltong:) Tyżeś to tutaj? Czyżby... Czyżby? Moja srebrzysta panno jasna! (To zamieć której pęd muzyczny Ulotną falą mnie pogłaskał) Przędąc swą delikatną wełnę Będąc jak śmiech i płacz poecie Wsączyłaś się przez okno szczelne Śnieżnym i kruchym białokwieciem... Kurzy śnieg mokry muślinowy Jak lilia w przezroczystej dłoni... Okryj mnie płaszczem siwym szronie Otul obrusem swym lodowym... (Sneżnaja dewa - Andrzej Bieły) Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 śnieżkowy filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=WUHhl66-35I Quote
agusiazet Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Na zdjęciach wcale nie widać, że Snieżka nie ma oczu. Jak ona sobie radzi? Quote
izzie1983 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Śliczna sunieczka. Że też przypadł jej w udziale taki los :-( Quote
elmira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mru, ja nie będę wchodzic na Twoje watki...Co wejdę, to sie poryczę...:-( Skąd Ty takie skarby bierzesz? (wiem, wiem, to kolejne cudo z Orzechowców) A suńka super. Usmiech nieziemski. Ona cała jest radością. CUDO!!! Quote
iwi10 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jaka ona słodka i ta mordka uśmiechnięta. Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='elmira']Mru, ja nie będę wchodzic na Twoje watki...Co wejdę, to sie poryczę...:-( Skąd Ty takie skarby bierzesz? Neczka mi podsyła :loveu: zdaje się, że Śnieżka radzi sobie ś w i e t n i e :D no i faktycznie nie wygląda, jakby nie miała oczek - tylko jakby się śmiała cały czas :D aaaaa, zapomniałam o piosence (wiersz, który zapostowałam śpiewany przez JR... kocham tego pana:loveu:) http://pl.youtube.com/watch?v=SenJDuWHbmk i jeszcze dwie fotki smutniaste takie: Quote
iwi10 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oglądałam jeszcze raz zdjęcia ona jest prześliczna mam nadzieję że znajdzie domek mimo swego kalectwa:loveu: Quote
Charly Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 wspaniała jest i piękna. I jaka szczesliwa na spacerkach:-o:loveu:Juz bardziej cieszyc sie nie da niz ta sunia:loveu: Quote
Charly Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 co to są za minki caly czas jakie ona stroi hihi:loveu::loveu: Quote
elmira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='mru'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ona ma oczy, tzn. gałki oczne? Ale nie widzi? Czy to zdjęcie powoduje złudzenie optyczne? Quote
iwi10 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Osoba która ją zaadoptuje to będzie miała super przyjaciela widać na zdjęciach że będzie fajnym pieskiem który da wiele miłości:loveu: Pragnie być z człowiekiem. Jest urocza:loveu: Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 hmmm... myślałam, że to złudzenie. ale to Neczka powie ;) z tymi gałkami więcej małej i jej min :D :loveu: Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 no to sratatata banerki... * * * Quote
elmira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='mru']no to sratatata banerki... * * * Niemozliwa Mru jesteś :D Banerki bardzo ładne! Quote
ewatr Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 O rany ile super bannerków :lol: brac ludzie brac do podpisu ;) a ja dodam tylko , że Śniezny cud ma allegro : Śnieżka nie widzi swiata ale go kocha ... I naprawde radzi sobie wysmienicie tylko potrzebuje przewodnika kogos kto do niej mówi gdy nagle znajdzie sie w chaszczach i kto da jej czas na zaznajomienie sie z otoczeniem ......... Quote
iwi10 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Tyle fajnych banerków że nie wiedziałam który wybrać ona jest słodka po prostu nie mogę się nadziwić jej uśmiechem:loveu: Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 :D to ile jej wpisać lat? 4 czy 6? :) na allegro jest 6 aaaa, zapomniałam o śnieżkowym filmiku! ;) zaraz na pierwszą stronę wrzucę! Quote
iwi10 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oglądałam na allegro i na tych ostatnich dwóch zdjęciach smutasek tylko wziąć mordeczkę i mocno przytulić ona jest taka słodka:loveu::loveu: Quote
matinestka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Sliczoto zapraszam na nocy spacerek .... ŚNIEŻKA to wyjatkowa.. przecudna suczka:loveu: :bluepaw: Quote
orpha Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dżizas mru , zmuszasz mnie do tego zebym sie sklonowala :cool1: , juz nienadążam , tu tyle tych bidul kochanych , w domu dziekie stado powiekszone chwilowo o kolejnego psa i niszczarka Amon ( dzisiaj napoczal kanape Anity :shake:) . Śniezko slicznoto i tak znajde troche sil dla Ciebie Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 no Ciebie to by się przydało :eviltong: Śnieżkę to ja bym sama wzięła :D by się Gacek miał z kim bawić :loveu: ale... mogę sobie ZNÓW tylko pomarzyć :cool3: Quote
Recommended Posts