matinestka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Snieżynko ... nie możesz się poddawac.. przez tyle lat nie "widziałas" nic..... pamiętaj ..Ty musisz jeszcze ujrzeć cały świat... mocno starsznie trzymam kciuki...... oby ta porpawa szła dalej do przodu Kochana.. :buzi: :bluepaw: Quote
Neczka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Teraz, po tym wszystkim złym, musi być już tylko dobrze...:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wiadomosc od albiemu: ze Śnieżka ok i Kudłata napisze wiecej pozniej:lol: Jak sie ciesze ze kryzys miną:multi: Quote
Charly Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 wspaniale:multi: czekamy na gorące newsy:lol::loveu: Quote
mru Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 aaaaaa :D:D:D cudnie cudnie, to czekamy! Quote
Kudłata Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jest lepiej, być może mimo moich obaw diagnoza była prawidłowa i zadziałały antybiotyki i leki przeciwzapalne. Sabina była dzisiaj ze Śnieżką na wizycie kontrolnej u weta. Dostała jeszcze na wzmocnienie kroplówkę, antybiotyk, leki osłonowe. Zaczyna sama jeść, pić nie za bardzo chce, ale jeżeli już zacznie to dużo. Tylko, że z tym piciem to u Śnieżki zawsze było różnie. Sabina wybierała się dzisiaj pod wieczór na króciutki spacerek z nią. Jutro wraca Kasia do Krosna i wiem, że na pewno zaraz do Śnieżki zajrzy. Będziemy myśleć, co dalej. Na pewno trzeba zrobić badania krwi, żeby zobaczyć co tam się dzieje. Czy nerki albo wątroba są ok. Ale jest dobrze :lol:. Quote
Kudłata Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Od jutra będziemy molestować Kasię o zdjęcia :cool3:. Quote
Charly Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kudłata napisał(a):Jest lepiej, być może mimo moich obaw diagnoza była prawidłowa i zadziałały antybiotyki i leki przeciwzapalne. Sabina była dzisiaj ze Śnieżką na wizycie kontrolnej u weta. Dostała jeszcze na wzmocnienie kroplówkę, antybiotyk, leki osłonowe. Zaczyna sama jeść, pić nie za bardzo chce, ale jeżeli już zacznie to dużo. Tylko, że z tym piciem to u Śnieżki zawsze było różnie. Sabina wybierała się dzisiaj pod wieczór na króciutki spacerek z nią. Jutro wraca Kasia do Krosna i wiem, że na pewno zaraz do Śnieżki zajrzy. Będziemy myśleć, co dalej. Na pewno trzeba zrobić badania krwi, żeby zobaczyć co tam się dzieje. Czy nerki albo wątroba są ok. Ale jest dobrze :lol:. Ukojenie dla nerwów naszych. Dzieki dziewczyny wielkie za wyrozumialosc i informacje:):):multi: Quote
mru Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 :multi:no to możemy spać spokojnie! ;) i Śnieżka mam nadzieje, też wypocznie i będzie juz tylko dobrze... Quote
matinestka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Śnieżus spokojnej nocy ... :bluepaw: Quote
iwi10 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wczoraj nie mogła zajrzeć na dogo, a tu z rana super wieści:bigcool: Quote
iwi10 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Czy wiadomo coś więcej jak samo poczucie naszej małej królewny:loveu: Quote
KasiaBajkowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Śnieżynka jest już ZDROWA!!!!!!! :loveu: Sabinka sobie bardzo dobrze ze wszystkim poradziła. Dwie fotki pomogłam Sabince wrzucić na Szansę. Ja teraz nie mam czasu na pisanie, więc bardzo proszę zaglądajcie tam. Sabinka jest "początkującą" w pisaniu i od niedawna ma neta. Ja jak na dzień dzisiejszy mam totalny zamęt w domu, rodzinie itd. I proszę nie piszcie za każdym razem że coś jest nie tak z nowym domem czy starym DT, jak już napisałam kilka razy ZAPRASZAM do nas. mój cyt. z Szansy: Byłam dziś u Sabinki i Śnieżynki. Żebyście ją widziały, normalnie nie ta psica Zadowolona, ogon chodził w tę i spowrotem a Sabinka opowiadała mi o chorobie Biedne i Śnieżynka i Sabinka z dziećmi że musiały to wszystko oglądać z bezsilnością i duszą "na ramieniu". Na szczęście jest już dobrze!!!!!!!!!! Roześmiany pychol tego maleństwa jak widzi dzieci a malutkiej Emilce dała dziś całuska Z Sabinką chyba uwielbia się bawić, bo tak włąśnie dziś było że sama zachęcała już do zabawy. Ma silny i młody organizm NA SZCZĘŚCIE!!!!! SABINKO JESTEŚ REWELACYJNA I NIEOCENIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochani wrzuciliście tu wątek z wetami a wyobraźcie sobie że właśnie ta pani URATOWAŁA Śnieżynkę (nie dr. A. Pigoń jak myślałam, sugerowałam się imieniem), i to nie ona mówiła o uśpieniu, tylko inny!!! Fakt iż ja też miałam z nią że się tak wyrażę "konflikt", ale teraz BARDZO POZYTYWNIE mnie ZASKOCZYŁA!!!! Śnieżynka ma DS po to aby ją KOCHAĆ, POMAGAĆ , UCZYĆ, MIZIAĆ, DAĆ CIEPŁO, I WSZYSTKO CZEGO DO TEJ PORY NIE MIAŁA!!!!!! A to cyt. Sabinki: Prosze o przesłanie książeczki zdrowia Śnieżki bo potrzebna do wizyt u wetki.!!!!!! Z góry dzięki, pozdrawiam. Quote
Becia66 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cieszymy sie bardzo że Śnieżynka w lepszej kondycji...:multi:...och maloto jedna narobiłaś nam strachu co nie miara.....Śnieżka chyba nie ma książeczki zdrowia......:oops: Quote
Neczka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 becia66 napisał(a):Śnieżka chyba nie ma książeczki zdrowia......:oops: Książeczki rzeczywiście nie ma, więc Sabina musi jej sama założyć, jest za to zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę ;) Quote
orpha Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 wiedzialam ze dziewczyna do zdrowia wroci :):) , moze to ze stresu wszystko bylo Quote
Kudłata Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Super, że wszystko ok. Ja dopiero dotarłam do domu i martwiłam się trochę, że wieści nie będzie... Na szczęście Kasia jest już na miejscu. Faktycznie książeczki nie ma Śnieżka, ale zaświadczenie trzeba będzie Sabinie przesłać, bo szkoda suczkę osłabiać ponownym szczepieniem na wściekliznę. Kasiu pewnie Albiemu będzie wydzwaniać do Ciebie jutro, musimy się dogadać jak pomóc finansowo Sabinie. Naprawdę super, że jest już ok :lol:. Quote
Recommended Posts