KasiaBajkowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witamy ponownie :D I znów ŚNieżynka zrobiła niespodziankę :D Weszła do klatki sama bo chciała już do domku i sama powolutku WESZŁA PO SCHODACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Ona jest niesamowita :D Żebyście to widziały, normalnie cudaśna jest. KOCHANI musimy spieszyć sie z szukaniem doku dla Śnieżynki, ona coraz bardziej sie przywiązuje do mnie, NIE nas. Zaczyna byc o mnie zazdrosna, względem Bajki... Także teraz to na dwoje babka wróżyła...Nie chodzi o to żeby była agresywna, ale warkoli sobie. Szkoda mi tej kruszynki... jest taka słodka i kochana. Niech ktoś z dobrym serduszkiem się nią zaopiekuje, a PRZYSIĘGAM ona odda całą siebie tejże osobie. Pozdrawiam Kaśka i Śnieżynka i Bajeczka :D:D:D Quote
Becia66 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zawsze twierdziłam że orzeszki to bardzo mądre pieski.....:lol: Quote
Becia66 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cosik KasiaBajkowa nic dzisiaj nie pisze.....pewnikiem Śnieżynka nasza zaklinowała sie na schodach........:evil_lol: Quote
KasiaBajkowa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kochani, dziś nie mam czasu :( Jutro popiszę, dziewczyny coś dziś wrogo nastawione do siebie :( Pozdrawiamy Śnieżkowo Bajecznie!!!!! Quote
aganela Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 na pierwszą,ale z niej słodka kuleczka:lol: Quote
mru Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 to czekając na Kasię wepcham się z offem :eviltong: wybaczcie okazuje się, że nasz mały kochany stary i ślepy Czaruś (na DT u Weroni) ma świerzbowca i mocne zapalenie uszka... bardzo serdecznie zapraszam na wątek i w miarę możliwości wsparcie Weroni... dzięki :roll: (klik w Czarka aby wejść na jego wątek) Quote
KasiaBajkowa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Kochani, trzymajcie kciuki, Śnieżka pierwszą noc dziś spędza w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:*:*:* :D:D:D:D:D: Jutro napiszę wszystko na razie jestem padnięta :D Quote
Kudłata Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ewatr Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 KasiaBajkowa napisał(a):Kochani, trzymajcie kciuki, Śnieżka pierwszą noc dziś spędza w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:*:*:* :D:D:D:D:D: Jutro napiszę wszystko na razie jestem padnięta :D :crazyeye::multi::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
orpha Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Aaaaa yes yes yes!!! Czekam na info co i jak i wogole !!! Quote
KasiaBajkowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Jestem!!!!!!! Ufffffff, po baaaaaaardzo ciężkim dniu. Śnieżka była w nowym domku tylko 1 noc Niestety mój wywiad środowiskowy zawiódł Pan i jego mama okazali się bezmyślni i Śnieżkę wzięła od niego taka .Okazało się że ta jest córką mojej znajomej która chciała wziąść psiaka ze schroniska już dawno ale wachała się przez chorobę swojego synka. Mam nadzieję iż teraz wszystko już ułoży się super... Śnieżynka nie mogłą chyba trafić lepiej. Fakt iż ma "mały" problem ponieważ Śnieżynka zaczęła podsikiwać jej po mieszkaniu, myślę że przez stres lub znaczy SWÓJ teren. Nie wiem sama. Kochane doradźcie jej co zrobić w takiej sytuacji bo ja nie wiem, czy feromony coś mogą dać? Może je kupimy na sprawdzenie?? Pozdrawiam Muszę Wam powiedzieć że Sabinka ma czwórkę kochanych, mądrych i śliczotnych dzieci. P.S. Sabinka loguje się włąśnie na Szansie więc odsyłam tam do czytania o Śnieżce, opisywać będzie już nowa "mamusia" księżniczki :D:D:D:D:D:loveu: http://www.pomocgoldenom**********/goldenopodobne,33/niewidoma-od-urodzenia-mix-goldenka,1686-100.html#30895 Quote
Kudłata Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Super, miejmy nadzieję, że teraz wszystko się ułoży :lol:. Co do podsikiwania może trzeba poczekać kilka dni, aż Śnieżka się zaaklimatyzuje, może to jej reakcja na stres i zmianę miejsca. Quote
Charly Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 nie rozumiem. Tzn. ze Sniezka poszla do jakis ludzi i od nich wzięła ja jaksa inna pani? A Ty ją widziałas? Ciezko czyta sie ten post;) Quote
mru Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 ja też niewiele rozumiem a jako założycielka wątku bardzo bym chciała :( linki nie działają :( co ze Śnieżką? może ja mam manię, ale to wszystko strasznie skomplikowane :( Quote
orpha Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ja to sobie przelozylam tak , ze najpierw śniezka trafila do kogos kto sie nie nadawal , ale trafila sie osoba ktora ja zabrala i juz jest ok. linki mi tez nie dzialaja Quote
KasiaBajkowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Właśnie tak jest jak napisała Orpha :D:D:D:D:D Śnieżynka jest u nojej koleżanki 2 ulice dalej :D Były drobne kłopoty, ale mam nadzeję że przeszły, lub przejdą szybciutko. Śnieżka trochę podsikiwała Sabince. Wysyłam linka usuńcie wszystkie spacje, Sabinka będzie tam pisała o Śnieżynce, jak możecie zarejstrujcie się i wspierajcie ją :D Bo będzie tego potrzebowała. Pozdrawiam Kaśka. link: http://www. pomocgoldenom .fora .pl/ goldenopodobne,33/niewidoma-od-urodzenia-mix-goldenka,1686-100.html#30909 Quote
mru Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 a nie mogła by ona na dogo się zarejestrować? :eviltong: (nie wchodzi mi link) Quote
Recommended Posts