Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani oczywiście że się zgadzam mój tel. 663773775 można dzwonić i pytać, dawać ogłoszenia. Ja też działam, wieści rozpuszczone wszędzie w Krośnie...:D:D:D Fotki wieczorkiem, mój Damiano w końcu naprawił aparat :D:D:D:D

Posted

KasiaBajkowa napisał(a):
Kochani oczywiście że się zgadzam mój tel. 663773775 można dzwonić i pytać, dawać ogłoszenia.

To ja niniejszym informuje , ze go dodam bezwstydnie :evil_lol: do ogłoszeń
bo na Szansowym watku Snieżki od dwóch dni sie go doprosic nie mogłam :eviltong:

Posted

Nie podałam????????????? No to posta mi musiało wywalić, albo po prostu myślałam a nie wpisałam :/ Kochani ja musze zainwestowac w bilobil... wstyd, oczywiście wrzucajcie gdzie się da :D:D:D:D

Posted

Do góry hop po domek jest boska przecież to istne cudo tak szybko się zaaklimatyzować:loveu:Osoba która ją zaadoptuję to będzie szczęściara Prosimy nie śmiało o zdjęcia

Posted

Zapomniałam dodać, oczywiście skleroza :/ Śnieżynka zaczęła pić samą wodę :D:D:D Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NIESPODZIANKA: ŚNIEŻYNKA ZESZŁA SAMA PO SCHODACH!!!!!!!!!!!!!!
Po prostu jestem w totalnym szoku, na razie tylko albo AŻ zeszła a z wyjściem popracujemy, nie od razu Rzym zbudowano. Malutkimi kroczkami dojdziemy do wszystkiego, kochani ona tak bardzo pragnie człowieka. Szukajmy jej domu najlepszego z najlepszych!!!! :D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiamy serdecznie :*:*:*:*:*- Śnieżkowo Bajecznie ;)

Posted

Sorki za off, ale bestialstwo ludzkie nie zna granic1 Ostatni słyszało się tyle w telewizji...
Właśnie się dowiedziałam że pies sąsiada mojej babci został zakatowany. To była spokojna dzielnica w Rzeszowie. Znaleźli go na ulicy, parę domów dalej. Wybita szczęka, połamane żebra...
To był stary pies... jak sobie o tym pomyśle... jaka śmierć...:-(:-(:-(

Posted

Ludzie to jednak bestie to jest jakiś koszmar:angryy::angryy: A wiadomo kto to zrobił?
Naprawdę nie chce źle życzyć ludziom, ale jak tu źle nie życzyć takim bestią:mad::mad:

Posted

A co do Śnieżki to super fotki i dokładnie trzeba jej znaleźć najlepszy domek, bo takiej suczki to tylko po zazdrościć osobie która ją
zaadoptuję:lol:
Aż zazdroszczę osobą które były z nią widziały na żywo i głaskały:loveu:
Ona jest prześliczna:loveu:

Posted

Nie wiemy:shake: tata włąśnie przyjechał z Rzeszowa i nam to powiedział mi nogi podcieło. Ten sąsiad ma zakład wiec może to "złośliwie", teren nieoogrodzony więc możw pies poszedł w nocy na spacer i mendy go dorwały... zresztą to bez znaczenia... pies stary wiec pewnie sie nie bronił... od małego szczeniora go pamiętam. Nigdy go nie lubiłam bo był agresywny i pare razy omało mnie nie ugryzł, ale w ostatnich latach... to taki psi dziadek, który jak widział nas na ogrodzie to szczekał i czekał na pieszczochy:-(:-(:-(