orpha Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ok zapytam Kasi bajkowej co ona na to ,podałam to co jest ogolnie dostepne , nie bede podawala nikomu danych bez zgody osoby zinteresowanej Quote
mru Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 becia ma rację :p jak Kasia się zgodzi to ja też wrzucę jej dane na pierwszą :) (Kasi dane, nie beci) Quote
KasiaBajkowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kochani oczywiście że się zgadzam mój tel. 663773775 można dzwonić i pytać, dawać ogłoszenia. Ja też działam, wieści rozpuszczone wszędzie w Krośnie...:D:D:D Fotki wieczorkiem, mój Damiano w końcu naprawił aparat :D:D:D:D Quote
KasiaBajkowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Tak, na razie mieszka w Krośnie. Mam nadzieję że domek na stałe też znajdzie gdzieś blisko :D Pozdrawiam :D Quote
ewatr Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 KasiaBajkowa napisał(a):Kochani oczywiście że się zgadzam mój tel. 663773775 można dzwonić i pytać, dawać ogłoszenia. To ja niniejszym informuje , ze go dodam bezwstydnie :evil_lol: do ogłoszeń bo na Szansowym watku Snieżki od dwóch dni sie go doprosic nie mogłam :eviltong: Quote
KasiaBajkowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nie podałam????????????? No to posta mi musiało wywalić, albo po prostu myślałam a nie wpisałam :/ Kochani ja musze zainwestowac w bilobil... wstyd, oczywiście wrzucajcie gdzie się da :D:D:D:D Quote
iwi10 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Do góry hop po domek jest boska przecież to istne cudo tak szybko się zaaklimatyzować:loveu:Osoba która ją zaadoptuję to będzie szczęściara Prosimy nie śmiało o zdjęcia Quote
Becia66 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 KasiaBajkowa - wiem że w Krosnie nie macie schroniska. Może rozleklamowalabys nasze orzechowskie......:eviltong::modla: Quote
KasiaBajkowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kochani wrzucam fotki Śnieżynki, kolacja, świrowanie ;), wariacje, spanko itd...: Quote
KasiaBajkowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kochani nie ma problemu moge rozreklamować schronisko, u nas jest tylko przytulisko. Quote
KasiaBajkowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Zapomniałam dodać, oczywiście skleroza :/ Śnieżynka zaczęła pić samą wodę :D:D:D Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NIESPODZIANKA: ŚNIEŻYNKA ZESZŁA SAMA PO SCHODACH!!!!!!!!!!!!!! Po prostu jestem w totalnym szoku, na razie tylko albo AŻ zeszła a z wyjściem popracujemy, nie od razu Rzym zbudowano. Malutkimi kroczkami dojdziemy do wszystkiego, kochani ona tak bardzo pragnie człowieka. Szukajmy jej domu najlepszego z najlepszych!!!! :D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiamy serdecznie :*:*:*:*:*- Śnieżkowo Bajecznie ;) Quote
Neczka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :crazyeye: Zdolniejszego psa chyba nie widziałam.... ona jest genialna :crazyeye::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :loveu::loveu::loveu: oh Te zdjęcia :grins: sama słodycz. Muszę kogoś uściskać:calus: Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 piekna , madra sunieczka :loveu::loveu::loveu: , Kasiu to tez Twoja zasługa , grunt to dobra wspólpraca ;) Quote
orpha Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 hhe jaaaa okazuje sie ze ja i kasia bajkowa poza zwierzakami mamy jeszcze cos wspolnego :cool3: Quote
Miśka84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Sorki za off, ale bestialstwo ludzkie nie zna granic1 Ostatni słyszało się tyle w telewizji... Właśnie się dowiedziałam że pies sąsiada mojej babci został zakatowany. To była spokojna dzielnica w Rzeszowie. Znaleźli go na ulicy, parę domów dalej. Wybita szczęka, połamane żebra... To był stary pies... jak sobie o tym pomyśle... jaka śmierć...:-(:-(:-( Quote
iwi10 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ludzie to jednak bestie to jest jakiś koszmar:angryy::angryy: A wiadomo kto to zrobił? Naprawdę nie chce źle życzyć ludziom, ale jak tu źle nie życzyć takim bestią:mad::mad: Quote
iwi10 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A co do Śnieżki to super fotki i dokładnie trzeba jej znaleźć najlepszy domek, bo takiej suczki to tylko po zazdrościć osobie która ją zaadoptuję:lol: Aż zazdroszczę osobą które były z nią widziały na żywo i głaskały:loveu: Ona jest prześliczna:loveu: Quote
Miśka84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nie wiemy:shake: tata włąśnie przyjechał z Rzeszowa i nam to powiedział mi nogi podcieło. Ten sąsiad ma zakład wiec może to "złośliwie", teren nieoogrodzony więc możw pies poszedł w nocy na spacer i mendy go dorwały... zresztą to bez znaczenia... pies stary wiec pewnie sie nie bronił... od małego szczeniora go pamiętam. Nigdy go nie lubiłam bo był agresywny i pare razy omało mnie nie ugryzł, ale w ostatnich latach... to taki psi dziadek, który jak widział nas na ogrodzie to szczekał i czekał na pieszczochy:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts