Miśka84 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Taka cisza? :crazyeye: A zdjęcia gdzie? :roll: Quote
mru Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 nie no jaka cisza? przecież rewelacyjnie... no i jeszcze cała litania na nas :eviltong: Quote
orpha Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wchh mru wiesz co , nawet mi sie nie chce nic pisac .... brk mi slow .... Quote
mru Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 śnieżkowe wieści... Śnieżka ma sie dobrze. Śniezynka jest taka niesamowita i kochana. Chodzi na spacerki, lubi byc głaskana, pirszczoch jednym słowem... zdjęć nie ma, bo nowej pani wszystko sie popsuło - komputer, telefon i niestety miała - i nie ma nic. pozostaje nam czekać. Quote
Miśka84 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 A mi się troszkę wydaje, że dogo zostało olane Quote
j3nny Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mi się raczej wydaje, że zostało napiętnowane Quote
orpha Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 złosliwosc rzeczy martwych , chciala wstawic zdjecia a niemoze :cool1:.....co za pech Quote
albiemu Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Witajcie Wczoraj z Kudłatą wieczorem byłyśmy w Krośnie u Sabiny na wizycie poadopcyjnej. Śnieżka o dziwo nie ucieszyła się na nasz zapach bo myślała chyba, że przyjechałyśmy ją zabrać z jej bezpiecznego kącika w którym sobie słodko przysypiała bo jedzonku. Niezmiernie miło było zobaczyć królewnę, wygłaskać po takim czasie :) Śnieżka ma się OK, ale wiem jedno - mnie i Kudłatej to już nie lubi tak jak kiedyś bo ma dom, bezpieczny kąt a My ewidentnie kojarzymy się z gorszymi czasami. Trudno - ja się cieszę, że wszystko jest dobrze u niej :) Kudłata wklei zdjęcia Śnieżki spiącej ... :D bo na spacer nie było sensu jej drzeć ponieważ tyle co była a właśnie rozpadało się na dobre. Dzieci Sabiny widać kochają ją bardzo. Serdecznie Was pozdrawiam, Kudłata zdjęcia proszę :) Quote
Miśka84 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 wielkie dzięki za dobre wieści. Kochana Śnieżka :p Czekamy na foty :roll: Quote
iwi10 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dzięki za dobre wieści:lol: i prosimy o zdjęcia. Quote
Miśka84 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 no i gdzie te fotki? :roll: :eviltong: Quote
albiemu Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Haaaaaaaaaaaaalo Kudłataaaaaaaaaa ... :p Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 słuchajcie, właśnie... proszę Was o jakieś wiecie, bliższe relacje i te foty :( Quote
Charly Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 KB pojawiła się na wątku wyborów do krakvetu i tam oznajmila między innymi, że na szansie sa wiadomosci dot. Sniezki. Oczywiscie na szansie są znaki zapytania od uzytkownikow tamtego forum. nic poza tym. co wiadomo w sprawie Sniezki? Quote
mru Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 no może jej chodziło o te wieści, że jest super sprzed... 3 tygodni? co u małej? Quote
Charly Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 KB oddała Sniezke, więc ona nie jest adresatem naszych pytan.Myslalam ze cos wie, ale nie wie, skoro kieruje nas na szanse, gdzie nie ma informacji. Albiemu : czy ktoś był juz u Sniezki. A jesli nie- mamy osobe ktora tam moze pojechac. Co Wy na to? Jesli bylyscie tam, prosze podzielcie się informacjami. Quote
albiemu Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Charly napisał(a):KB oddała Sniezke, więc ona nie jest adresatem naszych pytan.Myslalam ze cos wie, ale nie wie, skoro kieruje nas na szanse, gdzie nie ma informacji. Albiemu : czy ktoś był juz u Sniezki. A jesli nie- mamy osobe ktora tam moze pojechac. Co Wy na to? Jesli bylyscie tam, prosze podzielcie się informacjami. Charly jak pisałam wcześniej byłam u Śnieżki razem z Kudłatą i wszystko było OK. Nie mam tendencji do kłamania aby mieć święty spokój :shake: Dzielić informacjami ... co mam Wam napisać innego niż wcześniej? Śnieżka bała się nas więc byłyśmy naprawdę krótko. Ma swoje posłanie i ukohane miejse w kuchni. Sabina jest naprawdę OK i pomimo, że łatwo jej napewno nie jest z taką gromadą dzieci znalazła w nim też miejsce dla Śnieżki. Nie była z nami na spacerze bo lało jak diabli. Śnieżka była cała i zdrowa podczas naszej wizyty. Quote
albiemu Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 zdjęcia ma Kudłata :p i napewno je wstawi, wiem, że ma ostatnio urwanie głowy i do kompa nie zasiadła od dawna. Przepraszam że musicie czekać ale napewno zdjęcia będą bo robione były. Quote
Charly Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dobrze, że ma się dobrze. A będą jakieś zdjęcia małej? Quote
Recommended Posts