Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

śnieżkowe wieści...

Śnieżka ma sie dobrze.

Śniezynka jest taka niesamowita i kochana. Chodzi na spacerki, lubi byc głaskana, pirszczoch jednym słowem...

zdjęć nie ma, bo nowej pani wszystko sie popsuło - komputer, telefon i niestety miała - i nie ma nic.

pozostaje nam czekać.

Posted

Witajcie

Wczoraj z Kudłatą wieczorem byłyśmy w Krośnie u Sabiny na wizycie poadopcyjnej. Śnieżka o dziwo nie ucieszyła się na nasz zapach bo myślała chyba, że przyjechałyśmy ją zabrać z jej bezpiecznego kącika w którym sobie słodko przysypiała bo jedzonku. Niezmiernie miło było zobaczyć królewnę, wygłaskać po takim czasie :)
Śnieżka ma się OK, ale wiem jedno - mnie i Kudłatej to już nie lubi tak jak kiedyś bo ma dom, bezpieczny kąt a My ewidentnie kojarzymy się z gorszymi czasami. Trudno - ja się cieszę, że wszystko jest dobrze u niej :)

Kudłata wklei zdjęcia Śnieżki spiącej ... :D bo na spacer nie było sensu jej drzeć ponieważ tyle co była a właśnie rozpadało się na dobre. Dzieci Sabiny widać kochają ją bardzo. Serdecznie Was pozdrawiam, Kudłata zdjęcia proszę :)

Posted

KB pojawiła się na wątku wyborów do krakvetu i tam oznajmila między innymi, że na szansie sa wiadomosci dot. Sniezki. Oczywiscie na szansie są znaki zapytania od uzytkownikow tamtego forum. nic poza tym.

co wiadomo w sprawie Sniezki?

Posted

KB oddała Sniezke, więc ona nie jest adresatem naszych pytan.Myslalam ze cos wie, ale nie wie, skoro kieruje nas na szanse, gdzie nie ma informacji.

Albiemu : czy ktoś był juz u Sniezki. A jesli nie- mamy osobe ktora tam moze pojechac. Co Wy na to?

Jesli bylyscie tam, prosze podzielcie się informacjami.

Posted

Charly napisał(a):
KB oddała Sniezke, więc ona nie jest adresatem naszych pytan.Myslalam ze cos wie, ale nie wie, skoro kieruje nas na szanse, gdzie nie ma informacji.

Albiemu : czy ktoś był juz u Sniezki. A jesli nie- mamy osobe ktora tam moze pojechac. Co Wy na to?

Jesli bylyscie tam, prosze podzielcie się informacjami.

Charly jak pisałam wcześniej byłam u Śnieżki razem z Kudłatą i wszystko było OK. Nie mam tendencji do kłamania aby mieć święty spokój :shake:

Dzielić informacjami ... co mam Wam napisać innego niż wcześniej? Śnieżka bała się nas więc byłyśmy naprawdę krótko. Ma swoje posłanie i ukohane miejse w kuchni. Sabina jest naprawdę OK i pomimo, że łatwo jej napewno nie jest z taką gromadą dzieci znalazła w nim też miejsce dla Śnieżki. Nie była z nami na spacerze bo lało jak diabli. Śnieżka była cała i zdrowa podczas naszej wizyty.

Posted

zdjęcia ma Kudłata :p i napewno je wstawi, wiem, że ma ostatnio urwanie głowy i do kompa nie zasiadła od dawna. Przepraszam że musicie czekać ale napewno zdjęcia będą bo robione były.