orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 jeeeeeejuuuuuu :(:(:( kurde zmieniłam profil śniezki na NK , a bylo mi poczekac ........ cos musze wykombinowac , napisze do bkobitki ktora byla zainteresowana śniezka na nk Quote
Neczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kasiu, wiemy, że masz ogromne serce do zwierząt i chcesz dla suni jak najlepiej, ale proszę Cię - informuj nas o tym, co zamierzasz zrobić ze Śnieżką. [quote name='KasiaBajkowa']Kochani trudno mi pisać w ostatnich dniach na necie a na 3 forach jednocześnie to juz w ogóle Ja rozumiem, że powinnaś także informować ludzi na innych forach, gdzie Śnieżka ma swój wątek, ale właśnie na DOGOMANII są dotychczasowi opiekunowie suczki, więc fajnie by było, jakbyś o nas pamiętała...:roll: Ja już nie będę szukała domu nowego, zróbcie to Wy, ja już straciłąm wszelką nadzieję i zaufanie do ludzi... Nie ma co się zniechęcać... Ja się powtórzę, ale - poprostu na przyszłość MÓW, CO ZAMIERZASZ ZROBIĆ I UZGADNIAJ TO Z NAMI, ok ? :) I jeszcze jedna sprawa. KasiuBajkowa, dlaczego dzisiaj powiedziałaś Albiemu, że suczka jest u Ciebie, skoro przebywa u Twojej koleżanki ? :hmmmm: Quote
Neczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kolejna rzecz........... Dlaczego na forum goldenów piszesz, że wolontariusze byli o wszystkim poinformowani ? :splat::splat: :niedowia: Quote
Charly Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dziewczyny boje się. Powiem szczeze boję się. czy ktos byl w miejscu w ktorym przebywa Sniezka. gdzie to jest? kto wie? trzeba poszukac kogos kto tam zajdzie. natychmiast. nie podoba mi sie to. Quote
Neczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nikt z nas tam nie był.........:shake: też się strasznie boję :-( Quote
Charly Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ja nawet nie wiem jakie to jest miasto. nei wiem gdzie poszla Sniezka. Ale trzeba tam pojechac. kto ma kontakt z Kasia? Prosze kto ma telefon do Kasi zadzwonic do niej i niech ona poda adres gdzie przebywa pies Quote
Miśka84 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ale trzeba tam pojechac. kto ma kontakt z Kasia? Prosze kto ma telefon do Kasi zadzwonic do niej i niech ona poda adres gdzie przebywa pies[/quote] Dobrze by było sprawdzić sytuację Śnieżki Quote
Miśka84 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Charly napisał(a):ja nawet nie wiem jakie to jest miasto. nei wiem gdzie poszla Sniezka. Ale trzeba tam pojechac. kto ma kontakt z Kasia? Prosze kto ma telefon do Kasi zadzwonic do niej i niech ona poda adres gdzie przebywa pies Dobrze by było sprawdzić sytuację Śnieżki Quote
mru Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 imie, nazwisko i dokładny adres nowego właściciela prosimy i telefon! którejś z dziewczyn na pw... Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kkuuuuu........ to wreszcie gdzie jest Śnieżka !!!!!!!!!!!!!! szlag mnie trafi zaraz chyba :angryy::angryy: czekam na konkrety !!!!!! nie moze tak być , ze my sie tu miotamy i nie wiemy dokladnie co i jak !!!! Quote
KasiaBajkowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kochani ponieważ moje posty są całkowicie NIELOGICZNE rozmawiałam ponownie z Kasią i Ona ma wszystko przekazać tak jak jest. Przepraszam Was zawsze powtarzam że pisać nie potrafię, nie potrafie ubrać w słowa tego co myślę :/ Mój nr. tel. 663773775 kto chce niech dzwoni, wytłumaczę słownie :D Pozdrawiam. P.S. Kasia miała skontaktować się z Neczką i jej wszystko wytłumaczyć. Neczko proszę napisz to tak jak ma być, ufffffffffffff Quote
Neczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Melduje się Neczka. Już piszę posta :D ...więc tak :cool1:: Śnieżka przebywa w tej chwili w mieszkaniu u Sabiny - koleżanki Kasi. Mieszkają na sąsiednich ulicach, więc Kasia będzie mogła często odwiedzać suczkę i razem z Sabiną pomagać jej oswajać się z nowym otoczeniem. Najprawdopodobniej jest to już ostatni przystanek na drodze Śnieżki :kciuki: wszyscy ją tam pokochali i bardzo chcą, żeby została. ...mam nadzieję, że zrozumiale to napisałam :eviltong: KasiuBajkowa, kiedy mała się już troszkę bardziej oswoi, bardzo prosiłabym o fotki Śnieżynki z nowego domku :modla: Quote
KasiaBajkowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dzięki Neczko, a ja wracam do 1-szej klasy, z matmy jestem gigant, ale j.pol. MASAKRA!!!!!! Acha i proszę napisz to samo na forum Szansy, logicznie :D Oczywiście fotki zrobimy z całą rodzinką :D Dziękuję jeszcze raz :D :* Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 w takim razie ja mocno zaciskam kciuki , zeby wszytsko bylo ok Quote
Charly Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 to wspaniale wiadomosci. a odwiedzin nie ma w planach w tym domu mimo wszystko? Quote
iwi10 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dobrze że się wszystko wyjaśniło i będę trzymać kciuki, aby wszystko było dobrze:kciuki: Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 mam nadzieje ze tak zostanie a ja dostalam od pani ktorej Sniezka zapadła czy sa potrzebne jakies pieniazki na nia , bo gdyby tak to ona cos podesle Quote
Becia66 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 orpha napisał(a):mam nadzieje ze tak zostanie a ja dostalam od pani ktorej Sniezka zapadła czy sa potrzebne jakies pieniazki na nia , bo gdyby tak to ona cos podesle Orpha - a co to za Pani która interesowała się Śnieżką, napisz proszę coś więcej, czuję straszny niedosyt wiadomości i obawy i myslę że nie jestem w tym sama...:shake: Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kobieta z nk , bardzo przejeła sie śniezka , z tego co do mnie pisala wynikalo ze najchetniej by ja wziela , ale nie jest teraz w Polsce i ze bedzie dopiero w grudniu. Uznalam ze w takim razie poki co nie ma tematu , napisalam ze jesli bedzie juz w Polsce i śniezka nadal nie bedzie miala domu to bede do niej pisac i ewentualnie wtedy podesłałabym ja do was w celu ustalenia detali i jej sprawdzenia. W kazdym razie poki co oferuje ewentualan pomoc fnansowa Quote
Becia66 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 orpha napisał(a): W kazdym razie poki co oferuje ewentualan pomoc fnansowa Obecna ,,właścicielka'' Śnieżki ma 4 dzieci więc myślę że pieniążków nigdy dość i może faktycznie można zrobić jej porządny przegląd u weterynarza, zaszczepić, odrobaczyć, zbadać krew itp. skoro jest taka mozliwośc....:roll: Nie wiemy też czy sunia była sterylizowna chociaż istnieje takie podejrzenie więc i to można USG sprawdzić....:roll: Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 to musze tylko wiedziec do kogo namiar dac w razie czego Quote
orpha Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 chcialabym miec pewnosc ze ta nowa "wlascielka" to juz naprawde na stale :roll: Kasiu bajkowa a jak ta pani Sabina rozwiazala sprawe alergii dziecka , bo zrozumialam ze jedno z dzieci ma alergie :roll: Quote
albiemu Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nie będę się szarpać z dogo od rana bo zwyczajnie nie mam na to sił - dom KasiBajkowej był sprawdzony bo byłam tam ja i Kudłata. Kaśka to logiczna osoba i miłości do zwierząt odmówić jej nie można. To w jaki sposób pisze na forum to inna sprawa ... ma kobiszcze z tym problemy i tyle. Jest w kontakcie od samego początku z Kudłatą która nie ma za bardzo czasu siedzieć na forum i nie siedzi ... Zrobiło się zamieszanie bo jedno napędza drugie w podejrzeniach i nagonkach i ilość PM jakie dostałam w sprawie Śnieżki szczerze mnie dobiło. Kasia Śnieżki do schronu nie odda. Łazi do Sabiny i pracują nad jak najlepszą aklimatyzacją Śnieżki w nowym domu. Śnieżka jak mówi Kasia jest szczęśliwa i ja jej wierzę. Wczoraj sprawę sobie wyjaśniłyśmy, jak ktoś ma jakieś wątpliwości proszę na pm które w ciągu kilku dni osiągnęło 100% pojemności a które zaraz wyczyszczę. Quote
Kudłata Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Taa, ale jak trzeba zawieźć gdzieś psiaka to wszyscy znają mój numer telefonu... Nie odzywałam się, bo moja zostałyśmy z moją suką pogryzione przez rąbniętego psa sąsiadów i się leczymy... To, że nikt na wątku nie pisze to nie znaczy, że coś strasznego się dzieje. Śnieżka ma specjalne miejsce w sercach nas wszystkim i wszyscy chcemy dla niej dobrze. I ciekawe, że nie jestem uznawana za orzechowskiego wolontariusza... Quote
Recommended Posts