Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeeeeeejuuuuuu :(:(:(
kurde zmieniłam profil śniezki na NK , a bylo mi poczekac ........
cos musze wykombinowac , napisze do bkobitki ktora byla zainteresowana śniezka na nk

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, wiemy, że masz ogromne serce do zwierząt i chcesz dla suni jak najlepiej, ale proszę Cię - informuj nas o tym, co zamierzasz zrobić ze Śnieżką.
[quote name='KasiaBajkowa']Kochani trudno mi pisać w ostatnich dniach na necie a na 3 forach jednocześnie to juz w ogóle
Ja rozumiem, że powinnaś także informować ludzi na innych forach, gdzie Śnieżka ma swój wątek, ale właśnie na DOGOMANII są dotychczasowi opiekunowie suczki, więc fajnie by było, jakbyś o nas pamiętała...:roll:

Ja już nie będę szukała domu nowego, zróbcie to Wy, ja już straciłąm wszelką nadzieję i zaufanie do ludzi...
Nie ma co się zniechęcać...
Ja się powtórzę, ale - poprostu na przyszłość MÓW, CO ZAMIERZASZ ZROBIĆ I UZGADNIAJ TO Z NAMI, ok ? :)

I jeszcze jedna sprawa. KasiuBajkowa, dlaczego dzisiaj powiedziałaś Albiemu, że suczka jest u Ciebie, skoro przebywa u Twojej koleżanki ? :hmmmm:

Posted

dziewczyny boje się. Powiem szczeze boję się. czy ktos byl w miejscu w ktorym przebywa Sniezka. gdzie to jest? kto wie? trzeba poszukac kogos kto tam zajdzie. natychmiast. nie podoba mi sie to.

Posted

ja nawet nie wiem jakie to jest miasto. nei wiem gdzie poszla Sniezka. Ale trzeba tam pojechac. kto ma kontakt z Kasia? Prosze kto ma telefon do Kasi zadzwonic do niej i niech ona poda adres gdzie przebywa pies

Posted

Ale trzeba tam pojechac. kto ma kontakt z Kasia? Prosze kto ma telefon do Kasi zadzwonic do niej i niech ona poda adres gdzie przebywa pies[/quote]
Dobrze by było sprawdzić sytuację Śnieżki

Posted

Charly napisał(a):
ja nawet nie wiem jakie to jest miasto. nei wiem gdzie poszla Sniezka. Ale trzeba tam pojechac. kto ma kontakt z Kasia? Prosze kto ma telefon do Kasi zadzwonic do niej i niech ona poda adres gdzie przebywa pies

Dobrze by było sprawdzić sytuację Śnieżki

Posted

kkuuuuu........ to wreszcie gdzie jest Śnieżka !!!!!!!!!!!!!!
szlag mnie trafi zaraz chyba :angryy::angryy:
czekam na konkrety !!!!!! nie moze tak być , ze my sie tu miotamy i nie wiemy dokladnie co i jak !!!!

Posted

Kochani ponieważ moje posty są całkowicie NIELOGICZNE rozmawiałam ponownie z Kasią i Ona ma wszystko przekazać tak jak jest. Przepraszam Was zawsze powtarzam że pisać nie potrafię, nie potrafie ubrać w słowa tego co myślę :/ Mój nr. tel. 663773775 kto chce niech dzwoni, wytłumaczę słownie :D Pozdrawiam.
P.S. Kasia miała skontaktować się z Neczką i jej wszystko wytłumaczyć. Neczko proszę napisz to tak jak ma być, ufffffffffffff

Posted

Melduje się Neczka. Już piszę posta :D

...więc tak :cool1::

Śnieżka przebywa w tej chwili w mieszkaniu u Sabiny - koleżanki Kasi. Mieszkają na sąsiednich ulicach, więc Kasia będzie mogła często odwiedzać suczkę i razem z Sabiną pomagać jej oswajać się z nowym otoczeniem. Najprawdopodobniej jest to już ostatni przystanek na drodze Śnieżki :kciuki: wszyscy ją tam pokochali i bardzo chcą, żeby została.
...mam nadzieję, że zrozumiale to napisałam :eviltong:

KasiuBajkowa
, kiedy mała się już troszkę bardziej oswoi, bardzo prosiłabym o fotki Śnieżynki z nowego domku :modla:

Posted

Dzięki Neczko, a ja wracam do 1-szej klasy, z matmy jestem gigant, ale j.pol. MASAKRA!!!!!! Acha i proszę napisz to samo na forum Szansy, logicznie :D Oczywiście fotki zrobimy z całą rodzinką :D Dziękuję jeszcze raz :D :*

Posted

mam nadzieje ze tak zostanie
a ja dostalam od pani ktorej Sniezka zapadła czy sa potrzebne jakies pieniazki na nia , bo gdyby tak to ona cos podesle

Posted

orpha napisał(a):
mam nadzieje ze tak zostanie
a ja dostalam od pani ktorej Sniezka zapadła czy sa potrzebne jakies pieniazki na nia , bo gdyby tak to ona cos podesle

Orpha - a co to za Pani która interesowała się Śnieżką, napisz proszę coś więcej, czuję straszny niedosyt wiadomości i obawy i myslę że nie jestem w tym sama...:shake:

Posted

kobieta z nk , bardzo przejeła sie śniezka , z tego co do mnie pisala wynikalo ze najchetniej by ja wziela , ale nie jest teraz w Polsce i ze bedzie dopiero w grudniu. Uznalam ze w takim razie poki co nie ma tematu , napisalam ze jesli bedzie juz w Polsce i śniezka nadal nie bedzie miala domu to bede do niej pisac i ewentualnie wtedy podesłałabym ja do was w celu ustalenia detali i jej sprawdzenia. W kazdym razie poki co oferuje ewentualan pomoc fnansowa

Posted

orpha napisał(a):
W kazdym razie poki co oferuje ewentualan pomoc fnansowa

Obecna ,,właścicielka'' Śnieżki ma 4 dzieci więc myślę że pieniążków nigdy dość i może faktycznie można zrobić jej porządny przegląd u weterynarza, zaszczepić, odrobaczyć, zbadać krew itp. skoro jest taka mozliwośc....:roll:
Nie wiemy też czy sunia była sterylizowna chociaż istnieje takie podejrzenie
więc i to można USG sprawdzić....:roll:

Posted

chcialabym miec pewnosc ze ta nowa "wlascielka" to juz naprawde na stale :roll:
Kasiu bajkowa a jak ta pani Sabina rozwiazala sprawe alergii dziecka , bo zrozumialam ze jedno z dzieci ma alergie :roll:

Posted

Nie będę się szarpać z dogo od rana bo zwyczajnie nie mam na to sił - dom KasiBajkowej był sprawdzony bo byłam tam ja i Kudłata. Kaśka to logiczna osoba i miłości do zwierząt odmówić jej nie można. To w jaki sposób pisze na forum to inna sprawa ... ma kobiszcze z tym problemy i tyle. Jest w kontakcie od samego początku z Kudłatą która nie ma za bardzo czasu siedzieć na forum i nie siedzi ... Zrobiło się zamieszanie bo jedno napędza drugie w podejrzeniach i nagonkach i ilość PM jakie dostałam w sprawie Śnieżki szczerze mnie dobiło.

Kasia Śnieżki do schronu nie odda. Łazi do Sabiny i pracują nad jak najlepszą aklimatyzacją Śnieżki w nowym domu. Śnieżka jak mówi Kasia jest szczęśliwa i ja jej wierzę. Wczoraj sprawę sobie wyjaśniłyśmy, jak ktoś ma jakieś wątpliwości proszę na pm które w ciągu kilku dni osiągnęło 100% pojemności a które zaraz wyczyszczę.

Posted

Taa, ale jak trzeba zawieźć gdzieś psiaka to wszyscy znają mój numer telefonu...
Nie odzywałam się, bo moja zostałyśmy z moją suką pogryzione przez rąbniętego psa sąsiadów i się leczymy...
To, że nikt na wątku nie pisze to nie znaczy, że coś strasznego się dzieje. Śnieżka ma specjalne miejsce w sercach nas wszystkim i wszyscy chcemy dla niej dobrze. I ciekawe, że nie jestem uznawana za orzechowskiego wolontariusza...