kinga-kinia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 zobaczcie na ten wątek autor wiele lat pracował dla mediów może on wam pomoże może doradzi cokolwiek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106639 Quote
epe Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O Matko! Skąd ja znam takie metody?:angryy: Chyba wszystkie komuchowate chodziły na te same szkolenia! Niby inna dziedzina-spółdzielnia mieszkaniowa-ale metody te same! Nasz prezes ma to samo- jak wywlekamy jakieś nieprawidłowości,to zaraz jest zastraszanie,nawet dawanie do sądu o pomówienie,tzw.bezczelność w żywe oczy!:angryy: Myślę,że na takich,dobrą metodą jest znalezienie ich wrogów-oni ochoczo przyłączą się do wykończenia przeciwnika!:evil_lol: Quote
agata-air Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Należymy do Koalicja dla zmiany prawa o zwierzętach więc mamy kontak G. Lindenberg. Media są poinformowane, jak się pojawią gdzieś reportaże lub artykuły to ostrzeżemy Was ;d Jedynie dzięki mediom możecie poznać stanowisko miasta (jak same pisałyście na maile nie ma odpowiedzi), dla władza wysyłają to dzieci i są niewarte uwagi ;p Quote
Selenga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agata-air']Należymy do Koalicja dla zmiany prawa o zwierzętach więc mamy kontak G. Lindenberg. Grzegorz zresztą też już na początku użył swoich kontaktów do zainteresowania sprawą mediów Quote
wiollla Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To jest straszne:placz: Trzymam kciuki za Was i mam nadzieje, że nie ujdzie to płazem tym okropnym bestiom (bo ludzmi ich nie mozna nazwać) Wierze, że winowajcy którzy skazali tą psine na takie cierpienie zostaną ukarani i żadne zwierze juz nie ucierpi. :-( Quote
anonim510 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 to jest okropne:evil::placz::placz::placz:! gdybym zobaczyła człowieka który coś takiego robi to bym mu nogi z D**y powyrywała!!!:angryy::angryy::angryy::vamp::vamp: Quote
Inez de Villaro Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Napisałam taki list, może ktoś zechce cos z niego wykorzystać....postraszyłam antyreklamą i tym że nawet u nas juz głośno o Żyrardowie... Quote
agat21 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 mimo wszystko wysyłam petycję i prośbę do znajomych, aby zrobili to samo nie popuszczę niech zapcha się skrzynka :angryy: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a niech sie zapcha! ode mnie tez poszło sporo. Quote
agata-air Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Co do spotkania u władz miasta (pisała Emir) dowiedziałyśmy się, że w księdze leczenia która według schroniska, targowiska, weta schroniskowego przebywa u lekarza wet według Prezydenta zawsze przebywała na targowisku:evil_lol: (nawet się mnie nie pytajcie gdzie w tym jest logika) w każdym razie w tej księdze znalazły się takie leki które podobno podano Hassanowi: 1. betamox 2. Tolfine (myślę, że dobrze rozczytałam i to było to) Zastosowane leczenie (podobno, gdyż oficjalnego pisma nie wiedziałam) według powiatowego lekarze weterynarii było doskonałe, a dla Prezydenta wszystko co dotyczy bezdomnych zwierząt w Żyrardowie jest wybitne. Quote
epe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jestem totalnym laikiem w sprawach leków- to na co one są? Co miały leczyć u tego biedaka? Quote
agata-air Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 epe zapytaj się swojego weta :) jak ja napisze zostanę znów posądzona o kłamstwo i podważanie kompetencji wet. ja nie jestem wybitnym specjalistą (to nie do ciebie epe tylko do niezalogowanych gości ;p) ale wiem co to betamox i tolfina ale oczywiście dodatkowo poradziłam się profesorów oraz doczytałam w internecie. W przeciwieństwie do niektórych ludzi jeśli coś mnie dotyczy lub o czymś rozmawiam zdobywam niezbędną wiedzę do konstruktywnej rozmowy a już na pewno czytam ze zrozumieniem dokument którym się podpieram ... Quote
maciaszek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Tolfina/tolfedyna to lek przeciwzapalny i przeciwbólowy. Betamox to chyba najczęściej podawany przez wetów antybiotyk o działaniu bakteriobójczym (podaje się go przy infekcjach bakteryjnych wywołanych przez drobnoustroje wrażliwe na amoksycylinę. Znajduje zastosowanie przy infekcjach przewodu pokarmowego, dróg oddechowych, skóry i tkanek miękkich, dróg moczowych). Quote
agata-air Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 trzeba się jeszcze zastanowić jak silne są to leki. Quote
figa33 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 no cóż , pewnie przy leczeniu średnich bólów oraz angin i czyraków skuteczne leczenie, ale nie przy takiej masakrze :angryy: Quote
elmira Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dobre i wspaniałe leki. Szczęka się nie zrosła. Dziękuję osobom, które grzecznie, oraz mniej grzecznie wyraziły na "n-k" podziw pani agnieszce , za opiekę nad Hassanem. Quote
brazowa1 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 a prezydent-jołop nigdy nie slyszal o czyms takim jak DOPISYWANIE? ksiażka lekarska to nie dokument scislego rozrachunku,a papier przyjmie wszystko. Quote
ARKA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 brazowa1 napisał(a):a prezydent-jołop nigdy nie slyszal o czyms takim jak DOPISYWANIE? ksiażka lekarska to nie dokument scislego rozrachunku,a papier przyjmie wszystko. :roll::angryy: chyba nikt nie przewidzial, ze pies jeszcze pozyje tyle dni!! A ten dokument jest dokumentem "scilego rozrachunku", wbrew pozorom. Trzeba sie rozliczyc z kazdego zycia psa, dokladnie. Quote
ARKA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 figa33 napisał(a):no cóż , pewnie przy leczeniu średnich bólów oraz angin i czyraków skuteczne leczenie, ale nie przy takiej masakrze :angryy: Poza wszystkim, szczeka psa nie byla zabezpieczona aby nią nie 'walil' rowno...szczegolnie jak pies nie moze jesc i pic i ma to co kazdemu jest potrzebne do zycia,do PRZETRWANIA, 'pod nosem",doslownie, JEDZENIE. Wyrafinowane znecanie sie czy totalna znieczulica, brak wyobrazni, glupoto-debilizm czy poprostu brak jakichkolwiek UCZUC WYZSZYCH ??!!:angryy: Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Zabrakło mi słow:placz: [*] Spełniam prośbę- brak tekstu........................................................... Quote
ARKA Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Edi100 napisał(a):Zabrakło mi słow:placz: Jeśli mogę podpowiedzieć. To napiszcie pismo, skarżące schronisko. Edii chyba "wskoczylas" tu na koniec wypowiedzi. Naszym obowiazkiem, organizacji, statutowym, jest zlozenie doniesienia o przestepstwie z par. 35.1 ustawy o ochronie zwierzat i nic mniej nic wiecej! Co zrobilismy 22 wrzesnia b.r! Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ARKA napisał(a):Edii chyba "wskoczylas" tu na koniec wypowiedzi. Naszym obowiazkiem, organizacji, statutowy, jest zlozenie doniesienia o przestepstwie z par. 35.1 ustawy o ochronie zwierzat i nic mniej nic wiecej! Co zrobilismy! Zgadzam się. To znaczy że nie możecie spotkać się z prezydentem w tej sprawie? Z Dyrektorem Inspektoratu Wojewódzkiego? Porozmawiać i przedstawić fakty? Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ......................................................................... Quote
Recommended Posts