Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorcass napisał(a):
piekne on taki spokojny, Reniu ile on moze miec lat? bo chyba raczej nie 5-6 tylko wiecej??? i jaki jest wysoki? dzieki wielkie:loveu:

Pani kierownik schronu dała mu 4-lata:roll:.Może i tyle ma,bo ząbki w miarę ładne,bez kamienia,tylko połamane.Przednich nie ma,wygląda na to,że były wybite:shake:
Zmierzę go dokładnie,ale nie jest duzy,taki przed kolano,może ma gdzieś 45cm,tylko jest tłustawy:cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Pani kierownik schronu dała mu 4-lata:roll:.Może i tyle ma,bo ząbki w miarę ładne,bez kamienia,tylko połamane.Przednich nie ma,wygląda na to,że były wybite:shake:
Zmierzę go dokładnie,ale nie jest duzy,taki przed kolano,może ma gdzieś 45cm,tylko jest tłustawy:cool3:

tłustawy??? niezle, na zdjeciach wyglada na duzego psiaka on ma dluzsze futerko chyba??? mozesz cos wiecej o nim powiedziec? jak do psow, ludzi ewentualnie dzieci? czy jest szczekliwy, jak w domu sie zachowuje jak z czystoscia? itd i BLAGAM O WIECEJ ZDJEC, on ma bardzo siwy pychol nie mozliwe zeby mial 5 lat mysle ze ma wiecej...

Posted

Uwaga znawcy psich zachowań, potrzebna pomoc.
Co zrobić jak pies gwałci wszystko co mozna dorwać???? Do tej pory nie wykazywał takiego zachowania a teraz mu odbiło. Pomózcie bo niedługo bedą kuropsy, stołkopsy i nie wiem co jeszcze.

Posted

luka1 napisał(a):
Uwaga znawcy psich zachowań, potrzebna pomoc.
Co zrobić jak pies gwałci wszystko co mozna dorwać???? Do tej pory nie wykazywał takiego zachowania a teraz mu odbiło. Pomózcie bo niedługo bedą kuropsy, stołkopsy i nie wiem co jeszcze.

Nie martw się, luka, wyadoptujemy! :evil_lol: Przedstawisz nam tego "chłopaka z temperamentem"?

Posted

dorcass napisał(a):
czy to nasz Dzeruś?:oops:
czy on jest wysterylizowany?

Taaaaaaaakkkk to Dżeruś właśnie wsio gwałci :cool1:
Nie jest kastrowany :shake:

Posted

z tego co widze jest 335zl w pierwszym poscie bardzo serdecznie wszystkim dziekujemy:loveu: i pokerowa 400 (wplata na konto Reni) i prosze o wpisanie tej kwoty na pierwsza strone do wplat!!!!!POKEROWA dziekujemy:loveu: jesli on sie tak brzydko zachowuje to moze nalezy go wykastrowac?

Posted

Moje obserwacje Dzerusia...
To kochane,uległe psisko(dla ludzi tylko),bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem,uwielbia się przytulać,wtulać i być blisko człowieka,reaguje na swoje imię,jest cichutki,nie szczeka,no po prostu dla ludzi ideał.
Natomiast dla psów nie koniecznie.Pierwszy dzień było wsio ok,no bo nowe miejsce,nowe towarzystwo,nowi ludzie,luz-wychodzi na dwór kiedy chce,może sobie pobiegać....następne dni nie były juz takie różowe,bo zaczął gwałcić wszystkie psiaki,nie patrząc,czy to pies,czy suka.Tosia zaczęła w popłochu mu uciekać,bo biedna nie wiedziała o co kaman,no to przerzucił się:mad:na Antoniuszka,ślepego staruszka,który jest taka pierdułką i Dżery to wykorzystywał,aż na niego ryknęłam,bo nie patrzył,czy to tył,czy przód Antosia.Zabrałam Antosia i zabrałam Tosię.Piki został z Dżerym,bo Piki nie daje sie tak łatwo.Zresztą Piki bardzo sobie upodobał towarzystwo Dzerego i są nierozłączni.Bawią się,ganiają...no i są usmoleni jak nie boskie stworzenia:shake:.
Dzery nie poawala żadnemu psiakowi zaglądać do swojej miski.Nawet żaden pies nie może sie spojrzeć w stronę jedzącego Dzerusia,bo Dzery od razu ostro warczy.Ja mogę mu grzebać w misce do woli.Tylko dla psów jest taki.
No i dżery jak się zmęczy to kaszle,myślę,że to coś z serduszkiem jest nie tak.Pójdziemy do weta,to sie okaże

Posted

Kopulacja wcale nie musi mieć podłoża seksualnego- jeśli ma takowe kastracja pomoże.
Ale mnie się wydaje, że to jest pokazanie dominacji nad innymi psami, psy też kopulują gdy są sfrustrowane i muszą się rozładować.
Najlepiej znaleźć mu jakieś zajęcie, lub po prostu zamykać na chwilkę w pokoju, po czym wypuścić psa wydać jakąś komendę np siad i dać smakola.;)

Posted

ojej... czyli on moze byc tylko jednym psem w rodzinie:shake:? jak pojdziecie do weta to prosze niech okresli wiek Dzerego:roll: i dlaczego sie tak zachowuje moze po kastracji mu przejdzie?

Posted

Pójdę do weta i umówię się na najbliższy wolny termin na kastrację,jeżeli ze zdrowiem Dzerego wszystko będzie ok.Kochana Pokerowa pokryje koszty kastracji:loveu::loveu::loveu:
Dzery i mój Niuniek

Dzery-skacze jak sarenka...tylko troszkę utyta:cool3:

Posted

Dzeruś gania się z Tosią:razz:(Dzery odwrócony jest tyłem)

Odpoczynek po gonitwie;)

Czyżby nieśmiałe buzi???:razz:

Biegnie do mnie,aż mu uszy podskakują:)

Posted

Uciął mi sie wywalony jęzorek,ale widać na tym zdjęciu,że oczka juz nie są takie smutne;)

Ale za to tu jest jęzorek :razz:

I uśmiech dla Cioteczek:loveu:

Posted

Dorcass kochana,nie wiem czy z tych zdjęć wybierzesz coś do allegro,ale będę starała się robić lepsze...ale Dzeruś tak sie wierci,że ciężko będzie:roll:

Posted

piekny jest, jaka ona ma bujną sierść:)
zdjecia są super, allegro ma dopiero co nowe wstawilam, i zdjecia z poprzedniej sesji, te powyzej rowniez dodam:) zaczelam mu robic wczoraj ogloszenia, teraz jak jest tyle zdjec to musze sie sprezyc na maxa, tylko dzis nie dam rady niedlugo wychodze i nie bedzie mnie caly dzien, postaram sie jutro to nadrobic

a Pokerowa jest niesamowita:loveu::loveu::loveu: DZIEKUJĘ NAJMOCNIEJ JAK SIĘ DA!!!