Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

to fakt juz pare razy pisalam Luce zeby wpisala w pierwszy post wplate Pokerowej na konto Reni, ale prosze Cie, wplate Pokerowej wpisz na samym szczycie wplat, bo to byl byly pieniadze za caly pierwszy m-c (300zl) i 100zl na kolejny, a teraz znowu kochana kobieta wplacila 100zl na Dżerusia i mamy suma sumarum 180zł na sierpien, ja powyssylam privy i sama tez wplace, plus oczywiscie, wysylam fanty nas bazarek mam nadzieje ze cos sie sprzeda, ale bardziej chcialabym sie skupic na konkretnych ogloszeniach Dzerusia, bo bid do wspomagania jest dużo:(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paczka wyslana,
mam inny problem usunieto moja aukcje na allegro Dzerego, ze niby łamie regulamin, tylko ze ja wystawiam go tak juz od dluzszego czasu, i inne psy tez a tu nagle kasuja aukcje z ostrzezeniem ze moga zablokowac konto, czekam teraz na bardziej precyzyjna odpowiedz allegro, co bylo nie tak i wazna sprawa oni nie sprawdzaja kazdej aukcji ktos musial podkablowac... grrr... tylko gdzie jest ten blad??? na tej aukcji mial obserwatora....

Posted

probowalam wczoraj, zamiescic ogloszenie Dzerego na Echo Miasta, ale nie przekierowywalo mnie na strone platnosci, tzn bezposrednio juz do strony banku, shit... bede probowala dalej, az go tam umieszcze, znacie ta gazetke? u nas w Szczecinie jej nie ma... ale to chyba taka gazetka darmowa co? odnowilam mu wszystkie ogloszenia allegro ma, nie mampomyslow co dalej:(

Posted

tak ale najwazniejsze jest allegro wyroznione, tak jakie ja mu robie:)
prosze o pomoc wq utrzymaniu psiaka w dt, brakuje jeszcze znacznej kwoty, czy ktos nas wspomoze?

Posted

[quote name='agata51']Może Renarka już do nas nie wróci? :placz:
Renarka pewnie nie wróci,ale Renatka juz jest;)
Przepraszam dziewczynki za opóźnienie,ale musiałam się ogarnąć po powrocie:roll:W tym tygodniu porobię zdjęcia psiakom.Dżeruś jak mnie zobaczył gdy wróciłam,to ucieszył się najbardziej ze wszystkich psów.Skakał,tańczył,szczekał,a na koniec się mocno przytulił...boszsz jak wytłumaczyć ludziom,że to jest cudowny,kochający i wierny pies?

Posted

Witaj, Renatko! Nareszcie! :multi: Odpoczęłaś? No to do roboty! :eviltong:

A ten czerwony neon to ostrzeżenie - też taki miałam. Możesz go usunąć i znów wkleić bannerki. Tylko pamiętaj 500x100 pikseli i ani grama więcej! :mad: