fizia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nie znacie kogoś, kto wybiera się w Warszawy do Częstochowy? Pilne! Pomocy! POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - CZĘSTOCHOWA!*Sarunia*-zwrot z adopcji! Quote
dorcass Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izabela124. napisał(a):30 zł za aukcję cegiełkową przelane ;) dziekujemy bardzo. kto jeszcze wspomoze naszego biedaka? moze ktos chcialby go adoptowac? szukamy domku, nikt nie szuka takiego cudownego cichego psiaka????:-( Quote
agata51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jaki cudny, uśmiechnięty pychol! Domku, nie widzisz?! Quote
dorcass Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jeja nie wiem co i jak sie stalo ale od tyg nie moglam pisac wiadomosci i postow, maskara, nie miala jak sie skontaktowac a moderatorem, nie moglam zalozyc nowego konta, zalozylam nawet nowy email ale ciagle jakis blad:( teraz jestem prosze o ifno o Dzerym : jak sie zachowuje w domu? czy brudzi, czy szczeka? jak do domownikow i obcyh? jak koty i psy itd:) i prosimy o pomoc finansowa o deklaracje Błagam.. Quote
Lionees Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dorcass napisał(a):mam problem z dogo:( Mam dokładnie to samo:angryy:,kilka dni nie mogłam się zalogować,a teraz jest tak na razy:mad: Dżeruś jest super psiakiem,jest spokojny,nie szczeka,nie załatwił się jeszcze w domu,ale większość dnia psiaki są na dworku,jednak całą noc wytrzymuje.Się zrobił pieskiem nakolankowym,tylko waga nie nakolankowa:p.Bardzo potrzebuje człowieka,od razu się przytula i mógłby tak siedzieć przytulony do człowieka:loveu:.Nie skacze,nie wymusza głasków,tylko patrzy w oczy i czeka,aż sie go pogłaszcze.Oprócz tego,że jest gwałcicielem,nie da innemu psu zaglądać do miski i kopie metrowe doły:cool1:...to pies ideał.Koty olewa,kury olewa,obcych olewa...pełen luz;).To chodzące dobro:loveu:. Quote
dorcass Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dzery ma dwa allegra plus nastukalam mu dzis sporo inncych ogloszen:) Prosze O Dom Dla *DŻEREGO*,Tak Długo Już Czeka (666079064) - Aukcje internetowe Allegro *Dzery*czy będzie musiał wrócić do schroniska? (666877774) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dorcass Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no wlasnie Reniu kiedy trzeba zaplacic za Dzerego, Pokerowa zasponorowala 40 dni=400zł i chyba juz czas ruszyc dogomaniacka skarpete Dzerusia, ja niebawem wezme sie za wysylanie priv... aha do kogo sa namiary w ogloszeniach podane? i czy ta osoba zawsze odbiera telefony? byl jakis odzew o Dzerusia? czy nieustająca cisza? PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE, NIE POZWOLMY BY WROCIL DO SCHRONU:( Quote
luka1 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dziery ma jeszcze moje allegro, które ma od początku jak trafił do schroniska. Namiary podane w allegrach są do mnie. Zapewniam wsa że nie rozstaje sie z telefonem nawet na sekundę (nawet śpię z telefonem). W sprawie Dżerego nie było ani razu telefonu ani maila - totalna cisza. Quote
dorcass Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kurcze niedobrze, nie bedzie latwo go wyadoptowac:( ta siwa mordka odstrasza, hmmmm... Quote
clo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 dziewczyny nie wolno sie poddawac!on dopiero krociutko jest w dt i dom sie znajdzie ale trzeba czasu!damy rade..nie ma co plakac tylko masowo oglaszac malucha..sie znajdzie mowie wam ale nadzieji nie wolno stracic Quote
agata51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A oprócz allegro co ma? Trzeba się uśmiechnąć do Brysio, Marinka, Daga&Maks, dorcass, mgie, Ola_la. Poogłaszają jak ta lala! Quote
dorcass Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dzery ogloszenia ma i to calkiem sporo i wciaz odnawiam, ale jakos nikt sie nim nie interesuje:( Quote
madcat1981 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dżeruś, dyszkę Ci posłałam. Mizianko też Ci posyłam:loveu: Quote
luka1 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Madcat - twoja wpłata już jest dopisana na pierwszej Bardzo dziekujemy Quote
dorcass Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 bardzo dziekujemy madcat:) jak on zostanie wyadoptowany, to obiecuje sie udzielac wiecej na innych watkach(ogloszeniowo i finasowo), tym czasem on jest dla mnie najwazniejszy i prosimy o pomoc w opłaceniu hotelika..... Luka juz chyba minal czas wplaty na Dzerego do Reni Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='dorcass']bardzo dziekujemy madcat:) jak on zostanie wyadoptowany, to obiecuje sie udzielac wiecej na innych watkach(ogloszeniowo i finasowo), tym czasem on jest dla mnie najwazniejszy i prosimy o pomoc w opłaceniu hotelika..... Luka juz chyba minal czas wplaty na Dzerego do Reni Luka jest czujna,pieniążki przesłane w tamtym tygodniu;) Quote
Recommended Posts