Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
30 zł za aukcję cegiełkową przelane ;)

dziekujemy bardzo. kto jeszcze wspomoze naszego biedaka? moze ktos chcialby go adoptowac? szukamy domku, nikt nie szuka takiego cudownego cichego psiaka????:-(

Posted

jeja nie wiem co i jak sie stalo ale od tyg nie moglam pisac wiadomosci i postow, maskara, nie miala jak sie skontaktowac a moderatorem, nie moglam zalozyc nowego konta, zalozylam nawet nowy email ale ciagle jakis blad:(

teraz jestem prosze o ifno o Dzerym : jak sie zachowuje w domu? czy brudzi, czy szczeka? jak do domownikow i obcyh? jak koty i psy itd:)

i prosimy o pomoc finansowa o deklaracje
Błagam..

Posted

dorcass napisał(a):
mam problem z dogo:(

Mam dokładnie to samo:angryy:,kilka dni nie mogłam się zalogować,a teraz jest tak na razy:mad:
Dżeruś jest super psiakiem,jest spokojny,nie szczeka,nie załatwił się jeszcze w domu,ale większość dnia psiaki są na dworku,jednak całą noc wytrzymuje.Się zrobił pieskiem nakolankowym,tylko waga nie nakolankowa:p.Bardzo potrzebuje człowieka,od razu się przytula i mógłby tak siedzieć przytulony do człowieka:loveu:.Nie skacze,nie wymusza głasków,tylko patrzy w oczy i czeka,aż sie go pogłaszcze.Oprócz tego,że jest gwałcicielem,nie da innemu psu zaglądać do miski i kopie metrowe doły:cool1:...to pies ideał.Koty olewa,kury olewa,obcych olewa...pełen luz;).To chodzące dobro:loveu:.

Posted

no wlasnie Reniu kiedy trzeba zaplacic za Dzerego,
Pokerowa zasponorowala 40 dni=400zł i chyba juz czas ruszyc dogomaniacka skarpete Dzerusia, ja niebawem wezme sie za wysylanie priv...

aha do kogo sa namiary w ogloszeniach podane? i czy ta osoba zawsze odbiera telefony? byl jakis odzew o Dzerusia? czy nieustająca cisza?

PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE, NIE POZWOLMY BY WROCIL DO SCHRONU:(

Posted

Dziery ma jeszcze moje allegro, które ma od początku jak trafił do schroniska. Namiary podane w allegrach są do mnie. Zapewniam wsa że nie rozstaje sie z telefonem nawet na sekundę (nawet śpię z telefonem). W sprawie Dżerego nie było ani razu telefonu ani maila - totalna cisza.

Posted

dziewczyny nie wolno sie poddawac!on dopiero krociutko jest w dt i dom sie znajdzie ale trzeba czasu!damy rade..nie ma co plakac tylko masowo oglaszac malucha..sie znajdzie mowie wam ale nadzieji nie wolno stracic

Posted

bardzo dziekujemy madcat:)

jak on zostanie wyadoptowany, to obiecuje sie udzielac wiecej na innych watkach(ogloszeniowo i finasowo), tym czasem on jest dla mnie najwazniejszy

i prosimy o pomoc w opłaceniu hotelika..... Luka juz chyba minal czas wplaty na Dzerego do Reni

Posted

[quote name='dorcass']bardzo dziekujemy madcat:)

jak on zostanie wyadoptowany, to obiecuje sie udzielac wiecej na innych watkach(ogloszeniowo i finasowo), tym czasem on jest dla mnie najwazniejszy

i prosimy o pomoc w opłaceniu hotelika..... Luka juz chyba minal czas wplaty na Dzerego do Reni
Luka jest czujna,pieniążki przesłane w tamtym tygodniu;)