dorcass Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ahh i oczywiscie odnowilam mu ogloszenia na gumtree, alegratka i cafeanimal, ale planuje mu zrobic ok 40 ogloszen:) Quote
madcat1981 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Superanckie zdjęcia :-) Ja myśle, że kastracja utemperuje zapędy i popędy ;) Pokerowa, dziękujemy za Twój gest :loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 no to masz wesolo tam reniu ciesze sie ,ze chociaz nasz pikus sprostal zadaniu i nie szaleje tylko grzecznie sie zachowuje;P alez dzery ma raj u ciebie..to juz nie ten sam pies to widac a z taka maszyna do ogloszen jak dorcass i jej zaangazowanie to dom sie musi znalezc najlepszy:) pokerowa jestes wspaniala! Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Piękny uśmiech! http://img14.imageshack.us/img14/6689/obraz044t.jpg Pzdr. Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dzisiejsze fotki ;) Dzery w srodku:loveu: Dżeruś i Piłkarzyk:loveu: Się zrobili kumple,że ho,ho:razz: Quote
fizia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jaki szczęśliwy!!!:loveu: Ależ by było super znaleźć Jemu i Pikiemu wspólny Dom... Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nawet, gdy znajda się osobne domki dla Piłkarzyka i Dżerego, to i tak dobrze, bo kazdy z nich mial przyjaciela... http://img218.imageshack.us/img218/6193/obraz057t.jpg Pzdr. Quote
dorcass Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 piekne, piekne, nie ten sam pies, super zdjecia do ogloszen:) a ja wlasnie wrocilma z naszej budowy, ide myc synka i spac... ledwo zyje.... Quote
clo Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 jak to mowil maly ksiaze..najpiekniejsza jest swiadomosc posiadania przyjaciela..:))) Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jaki cudny, radosny misior! Nie ma to jak wytarzać się w trawce! I jeszcze własny, osobisty kumpel! Oj, żeby nie wykombinowali razem jakiegoś draństwa! :evil_lol: Przy okazji, zachęcam do częstszych wizyt u Kamyka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-kamien-niezwykly-archeolog-102672/ Quote
nika28 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 O jejku Dżeruś jaki szczęśliwy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dorcass Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 to zdjecie jest niesamowite, ależ amory:oops: *DŻERY*5letni, wysokość 45cm, w dt prosi o dom (653267517) - Aukcje internetowe Allegro słaba ma oglądalnośc i jest wyróżniony:shake: Quote
dorcass Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 przypominam ze caly czas zbieramy deklaracje na Dżerusia, kto nas może wspomóc? bardzo prosze:oops: Quote
Ajula Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 przelałam dziś grosik, ale jednorazowo niestety :roll: Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='dorcass'] *DŻERY*5letni, wysokość 45cm, w dt prosi o dom (653267517) - Aukcje internetowe Allegro słaba ma oglądalnośc i jest wyróżniony:shake: Pamietam,że kiedyś jakis psiak miał ponad 3000!!! wejść.I co? Gó*no:p mam nadzieję,że naszemu chłopaczkowi sie poszczęści,bo to na prawdę dobra,poczciwa psina:loveu: Quote
dorcass Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 wszystkim bardzo dziekujemy za pomoc:) a ja wlasnie sie poryczalam, codziennie wchodze na stronkę Emir i przegladam galerie plus aktulanosci, teraz wklejane sa sprawozdania z oddzialow z calej polski i jak czytam ile oni tych psiakow wyciagaja i jakie wspaniale im domy znajduja to mysl ze jest tylu dobrych ludzi napawa mnie radoscią, najpierw płacze że tyle jest bid a potem wklejaja zdjecia po metamorfozie z nowymi zdjeciami u rodzin to jest wspaniale i strasznie wzruszajce:placz: a to wszystko tak mnie nastraja bo tam jest psiak ktory czeka na mnie juz rok:( mam nadzieje ze juz niedlugo go adoptujemy... obiecalalm to juz rok temu... Quote
clo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ja mysle tak,ze nie ma co krakac i sie zalamywac bo domek sie znajdzie napewno predzej czy pozniej.a to sa dopiero poczatki dzerusia w dt;)ja bym zmienila zdjecie glowne w allegro na to z usmiechnietym pycholem bedzie radosniej i moze ktos na ta usmiechnieta mordke sie skusi?co myslicie?a czy ona ma cafeanimal,gumtree ,alegratke? dorcass nie boj sie ja mysle,ze mikado to jest psiak ci przeznaczony i poczeka:)jak tam budowa wogole idzie Quote
dorcass Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ogloszenia ma wszystkie aktulane, tylko ostatnio ciagle czasu mi brakuje, zeby porobic wiecej, ale na ogloszeniami czuwam:) clo nie miakado a mikrusm mikado juz dawno adptowany:) budowa do przodu w zasadzie mamy juz wykonieczniowke tzn, gora jest gotowa na 90% teraz pracujemy nad dolem, dzis kupilismy kabine prysznicowa:) Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Zaplątały mi się jeszcze 2 zdjęcia:p;) Przyjaciele:loveu: Dorcass kochana,a na co Ci w podpisie 2 banerki Dżerusia:cool3:...wiem wiem,od przybytku głowa nie boli;) Quote
clo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 wiem wiem kochana ze mikrus;)pomylily mi sie imiona:oops: mikado byl moj ukochany... sliczne fotki!a moze dorcass dzerus by tam u ciebie tez spokojna przystan razem z mikruskiem znalazl?;)nie no ja to mam nadzieje,ze ten domek sie znajdzie nie dlugo.. Quote
dorcass Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 juz wspominalam o tym tz, ale kategorycznie zabronil:-( 2 i koniec... clo pozmieniaj swoje banerki, wszystkie trzy sa nieaktulane a do tego dwa sie nie wyswietlaja!!!! Quote
Recommended Posts