Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to masz wesolo tam reniu ciesze sie ,ze chociaz nasz pikus sprostal zadaniu i nie szaleje tylko grzecznie sie zachowuje;P alez dzery ma raj u ciebie..to juz nie ten sam pies to widac
a z taka maszyna do ogloszen jak dorcass i jej zaangazowanie to dom sie musi znalezc najlepszy:)

pokerowa jestes wspaniala!

Posted

wszystkim bardzo dziekujemy za pomoc:) a ja wlasnie sie poryczalam, codziennie wchodze na stronkę Emir i przegladam galerie plus aktulanosci, teraz wklejane sa sprawozdania z oddzialow z calej polski i jak czytam ile oni tych psiakow wyciagaja i jakie wspaniale im domy znajduja to mysl ze jest tylu dobrych ludzi napawa mnie radoscią, najpierw płacze że tyle jest bid a potem wklejaja zdjecia po metamorfozie z nowymi zdjeciami u rodzin to jest wspaniale i strasznie wzruszajce:placz: a to wszystko tak mnie nastraja bo tam jest psiak ktory czeka na mnie juz rok:( mam nadzieje ze juz niedlugo go adoptujemy... obiecalalm to juz rok temu...

Posted

ja mysle tak,ze nie ma co krakac i sie zalamywac bo domek sie znajdzie napewno predzej czy pozniej.a to sa dopiero poczatki dzerusia w dt;)ja bym zmienila zdjecie glowne w allegro na to z usmiechnietym pycholem bedzie radosniej i moze ktos na ta usmiechnieta mordke sie skusi?co myslicie?a czy ona ma cafeanimal,gumtree ,alegratke?

dorcass nie boj sie ja mysle,ze mikado to jest psiak ci przeznaczony i poczeka:)jak tam budowa wogole idzie

Posted

ogloszenia ma wszystkie aktulane, tylko ostatnio ciagle czasu mi brakuje, zeby porobic wiecej, ale na ogloszeniami czuwam:)

clo nie miakado a mikrusm mikado juz dawno adptowany:)
budowa do przodu w zasadzie mamy juz wykonieczniowke tzn, gora jest gotowa na 90% teraz pracujemy nad dolem, dzis kupilismy kabine prysznicowa:)

Posted

Zaplątały mi się jeszcze 2 zdjęcia:p;)

Przyjaciele:loveu:

Dorcass kochana,a na co Ci w podpisie 2 banerki Dżerusia:cool3:...wiem wiem,od przybytku głowa nie boli;)

Posted

wiem wiem kochana ze mikrus;)pomylily mi sie imiona:oops: mikado byl moj ukochany...

sliczne fotki!a moze dorcass dzerus by tam u ciebie tez spokojna przystan razem z mikruskiem znalazl?;)nie no ja to mam nadzieje,ze ten domek sie znajdzie nie dlugo..

Posted

juz wspominalam o tym tz, ale kategorycznie zabronil:-( 2 i koniec...

clo pozmieniaj swoje banerki, wszystkie trzy sa nieaktulane a do tego dwa sie nie wyswietlaja!!!!