Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

dorcass napisał(a):
Dzery ogloszenia ma i to calkiem sporo i wciaz odnawiam, ale jakos nikt sie nim nie interesuje:(

Szkoda,bo to na prawdę kochane i generalnie bezproblemowe psisko...zresztą wszystkie "moje" psiaki są właściwie idealne,a zainteresowanie nimi jest malutkie:shake:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

reniu nie martw sie sa idealne i pozatym sie nie zgodze,ze zadne zainteresowanie bo moze ,ze tak powiem "nie ida"szybko ale potem jakie cudne domki trafiaja?:)patrz zorrus ,kajusia?:)z pozostalymi tez tak bedzie:))

Posted

Luka napisz prosze o co chodzi z tym 180? mamy jeszcze tyle? czy jestemsy juz 180zł na minusie? bo ja nie moge sie polapac, i jaki jest koszt dt u Reni?
gubie sie w tych finasach... a musze wiedziec na czym stoimy, zeby nie bylo niespodzianek.....

Posted

wy sobie ustalajcie co chcecie, mnie interesuja konkrety, jaki jest koszt hoteliku, na ile czasu jeszcze starczy pieniedzy, bo zaraz nie bedzie z czego placic, wiec konkretnie, do kiedy Dzery ma oplacocny hotelik do konca czerwca? i 10zl za dobe tak? czyli lipiec 310zl?i na sierpien nie ma nic?

Posted

[quote name='dorcass']ok zrobie przelew

Prosimy o pomoc w utrzymaniu Dzerego w hoteliku, [B]nie ma kasy na sierpień:([/B][/quote]
Co?:crazyeye:.Przecież deklaracje są comiesięczne i pokerowa ma dopłacać co miesiąc 100zł.Wydaje mi się,że chyba nie jest tak źle:roll:

Posted

zobaczymy kto ile wplaci, mam nadzieje ze bedzie dobrze, ja tez cos dorzuce tylko bede musiala zacisnac pasa, bo za samo alegro m-cznie place 100 wiec teraz bede oglaszala tylko Dżerego.... a co do adopcji do Niemiec, nie wiem czy te domy takie dobre sa... jakos nie mam przekonania, trzeba by sie skontaktowac z kims od takich adopcji, a ja nie wiem z kim....

Posted

dorcass napisał(a):
czy on dalej tak na psy skacze? tzn chodzi mi o te jego zapedy ten tego.... poszlo brakujace 40zł

No niestety,skacze:shake:.Ale razem z nim jest Tosia,którą Dzeruś juz sie nie interesuje i Piłkarzyk.Na Pikiego skacze,ale Piki obraca to w żart,wywija mu sie sprytnie i razem sie wygłupiają.Wkrótce popykam chłopakom fotki,to wstawię;)

Posted

Na Dżery 'ego były przecież stałe, miesięczne deklaracje. Jak to wygląda? Moja pójdzie za jakiś tydzień.

Adopcjami w Niemczech zajmują się m.in. Ulka18 i hanka456. Współpracują z fundacją niemiecką, znajdują dla psiaków (tych chorych, starszych, niechcianych) cudowne domki, mam do nich zaufanie.

Posted

no tak czesc to byly deklaracje m-czne, ale bede spokojna jak juz wplyną, moze za wczesnie robie raban, powysylam jeszcze privy, tylko jak patrze ile jest tych psiakow potrzebujacych to sie zastanawiam czy ktos zechce Dzerusia jeszcze wspomoc... Agato czy moglabys dac znac dziewczynom od adopcji niemieckich o Dzerusiu zeby go mialy na oku, jakby co... ogolnie wakacje to ciezki okres na adopcje, pewnie ruszy od sierpnia- wrzesnia... bo nawet piekny, mlody Piłkarz sie zasiedzial u Reni....

Posted

dorcass napisał(a):
nawet piekny, mlody Piłkarz sie zasiedzial u Reni....

Nie mówiąc o Tosi,która też nie jest stara(4-5latek) i śliczna,a siedzi już 9-ty miesiąc:roll:

Posted

konto Dżerego świeci pustkami... prosze niech ten kto sie zdeklarował i nie zrezygnowal wplaci kwote, bo teraz to ciezko widze, na sierpień jest 10zł:(

sytuacja jest dramatyczna, do tego adopcje stoja:(

a ja mam straszne problemy z logowaniem:(