Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margo05 napisał(a):
Ciociu DIF, czy przesłałaś mi wszystkie zdjecia Plameczki jakie masz? Bo ja czekam :mad:

yyy....
Nie! Myślałam, żeś zajęta....
I zapomniałam, a dzisiaj wszystkie przez pomyłkę wykasowałam!!! :flaming:
Jutro pojadę i zrobię, ale sunieczka mocno przeziębiona jest i praktycznie cały czas w budzie siedzi.... :shake::placz:

Posted

kaja555 napisał(a):
Tacy "wrażliwi" a teraz z tyloma kociakami dzikuskami nikt mi nie pomoże!

To oddaj im kociaki, po kotkach, i niech swoja wrazliwosc na nie przeleją sami:angryy: Czy gratisowo beda sterylizowac pozniej te kociaki?

Posted

ARKA napisał(a):
To oddaj im kociaki, po kotkach, i niech swoja wrazliwosc na nie przeleją sami:angryy: Czy gratisowo beda sterylizowac pozniej te kociaki?

Nic gratisowo, a kociaki to mój "problem". Łapanie na sterylki dzikusów tez nie idzie mi najlepiej. Możesz zobaczyć w moim podpisie wątek o kotach z hali.

NIe chcę DIF zaśmiecać wątku, wracamy do Plameczki. Czemu bidula jest chora?:shake:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ta pogoda wykancza

Dokładnie dlatego! Jest mocno przeziębiona, bardzo kaszle i ma zmiany osłuchowe w oskrzelach! Dostaje antybiotyk!
Dzisiaj nici ze zdjęć, bo zadekowała się w budzie i nie chce wychodzić. Tylko sik i od razu do budy! W budzie mam mnóstwo sianka więc ma ciepło!

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Co u małej ?

Nie wiem.... :oops: Dzisiaj miałam taki młyn i w pracy i w domu, że nie miałam kiedy nawet zadzwonić! :shake:
Jutro zadzwonię do DT i się dowiem! We wtorek (wstępnie) Plamka ma mieć sterylkę....

A dzisiaj zamieszkała u nas Tula! :loveu:

Nasza Pinezka po prostu się w niej zakochała:

Posted

Niestety nie mam dobrych wieści!! :-(
Sunia jest cały czas chora, glut wisi z nosa pomimo antybiotyków!
Poza tym jest bardzo wycofana. Nie reaguje na człowieka, cały czas siedzi w budzie, jak kogoś zobaczy w pobliżu ma ochotę zapaść się pod ziemię! :shake:
Jak już podejdzie do człowieka, merda ogonkiem, ale trwa to tylko chwilkę i zaraz leci do budy i się ...wycofuje!!

Posted

Oj, kochane! :loveu:
Zdrowieje, ale bardzo powolutku!! Dzisiaj gil już mniejszy, ale niestety sunieczka nadal jest bardzo wycofana!!
Cały czas w tej budzie... niby bardzo się garnie o człowieka, ale na każdy głośniejszy dźwięk spina się w sobie i udaje, że jej nie widać!!

Monika!! Zero odzewu z ogłoszeń!! :shake::shake::shake:

A ja "miłośników" Halinowa zapraszam na kolejny wątek! Tym razem szczeniackie psie cudo:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121870