Hotel KADIF Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Co za krzywa akcja :-/ Nie kumam o czym gadasz :crazyeye::shake::oops:!! Quote
Hotel KADIF Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):o tych kotach aha .... :evil_lol: Quote
Margo05 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ciociu DIF, czy przesłałaś mi wszystkie zdjecia Plameczki jakie masz? Bo ja czekam :mad: Quote
Hotel KADIF Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Margo05 napisał(a):Ciociu DIF, czy przesłałaś mi wszystkie zdjecia Plameczki jakie masz? Bo ja czekam :mad: yyy.... Nie! Myślałam, żeś zajęta.... I zapomniałam, a dzisiaj wszystkie przez pomyłkę wykasowałam!!! :flaming: Jutro pojadę i zrobię, ale sunieczka mocno przeziębiona jest i praktycznie cały czas w budzie siedzi.... :shake::placz: Quote
ARKA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kaja555 napisał(a):Tacy "wrażliwi" a teraz z tyloma kociakami dzikuskami nikt mi nie pomoże! To oddaj im kociaki, po kotkach, i niech swoja wrazliwosc na nie przeleją sami:angryy: Czy gratisowo beda sterylizowac pozniej te kociaki? Quote
kaja555 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ARKA napisał(a):To oddaj im kociaki, po kotkach, i niech swoja wrazliwosc na nie przeleją sami:angryy: Czy gratisowo beda sterylizowac pozniej te kociaki? Nic gratisowo, a kociaki to mój "problem". Łapanie na sterylki dzikusów tez nie idzie mi najlepiej. Możesz zobaczyć w moim podpisie wątek o kotach z hali. NIe chcę DIF zaśmiecać wątku, wracamy do Plameczki. Czemu bidula jest chora?:shake: Quote
Hotel KADIF Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ta pogoda wykancza Dokładnie dlatego! Jest mocno przeziębiona, bardzo kaszle i ma zmiany osłuchowe w oskrzelach! Dostaje antybiotyk! Dzisiaj nici ze zdjęć, bo zadekowała się w budzie i nie chce wychodzić. Tylko sik i od razu do budy! W budzie mam mnóstwo sianka więc ma ciepło! Quote
kaja555 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Oby szybko wyzdrowiała i sio do domu! Quote
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kolejny dramat :-(, zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121277 Quote
Hotel KADIF Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Co u małej ? Nie wiem.... :oops: Dzisiaj miałam taki młyn i w pracy i w domu, że nie miałam kiedy nawet zadzwonić! :shake: Jutro zadzwonię do DT i się dowiem! We wtorek (wstępnie) Plamka ma mieć sterylkę.... A dzisiaj zamieszkała u nas Tula! :loveu: Nasza Pinezka po prostu się w niej zakochała: Quote
SZPiLKA23 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Oby do sterylki poczuła sie lepiej Swietna ta swinka :D Quote
Hotel KADIF Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Niestety nie mam dobrych wieści!! :-( Sunia jest cały czas chora, glut wisi z nosa pomimo antybiotyków! Poza tym jest bardzo wycofana. Nie reaguje na człowieka, cały czas siedzi w budzie, jak kogoś zobaczy w pobliżu ma ochotę zapaść się pod ziemię! :shake: Jak już podejdzie do człowieka, merda ogonkiem, ale trwa to tylko chwilkę i zaraz leci do budy i się ...wycofuje!! Quote
dolores181 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ojej , biedna suczka , zdrowiej malutka szybciej. Szkoda jej i szczeniaków, choc nie jestem za rozmnażaniem bo tyle bezdomnych psiaków czeka na domy. W górę mała. Quote
monika55 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Biedna mala. Interesowal sie nia ktos z ogloszen? Quote
Hotel KADIF Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Oj, kochane! :loveu: Zdrowieje, ale bardzo powolutku!! Dzisiaj gil już mniejszy, ale niestety sunieczka nadal jest bardzo wycofana!! Cały czas w tej budzie... niby bardzo się garnie o człowieka, ale na każdy głośniejszy dźwięk spina się w sobie i udaje, że jej nie widać!! Monika!! Zero odzewu z ogłoszeń!! :shake::shake::shake: A ja "miłośników" Halinowa zapraszam na kolejny wątek! Tym razem szczeniackie psie cudo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121870 Quote
Recommended Posts