Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zwierzus']Bydle słodziutkie :evil_lol:. A ta obróżka :lol:

A ta obróżka, zwierzusiu kochana, została założona do zdjęcia, bo pasuje na latrelka - stąd wytrzeszcz oczu u smarkacza :megagrin::megagrin::megagrin:.

Coś P. Magda nie ma oka do obróżek w związku z tym zostałam wczoraj szczęśliwą posiadaczką trzech pięknych skórzanych obroży dla psich miniaturek ;)!

Posted

Witajcie,
Napisałam już wiadomość do DIF, ale zapytam i tu na forum, może z odpowiedzią będzie szybciej.
Otóż, czy Halinów o którym tu mowa, to ten między Sulejówkiem Miłosną a Cisiem (jadąc pociągiem) ???
Mieszkam od prawie roku w Cisiu, do tego Halinowa o którym piszę mam chwilę, może więc mogłabym Wam jakoś pomóc? Przez kilka lat pracowałam jako wolontariuszka w schronisku na Paluchu i w Azylu pod Psim Aniołem. Mam doświadczenie i wiedzę. Nie mogę niestety dać domu, bo mam już zwierzaki i kolejnego adoptowanego na dniach, ale może w jakiejś innej formie, jaka przyjdzie Wam do głowy? pozdrawiam, Kaśka

Posted

kalinka87 napisał(a):
Witajcie,
Napisałam już wiadomość do DIF, ale zapytam i tu na forum, może z odpowiedzią będzie szybciej.
Otóż, czy Halinów o którym tu mowa, to ten między Sulejówkiem Miłosną a Cisiem (jadąc pociągiem) ???

Tak, to ten ;)