Isadora7 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Śliiiiiiiiiiiiiczne. Urocze. Kochane. Do zamiziania. Quote
zwierzus Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Się doczekałam :loveu:. SŁodziaki :loveu: Quote
zwierzus Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nikt do rodzinki nie zagląda??? :mad: Quote
zwierzus Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Extra ciotka :lol: Ja też tak chcę... Quote
malagos Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Szukamy transoporrtu z Halinowa do Warszawy na jutro rano! kotka ma sznasę na sterylizację jutro, a w sobotę by przyjechała do mnie! Szkoda takiej okazji przegapić ... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f486/pilnie-transport-halinow-k-wawy-makow-maz-124503/ Quote
monika55 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Pozdrawiam kluchy. I co dalej z nimi? Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Isadora7'] Pozwoliłam se to ciudo wkleić do pierwszego postu... :eviltong::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='monika55']Pozdrawiam kluchy. I co dalej z nimi? Moniś! Uzgodniłam z DT, że najpierw szukamy domu dla Fąfelka a potem dla suni. Fąfla/Lolka (ma dwa imiona :diabloti::shake:) trzeba zaszczepić, odrobaczyć itd a suńkę wysterylizować. Lada chwila będziemy szczepić malucha i lada chwila będzie mógł iść do adopcji. Wszystko finansuje DT !!! :crazyeye::Rose: Suuuuper, bo nam zostaje w tym momencie TYLKO znalezienie domu dla psiaków!!! Quote
zwierzus Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Rewelacyjny to za mało powiedziane :lol: Quote
monika55 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No to dobre wiesci. Faktycznie DT rewelka. Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 zwierzus napisał(a):DIF???? Coś nowego??? Tak!!! :eviltong: Wczoraj rozmawiałam z DT. Powoli szykujemy Fąfla do adopcji! W przyszłym tygodniu maluch kończy dwa miechy. Zostanie zaszczepiony i odrobaczony. Szlaja się po domu i ogrodzie i strasznie rozrabia. :diabloti: Trzeba mu porobić ogłoszenia i allegro. Jeśli chodzi o Sońkę, zostanie w DT do czasu adopcji malucha. Po odrobaczeniu, zaszczepieniu i wysterylizowaniu będzie gotowa do adopcji. W związku z tym mam pytanie... Czy rozdzielić wątek, tak żeby każdy psiak miał swój? Ten może zostać Soni a maluchowi może założę oddzielny... :hmmmm: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Czy mogę offikować na wątkach, które założyłam? Uważam, że mogę..... :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przezyje-nie-przezyje-jak-w-rosyjskiej-ruletce-blagamy-o-dt-125297/ Quote
zwierzus Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Twój wątek, Twoje offy :evil_lol: Załóż kluchowi nowy temat. Będzie prościej :lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 zwierzus napisał(a):Twój wątek, Twoje offy :evil_lol: Załóż kluchowi nowy temat. Będzie prościej :lol: Oki, tylko podlecę z aparatem fotografikanckim. Do wątku i allegro muszą być aktualne zdjęcia ;):loveu::evil_lol:! Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DIF, wybacz offa, ale sytuacja podbramkowa. Erka z Kielc miała dziś wypadek. Potracił ją samochód. Jest połamana w szpitalu. Zostały psy, którymi się opiekowała. Potrzebna pomoc i wsparcie na cito Kielce - tragedia - Erka miała wypadek - pomoc dla psów Erki potrzebna!!! Quote
Hotel KADIF Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Margo05']DIF, wybacz offa, ale sytuacja podbramkowa. Erka z Kielc miała dziś wypadek. Potracił ją samochód. Jest połamana w szpitalu. Zostały psy, którymi się opiekowała. Potrzebna pomoc i wsparcie na cito Kielce - tragedia - Erka miała wypadek - pomoc dla psów Erki potrzebna!!! Nie ma sprawy Margo! Sprawa jest na tyle pilna, że offować trzeba gdzie tylko się da. :-( Rozmawiałam wczoraj z DT. Szczeniątko jest gotowe do adopcji. Jest zaszczepiony i sam je. Dzisiaj albo jutro podjadę i zrobię zdjęcia a dzisiaj wieczorem rozdzielę wątek - będzie oddzielny dla mamy i dziecka! ;) Ale mamy problem z Sonią. Jest przemiłym i przytulaśnym psiakiem, ale nie daje absolutnie nic przy sobie zrobić. Ma straaasznie długie pazury, aż krzywią się jej łapy. Ma jakąś egzemę na ogonie i powoli zaczyna go sobie wygryzać. Wygląda to paskudnie. P. Magda próbowała jej to smarować jakoś maścią, ale pies wada w jakąś schizę i zaczyna gryźć. Absolutnie nie daję NIC sobie zrobić!! :wallbash: Trzeba ją również zaszczepić. Można by jej podać jakiś środek na uspokojenie, ale karmi jeszcze gnojca! Nie wiemy co mamy robić..... :niewiem: Quote
Hotel KADIF Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Oto zdjęcia suni oraz jej psiątka i "budy": Quote
Hotel KADIF Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Małe bydlę jest strasznie ruchliwe, więc proszę o wybaczenie ostrości fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts