Tola Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Szkoda, ze to nie Auris pojechała; sunia ma łagodne usposobienie, więc była nadzieja na dogadanie się z rezydentem, ale jakoś wszystko poszło nie tak, jak przewidywałyśmy - Auris na swoim terenie poczuła się zbyt pewnie, a psiak za bardzo zestresował się nową sytuacją - ale tak widocznie miało być. Dom z ogromnym sercem dla zwierząt, więc dobrze, ze skorzysta inna bezdomniaczka. Auris wciąż czeka. 2 Quote
Bogusik Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Zapraszam kochani na obiecany bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/335753-pościelowo-i-nie-tylko-dla-auris-i-cypisa-do-280516/?page=1 1 Quote
Murka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Tutaj jest szczesciara, ktora zamiast Auris pojechala do tego domu: 1 Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Powodzenia dla Szczęściary i szybkiego DS dla Auris kochanej :) 1 Quote
Tola Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 Fajna sunia, taka trochę szorstka. Bogusik - bardzo dziękuję za bazarek! Zmieniłam Auris OLX na Wrocław. Quote
memory Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pewną kwotę na pomoc dla piesków i przesłał na moje ręce do rozdysponowania. Tym razem wspieramy m.in. Auris. Kwota 100 zł już w drodze, bezpośrednio do Hoteliku u Murki, żeby było szybciej. 2 Quote
Havanka Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 36 minut temu, memory napisał: Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pewną kwotę na pomoc dla piesków i przesłał na moje ręce do rozdysponowania. Tym razem wspieramy m.in. Auris. Kwota 100 zł już w drodze, bezpośrednio do Hoteliku u Murki, żeby było szybciej. Wspaniale ! Bardzo dziękujemy Memory Tobie za uwzględnienie Auris i Wiktorowi za tak hojny dar !!! Quote
Anecik Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 48 minut temu, memory napisał: Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pewną kwotę na pomoc dla piesków i przesłał na moje ręce do rozdysponowania. Tym razem wspieramy m.in. Auris. Kwota 100 zł już w drodze, bezpośrednio do Hoteliku u Murki, żeby było szybciej. Bardzo, bardzo dziękujemy za wsparcie dla Auris :) O 22.05.2016 o 22:02, Bogusik napisał: Zapraszam kochani na obiecany bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/335753-pościelowo-i-nie-tylko-dla-auris-i-cypisa-do-280516/?page=1 Dzięki Bogusiu za super bazar :) Quote
Bogusik Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 16 godzin temu, Tola napisał: Fajna sunia, taka trochę szorstka. Bogusik - bardzo dziękuję za bazarek! Zmieniłam Auris OLX na Wrocław. Tolu,dobrze,że zmieniasz jej olx na różne miasta.Anula tak zawsze robi jak nie ma odzewu i jakoś się udaje :) 18 minut temu, anecik napisał: Dzięki Bogusiu za super bazar :) Dziewczyny,nie ma za co dziękować.Nie wyobrażam sobie żebym zostawiła ją bez pomocy,bo czuję się za nią też odpowiedzialna :) Auris znajdzie domek bo jest śliczna i przyjazna, tylko trzeba trochę poczekać.Skoro urwis Rambi po dwóch zwrotach z adopcji jednak znalazł domek,to Auris tym bardziej go znajdzie :) Kciuki mocno zaciskam za ten jeden,ale odpowiedni telefon! Quote
Tola Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 4 godziny temu, memory napisał: Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pewną kwotę na pomoc dla piesków i przesłał na moje ręce do rozdysponowania. Tym razem wspieramy m.in. Auris. Kwota 100 zł już w drodze, bezpośrednio do Hoteliku u Murki, żeby było szybciej. Bardzo dziękuję za ogromne wsparcie dla suni! Quote
Tola Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Cichutko u Auris, a sunia wciąż bez domu. Może ktoś ma jakiś pomysł, bo ja zaczynam już mysleć, ze AAuris ma po prostu w życiu pecha :( Jutro wyślę jej zdjęcie do miesięcznika Przyjaciel Pies, ale miejsce jest dopiero na sierpień. Quote
Anecik Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 W rozliczenie wpisuję stalą z V moją i Jolanty08. Dziękujemy bardzo :) Quote
Poker Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ale ze mnie gapa.Zapomniałam wpłacić na Auris.Dziś przeleję za 2 miesiące. Quote
Anecik Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 3 godziny temu, Poker napisał: Ale ze mnie gapa.Zapomniałam wpłacić na Auris.Dziś przeleję za 2 miesiące. :) Quote
kiyoshi Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 18 godzin temu, Tola napisał: Cichutko u Auris, a sunia wciąż bez domu. Może ktoś ma jakiś pomysł, bo ja zaczynam już mysleć, ze AAuris ma po prostu w życiu pecha :( Jutro wyślę jej zdjęcie do miesięcznika Przyjaciel Pies, ale miejsce jest dopiero na sierpień. oba domy nie wypaliły:( coś rzeczywiście jakby pech..... a czy ma wyróżniony olx? Quote
Jolanta08 Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Myślę,że to nie pech tylko Auris czeka na ten prawdziwy i kochający dom . Quote
Tola Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 3 minuty temu, kiyoshi napisał: oba domy nie wypaliły:( coś rzeczywiście jakby pech..... a czy ma wyróżniony olx? Tak, na razie do 7 czerwca. OLX wystawiłam na Warszawę, potem na Lublin, teraz na Wrocław. I nic :( Quote
kiyoshi Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 5 minut temu, Tola napisał: Tak, na razie do 7 czerwca. OLX wystawiłam na Warszawę, potem na Lublin, teraz na Wrocław. I nic :( Nie przejmuj się Tolu- ktoś rozsądny ją wypatrzy. MOże warto byłoby zrobić jeszcze drugie ogłoszenie na olx? mogę wrzucić ze swojego profilu ale musze mieć całkowicie inny tekst- wtedy nie usunął. Odnawiam jej cały czas ogłoszenia, naprawde wierzę, że ona ma gdzieś tam swojego ludzia, ale musi to trochę jeszcze potrwać nim się odnajdą. Będzie dobrze. Quote
Havanka Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Godzinę temu, kiyoshi napisał: Nie przejmuj się Tolu- ktoś rozsądny ją wypatrzy. MOże warto byłoby zrobić jeszcze drugie ogłoszenie na olx? mogę wrzucić ze swojego profilu ale musze mieć całkowicie inny tekst- wtedy nie usunął. Odnawiam jej cały czas ogłoszenia, naprawde wierzę, że ona ma gdzieś tam swojego ludzia, ale musi to trochę jeszcze potrwać nim się odnajdą. Będzie dobrze. Ja też ogłaszam Auris. Teraz już nie, ale wcześniej też była odświeżana przez 2 tygodnie. 1 Quote
Tola Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 O 30.05.2016 o 18:38, Havanka napisał: Ja też ogłaszam Auris. Teraz już nie, ale wcześniej też była odświeżana przez 2 tygodnie. Wiem, dziękuję i trzymam kciuki, żeby ktoś wreszcie sunię zauważył Quote
Tola Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Tolu, masz jakieś dobre wieści? Na razie niestety nie mam. Dzisiaj zadzwoniła pani z Krakowa, której Auris bardzo się spodobała. Rozmawiałyśmy trochę; podałam kontakt do Murki, bo pani chciała więcej informacji o suni, do poprzedniego właściciela Auris i link do wątku tutaj na dogomanii Na wszelki wypadek kciuki wiąz potrzebne. Tak sobie myślę, że ta smutna i zawiła historia Auris u niektórych potencjalnych zainteresowanych może wywoływać zaniepokojenie - bo jak to - suczka ładna, młoda, z cudownym charakterem i ... porzucona po raz kolejny. Może coś z nią nie tak? Ale przecież w każdym z tych przypadków zawinił człowiek, nie suczka :( Quote
Marlena:) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Zbliża się trudny okres wakacji ... w tym okresie adopcje dodatkowo spadają. Kurcze, mam nadzieję , że mimo wszelkich przeciwności Auris się w końcu uda. Quote
Gusiaczek Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 3 godziny temu, Marlena:) napisał: Kurcze, mam nadzieję , że mimo wszelkich przeciwności Auris się w końcu uda. Wierze w to bardzo Quote
Jolanta08 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Pewnie że znajdzie to tylko kwestia czasu ,wszyscy w to wierzymy i trzymamy kciuki Quote
Recommended Posts