Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Tola napisał:

Jutro wraca nasza '"Złota dziewczynka".

Po raz kolejny zaczyna od nowa, mam nadzieje, ze po raz ostatni.

Chyba nie ostatni, bo etap u Murki, mam nadzieję , będzie przejściowy.Ostatnim etapem będzie TEN DS.

Posted

Z bazarku b-b który był przeznaczony na potrzeby Tofika i Bezuni mam wpłatę - po dwumiesięcznym oczekiwaniu (!) - 23 zł, które Gabi, pod której opieką były psiaki postanowiła przeznaczyć na potrzeby Auris. Dzięki Gabi :)

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

Chyba nie ostatni, bo etap u Murki, mam nadzieję , będzie przejściowy.Ostatnim etapem będzie TEN DS.

Oczywiście - ten etap u Murki to tylko przejściowy, mam nadzieję, ze wreszcie uda się suni znalezc swojego czlowieka i swój dom na zawsze. 

Jak na razie suni brak odrobiny szczęścia, a ono  jest niezbędne również w psim życiu :(

Murka - jestem ciekawa jak sunia, czy bardzo przezywa rozłąkę, czy poznała Was ?

Posted

Po Auris nie widać za bardzo stresu, z machającym ogonem wczoraj wyszła z samochodu i węszyła po ogrodzie. Ulokowaliśmy ją na razie w domu (chętnie weszła do domu, a jakże!), jest bardzo grzeczna. Nie pamiętam czy miała robiony wcześniej test na koty, w każdym razie jest wobec nich bardzo przyjazna - wszystkie trzy ją oblazły, a ona tylko ogonem machała i patrzyła pobłażliwie na te dziwne stworzenia:)

• Upvote 1
Posted

Wcześniej nie było informacji na temat jej stosunku do kotów, ale pan mówil ze na spacerach bardzo wyrywała się  do psów, kotów, ptaków

Posted
3 godziny temu, Murka napisał:

Po Auris nie widać za bardzo stresu, z machającym ogonem wczoraj wyszła z samochodu i węszyła po ogrodzie. Ulokowaliśmy ją na razie w domu (chętnie weszła do domu, a jakże!), jest bardzo grzeczna. Nie pamiętam czy miała robiony wcześniej test na koty, w każdym razie jest wobec nich bardzo przyjazna - wszystkie trzy ją oblazły, a ona tylko ogonem machała i patrzyła pobłażliwie na te dziwne stworzenia:)

No, normalnie pies jak dla mnie :) też są trzy koty. Jak przyjade w lubelskie na wakacje, to jak Murka pozwoli podjadę pooglądać psiaki. I Auris i Kaśkę, jak domku nie znajdą, i inne.

Posted
34 minut temu, Poker napisał:

Miejmy nadzieję ,że do wakacji to większości dzisiejszych psiaków u Murki już nie będzie. Ale niestety będą nowe.

Aby Twoje słowa samą prawdą były :) i i Auris i Kaśka znalazły domy. Ale to większe psy, a Kaśka wręcz wielka :) , o domy trochę trudniej niż przy małych do 10 kg :) ale bądźmy dobrej myśli.

Posted
8 minut temu, Agniesiulka K. napisał:

Ode mnie jeszcze stała 10zł przez pół roku. Anecik, podeślij dane do wpłaty na PW.

Bardzo dziękujemy :) Zaraz wyślę pw