Poker Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 39 minut temu, malti napisał: deklaruję 10 zł miesięcznie na Auris Super ,że kolejna dyszka wleci dla suni. Quote
Tola Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 4 godziny temu, malti napisał: deklaruję 10 zł miesięcznie na Auris Bardzo dziękuję! Quote
Anecik Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 37 minut temu, Tola napisał: Bardzo dziękuję! Ja również dziękuję. wpisuję w rozliczenie :) Quote
Tola Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 Jutro wraca nasza '"Złota dziewczynka". Po raz kolejny zaczyna od nowa, mam nadzieje, ze po raz ostatni. Quote
Poker Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 9 godzin temu, Tola napisał: Jutro wraca nasza '"Złota dziewczynka". Po raz kolejny zaczyna od nowa, mam nadzieje, ze po raz ostatni. Chyba nie ostatni, bo etap u Murki, mam nadzieję , będzie przejściowy.Ostatnim etapem będzie TEN DS. Quote
Anecik Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Z bazarku b-b który był przeznaczony na potrzeby Tofika i Bezuni mam wpłatę - po dwumiesięcznym oczekiwaniu (!) - 23 zł, które Gabi, pod której opieką były psiaki postanowiła przeznaczyć na potrzeby Auris. Dzięki Gabi :) Quote
Havanka Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Auris już przejęta od byłego właściciela. Jedzie juz do Murki. Quote
Tola Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 12 godzin temu, Poker napisał: Chyba nie ostatni, bo etap u Murki, mam nadzieję , będzie przejściowy.Ostatnim etapem będzie TEN DS. Oczywiście - ten etap u Murki to tylko przejściowy, mam nadzieję, ze wreszcie uda się suni znalezc swojego czlowieka i swój dom na zawsze. Jak na razie suni brak odrobiny szczęścia, a ono jest niezbędne również w psim życiu :( Murka - jestem ciekawa jak sunia, czy bardzo przezywa rozłąkę, czy poznała Was ? Quote
mar.gajko Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Też ciekawam jak Auris się odnalazła w hotelu. Smutna? Czy jak na starych śmieciach? Quote
Murka Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Po Auris nie widać za bardzo stresu, z machającym ogonem wczoraj wyszła z samochodu i węszyła po ogrodzie. Ulokowaliśmy ją na razie w domu (chętnie weszła do domu, a jakże!), jest bardzo grzeczna. Nie pamiętam czy miała robiony wcześniej test na koty, w każdym razie jest wobec nich bardzo przyjazna - wszystkie trzy ją oblazły, a ona tylko ogonem machała i patrzyła pobłażliwie na te dziwne stworzenia:) 1 Quote
Tola Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Wcześniej nie było informacji na temat jej stosunku do kotów, ale pan mówil ze na spacerach bardzo wyrywała się do psów, kotów, ptaków Quote
mar.gajko Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 3 godziny temu, Murka napisał: Po Auris nie widać za bardzo stresu, z machającym ogonem wczoraj wyszła z samochodu i węszyła po ogrodzie. Ulokowaliśmy ją na razie w domu (chętnie weszła do domu, a jakże!), jest bardzo grzeczna. Nie pamiętam czy miała robiony wcześniej test na koty, w każdym razie jest wobec nich bardzo przyjazna - wszystkie trzy ją oblazły, a ona tylko ogonem machała i patrzyła pobłażliwie na te dziwne stworzenia:) No, normalnie pies jak dla mnie :) też są trzy koty. Jak przyjade w lubelskie na wakacje, to jak Murka pozwoli podjadę pooglądać psiaki. I Auris i Kaśkę, jak domku nie znajdą, i inne. Quote
Havanka Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Wpłaciłam deklarację od razu na 2 miesiace. Quote
Poker Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Miejmy nadzieję ,że do wakacji to większości dzisiejszych psiaków u Murki już nie będzie. Ale niestety będą nowe. Quote
mar.gajko Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 34 minut temu, Poker napisał: Miejmy nadzieję ,że do wakacji to większości dzisiejszych psiaków u Murki już nie będzie. Ale niestety będą nowe. Aby Twoje słowa samą prawdą były :) i i Auris i Kaśka znalazły domy. Ale to większe psy, a Kaśka wręcz wielka :) , o domy trochę trudniej niż przy małych do 10 kg :) ale bądźmy dobrej myśli. Quote
monikapf Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Murko dlaczego wróciła jest bardzo ładnym psiakiem. Quote
Poker Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 1 minutę temu, monikapf napisał: Murko dlaczego wróciła jest bardzo ładnym psiakiem. Poczytaj na wątku. To nie wina suni. Quote
anica Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Jak dla mnie... to te wyjaśnienia.... nie są przekonujące!... najpierw taaaka sielanka!...a później uczulenie? Quote
Agniesiulka K. Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ode mnie jeszcze stała 10zł przez pół roku. Anecik, podeślij dane do wpłaty na PW. Quote
Anecik Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 8 minut temu, Agniesiulka K. napisał: Ode mnie jeszcze stała 10zł przez pół roku. Anecik, podeślij dane do wpłaty na PW. Bardzo dziękujemy :) Zaraz wyślę pw Quote
Anecik Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: Też poproszę Też poszło. Dzięki bardzo :) Quote
Anecik Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 14 minut temu, Poker napisał: Ja nie mam nr konta No coś Ty :) Zaraz będziesz miała. Quote
Recommended Posts