GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Isadora7 napisał(a):Zdecydowanie jestem za ukaraniem. Gonia co proponujesz? Pierwszy raz spotykam się z aż taką niesubordynacją :diabloti: Myślę, że Majga winna sobie wyrwać włos i pomieszać z dowolnego smaku zupą, w której znajdzie się koci pazur i sierść pognębionego psa, wstrząsnąć miksturą, broń Boże nie wymieszać, tylko wstrząsnąć, i wypić, a potem się wychłostać pejczem z końskiego włosia :razz::razz: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):Pierwszy raz spotykam się z aż taką niesubordynacją :diabloti: Myślę, że Majga winna sobie wyrwać włos i pomieszać z dowolnego smaku zupą, w której znajdzie się koci pazur i sierść pognębionego psa, wstrząsnąć miksturą, broń Boże nie wymieszać, tylko wstrząsnąć, i wypić, a potem się wychłostać pejczem z końskiego włosia :razz::razz: Pomysł genialny, jestem za :) Quote
Rybka_39 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 GoniaP napisał(a):Pierwszy raz spotykam się z aż taką niesubordynacją :diabloti: Myślę, że Majga winna sobie wyrwać włos i pomieszać z dowolnego smaku zupą, w której znajdzie się koci pazur i sierść pognębionego psa, wstrząsnąć miksturą, broń Boże nie wymieszać, tylko wstrząsnąć, i wypić, a potem się wychłostać pejczem z końskiego włosia :razz::razz: No, a jak będzie wyjątkowo niegrzeczna, to się jej narzuci moderację postów- ale to już sadystyczna ostateczność..uhuhu:diabloti::diabloti: majga jak tam Maniutek?:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Rybka_39']No, a jak będzie wyjątkowo niegrzeczna, to się jej narzuci moderację postów- ale to już sadystyczna ostateczność..uhuhu:diabloti::diabloti: majga jak tam Maniutek?:loveu: No i moze wreszcie grzeczne odpowiedzi na niegrzeczne wpisy nie będa karane karnymi :). A zgłaszane wielokrotnie flame, chamóweczki, żulerskie odzywki będa potraktowane jak być powinny. Proponuję hasło: Majqa na Moderatora. Quote
Rybka_39 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Isadora7']No i moze wreszcie grzeczne odpowiedzi na niegrzeczne wpisy nie będa karane karnymi :). A zgłaszane wielokrotnie flame, chamóweczki, żulerskie odzywki będa potraktowane jak być powinny. Proponuję hasło: Majqa na Moderatora. No tak tak! Wreszcie miałabym jakiegoś moda za obstawę, bo majga jest mi chyba bardzo wdzięczna za Maniutka i ma u mnie dług:diabloti::diabloti::diabloti::lol::lol::lol:(joke, jasne, ze jest na odwrót:cool3:) Quote
GoniaP Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Isadora7'] Proponuję hasło: Majqa na Moderatora. Popieram!!! Wreszcie jakiś mądry mod by nastał..... Quote
majqa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Rybka_39 napisał(a):(...) majga jest mi chyba bardzo wdzięczna za Maniutka (...) Oj jestem Rybciu, jestem!!! :lol: Co u Maniutka, pytasz? Sunia skarb... :loveu: Chciałabym coś tu wymyśleć o jakiejś jej kłopotliwości ale byłoby to kłamstwem grubymi nićmi szytym. Nie wiem, która z nas miała większe szczęście, ja, czy ona. :razz: Z pozostałymi suniami sztama, z kiciami tym bardziej. W dalszym ciągu, tu się nic nie zmieniło, przewierne, przekochane stworzonko. Niesamowicie szybko się uczy, nowe rzeczy chwyta w lot, wręcz widać, jak jej komputer przetrawia nowości. :lol: Jednej rzeczy tylko nie jest w stanie pojąć, że ktoś obcy coś do niej mówi lub nie daj Boże chce ją dotknąć. :roll: Na przemowy reaguje totalną głuchotą, na próby dotyku paniką w oczkach, zastyganiem w bezruchu, a w przypadku namolności, z ostrzeżeniem lub bez, próbą dziabnięcia. Z mety proszę ewentualnych "chętnych" żeby odpuścili temat, nie stresowali królewny, mnie i...siebie. :evil_lol: Ostatnia nowość, Maniunia zobaczyła, że fajnie jest bawić się patyczkiem. Widać wcześniej tego nie robiła. Tak ona, jak i pozostałe są rozpieszczane do obłędu. Mąż rzucił mnie ostatnio na kolana, wrócił z wielką, wypchaną reklamówą różnych smakołyków, gryzaków itp. dla wsjech. Trochę było spokoju. ;) "Pracowały" nad prezentami długo i namiętnie, były tak umordowane samą pracą, kolejkowaniem i podchodami, byle sobie podebrać upatrzoną rzecz, że nie miały siły zejść na ostatni, wieczorny spacer. Manię musiałam znieść, bo za skurczybyka nie chciała zostawić tego, co sobie zamyszkowała w swoim korytku. Jedno, czego mogę żałować...że nasze drogi nie skrzyżowały się znacznie wcześniej. Zrobiłam jej RTG płucek (niepokoiło mnie jej pokasływanie), wszystko z nimi OK. Cycuszki (miejsce operacji) OK, po przepuklince śladu brak. Leczymy serduszko i wspomagamy stawy. Quote
Rybka_39 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 majqa:loveu::loveu:...aż nie wiem co napisać. Maniutek chyba nie mógł lepiej trafić! a ja cieszę się, że przypadkiem trafiłam na Ciebie:loveu: Tworzycie fajne, zgrane, cudowne stadko:loveu: Fajnie, ze z jej zdrówkiem ok:multi: A moze jakieś foteczki? Quote
majqa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Rybka_39 napisał(a):(...) A moze jakieś foteczki? A proszę bardzo. :lol: Obiecuję, że wkrótce zrobię jej znów zewnętrzną sesyjkę. Niestety ze zdjęciami Mani zwykle jest kłopot, bo albo są to ujęcia - rozklapionej, zaspanej królewny albo cała seria nieudanych, poruszonych, kiedy niunia wariuje. :roll: Poza tym...problem z obfoceniem jej wynika i z tego, że jak Mania przyjmuje fajną pozę, ja sięgam po aparat, a ona to zobaczy, to już jest po zdjęciu. :evil_lol: Wystarczy, że tylko załapie, że się na niej skupiam i już ją mam o centymetry od siebie. Właśnie przeczesałam aparat i 10tka zdjęć do wywalenia, na których Mania była szybsza niż migawka, czyli jeden rozmaz obrazu. Ona nie jest taka gruba, ujęcie przekłamuje i jej pozycja. :mad: Quote
Isadora7 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Oj mocno okrąglutko Maniutkowi :loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 I sprzed momentu, zakorytkowana Mania... Mina nietęga, bo duszno jak piorun. Aha, należała się całe 5min. Już siedzi tyłem do nas wszystkich, zrobiła sobie na pontonie zgrupowanie chrupek i rąbie. Nie mogę jej odebrać, bo to jej wydzielona porcja i pierwsza dzisiaj w ramach programu: "Chudnij Mańka, chudnij na litość boską..." :lol: Quote
GoniaP Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Łomatko!!!! Chudnij Maniu, no chudnij baryłko przeszczęśliwa!!! :loveu: Quote
majqa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ...ale ona już naprawdę troszkę schudła :roll:, łatwiej jest ze schodkami, skokami na tapczan i innymi cudami, które uskutecznia... Gdyby miała serdunio jak dzwon mogłabym jej fundować też intensywniejszy wysiłek ale jest jak jest i muszę ją oszczędzać, a teraz, w te upały to już istna kiepściocha. Nawet Jolcia nie wyrabia, powietrze między blokami normalnie stoi, a po opadach i z tą temperaturą zrobiła się naturalna sauna. Właśnie zapuściłam niuniom wysoko stojący wentylator i jest milej, a co ważne nie dmucha wprost na nie. Myślę, że zbierzemy się w sb. poza Łódź to je wszystkie troszkę zgonię. :lol: Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No, wlasnie zebra juz bidzie malo skory nie przebija, a te mowia o kraglosciach:shake::shake::shake: Quote
majqa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Erazm napisał(a):No, wlasnie zebra juz bidzie malo skory nie przebija (...) I spuścić Was na moment z oka...:roll: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GoniaP napisał(a):Wzruszająco szczęśliwy Maniutek :loveu: Dokładnie tak :loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Maniutek istotnie jest szczęśliwy, bo ma za towarzysza Remka i razem uskuteczniają polowania na zewnątrz. :mad: A poza tym...od momentu przybycia szatana i wspólnym obsików Mania przestała sikać jak dziewczynka i podnosi nogę...:roll: Już ładnych parę razy się wykopyrtnęła, a do tego Remik ją osikał. Czyste szaleństwo. :shake: Quote
Isadora7 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 majqa napisał(a):Maniutek istotnie jest szczęśliwy, bo ma za towarzysza Remka i razem uskuteczniają polowania na zewnątrz. :mad: A poza tym...od momentu przybycia szatana i wspólnym obsików Mania przestała sikać jak dziewczynka i podnosi nogę...:roll: Już ładnych parę razy się wykopyrtnęła, a do tego Remik ją osikał. Czyste szaleństwo. :shake: Ale masz brechówe z nimi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 majqa napisał(a):Wiesz ile mnie kosztuje tak nimi przesterować, żeby Remek poczekał chwilę jak ona sika i dopiero zrobił, co swoje? On jest szybki jak błyskawica więc, jak napisałam powyżej, parę razy mieliśmy wpadkę. Trzeba było widzieć jaka Mania była zdruzgotana (i zdziwiona), ja podobnie, jak zasuwałam do domu ją odczyszczać. :wallbash: Złoty deszcz za darmochę...:roll: No ubaw po pachi :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
majqa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Isadora7 napisał(a):Ale masz brechówe z nimi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz ile mnie kosztuje tak nimi przesterować, żeby Remek poczekał chwilę jak ona sika i dopiero zrobił, co swoje? On jest szybki jak błyskawica więc, jak napisałam powyżej, parę razy mieliśmy wpadkę. Trzeba było widzieć jaka Mania była zdruzgotana (i zdziwiona), ja podobnie, jak zasuwałam do domu ją odczyszczać. :wallbash: Złoty deszcz za darmochę...:roll: Quote
majqa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Isadora7 napisał(a):No ubaw po pachi :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Szkoda, że to nie moje pachi...:flop: :obrazic: Quote
Recommended Posts