Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadorko, mail odebrany, serdecznie dziękuję!!!

Co do tarzania się, pędziłam na zbity pysk sprawdzić, czy znów Mania się nie uracza jakąś padliną. :evil_lol:

Mam nadzieję, że Rybka kontenta z fotorelacji? :lol:

Z Remka jest ogromny zysk dla Mani, bo ona usiłuje mu dorównać, dotrzymać kroku i dzięki temu zasuwa za nim z wielką determinacją. :multi:

Posted

majqa napisał(a):

Z Remka jest ogromny zysk dla Mani, bo ona usiłuje mu dorównać, dotrzymać kroku i dzięki temu zasuwa za nim z wielką determinacją. :multi:

Biegaj Maniutek, biegaj:loveu:

Posted

No fotorelacja się bardzo podoba:loveu:
Maniutek rozwalony w trawce:loveu::loveu:

A tak na marginesie to świnka muszę odchudzić a sukę kundelkę utuczyć, bo po chorobie chudzizna:shake:- ironia losu:eviltong:

Posted

...a u nas 2gi z rzędu dzień tańca godowego Mani przed Remikiem. Co ona wyczynia. :-o A do tego odgłosy fukania, parskania wydaje nieziemskie. Nawet w nocy próbowała mu się narzucać i...zupełnie nie wiem, jak to się stało ale zrobiła przewrót w przód. Poważnie była tym zdziwiona i zakołowana. :roll:

Posted

Erazm napisał(a):
Zakochany Maniutek?????????

Niestety tak!!! Niestety, bo trans miłości jej nie opuszcza. :shake: Po tańcach godowych jest skonana i śpi jak zabita. ;)

Posted

majqa napisał(a):
Niestety tak!!! Niestety, bo trans miłości jej nie opuszcza. :shake: Po tańcach godowych jest skonana i śpi jak zabita. ;)

Może to dobry element odchudzania?:cool3::cool3:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Może to dobry element odchudzania?:cool3::cool3:

Erazm napisał(a):
Maniutek nam na wiorek wyschnie:placz::placz::placz:

Rybka_39 napisał(a):
Obawiam się, że chyba nie w tym roku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Erazm napisał(a):
Milosc czyni cuda:hmmmm:

Wiedziałam, że przegłyście :megagrin::megagrin::megagrin:

majqa napisał(a):
I spuścić Was na moment z oka. :mad: :evil_lol:

Prosze powiedzieć trochę prawdy i fochami strzela:grins::grins::grins:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
majqa my to wszystko robimy w dobrej wierze (...)

Jasne, jasne, to samo mówili ci, co na wyprawy krzyżowe ruszali...:evil_lol:

Juterkiem rozsuwam Mani ekspres i szukam w środku baterii zasilającej szczek. :mad: Weszła na takie obroty dźwiękowe, że uszy więdną.

Posted

Jasne, jasne, to samo mówili ci, co na wyprawy krzyżowe ruszali...:evil_lol:

Ale my mamy szczytny cel i ważniejszy, a do tego działamy w białych rękawiczkach:loveu::loveu:

http://img170.imageshack.us/img170/8797/p1070407g.jpg

Maniutkowi po oczach błyska:placz::placz:, czemu ona taka smutna?
Manipulantka pewnie jedzonko tez tak wyprasza?:evil_lol:

Juterkiem rozsuwam Mani ekspres i szukam w środku baterii zasilającej szczek. :mad: Weszła na takie obroty dźwiękowe, że uszy więdną.

Może ona na baterie słoneczne jest:cool3:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
(...) czemu ona taka smutna? (...)

No słuchaj...do smutku jej daleko. :shake:
To jedna z jej min, kiedy usłyszy "spokój", po czym...zaraz po tej minie są jeszcze większe obroty szczekowe. Dziś przeszła samą siebie, aż się zaniepokoiłam, bo zachrypła.
Szczeka na samym moim/ męża/ czyimś wejściu. Szczeka, gdy inny psiak szczeknie. Szczeka, gdy coś puknie, dzieje się coś nietypowego, zaczyna się jakieś poruszenie etc.
A co najgorsze...:placz: staje na środku działki i "szczeka na wszelki wypadek", naprawdę nie wiem, kiedy bierze oddech. :roll:
Jeśli łagodnie się do niej wtedy odezwę, szczeka jeszcze głośniej i szybciej, aż podskakuje. Sądzę, bo tylko sądzić mogę, że tak sygnalizuje "Uważajcie! Też tu jestem!!!"
Kiedy nie szczeka, śpi, czasami leży i obserwuje otoczenie, a jeśli nie to...jęczy, stęka, takie "mhm...eh...łohhh" i to się z kolei dzieje wtedy, kiedy jestem obok, bo jęko-stęki cichną, gdy w niej gmeram, przestaję, zaczyna się wszystko od nowa. :wallbash:
Ostatni rekord - grzebanie w Mani od 1.00 - 3.00 w nocy!!! Następnego dnia łapały mnie skurcze w dłoni.
Czy jej coś dolega? Nie - wariuje, kręci dupinką, goni inne psiaki, ma apetyt, spala i wydala cud - miód. Co więc jej jest? Opętanie. Szukam psiego egzorcysty!!! :placz:
Powiedzmy sobie szczerze. Respektu, posłuchania, strachu przede mną zero. Pozwoliłam się małej gnidzie sterroryzować. :roll: I...ona to wie, że może sobie bez konsekwencji pogrywać. :evil_lol:

Posted

buahahaha, gmeranie w Mani rozwaliło mnie na łopatki!!!:shocked!::roflt::roflt::roflt::roflt:
Moja bokserka właśnie stęka gdy ją gmeram, a ona chce spać:evil_lol:

A co do szczekania Mania mogłaby sobie podać łapkę z moją Kaja- ta czasem staje na tylnych łapach i szczeka do nieba:mdleje::stupid:...albo drze mordę na ONka sasiadów, a jak się spotkają oko w oko- to sobie nawet kuperka nie da obwąchać tylko z piskiem spieprza i chowa się za bokserkę.:nonono2:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
(...) Moja bokserka właśnie stęka gdy ją gmeram, a ona chce spać:evil_lol: (...)

Mania niestety stęka kiedy nie gmeram! :placz: Egzorcystę, plizzz. Siedzę teraz na dworze, a ona nadaje w eter. :roll: