majqa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Koperuś wiedziony emaptyyyją sam się tu wdarł i chwała mu za to!!! :multi: Quote
Erazm Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 A my i tak wiemy swoje:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Koperek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Erazm']Pewnie przysmaczkami:eviltong: Erazm nie przeginaj!:mad: Koperek sam w sobie jest dobry, nie trzeba go żadnymi dodatkami doprawiać ani paść!!!:angryy: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No prosże nie dość, że nie ma nowych wieści o Maniutku to jeszcze sie nie odbiera telefonów. Zupełnie jakby sie naczytało jedynie słusznych wypowiedzi ze ludzie z Emirem w podpisie czy na czole sa be. Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):No właśnie, to daje do myślenia :diabloti: A logowało się, i owszem, jeszcze dziś :mad:Jedyne wytłumaczenie jest takie: Majga jest chyba abstynentką i celowo nie chciała z nami PIĆ :diabloti::evil_lol::eviltong: No chyba, że nie jest i nie chciała pić z EMIREM :roll: Ja myślę, ze ona nas nie lubi. Wiesz poza tym ja dzisiaj dostałam punkty karne może się boi do mnie odezwać :) Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Isadora7 napisał(a):No prosże nie dość, że nie ma nowych wieści o Maniutku to jeszcze sie nie odbiera telefonów. Zupełnie jakby sie naczytało jedynie słusznych wypowiedzi ze ludzie z Emirem w podpisie czy na czole sa be. No właśnie, to daje do myślenia :diabloti: A logowało się, i owszem, jeszcze dziś :mad:Jedyne wytłumaczenie jest takie: Majga jest chyba abstynentką i celowo nie chciała z nami PIĆ :diabloti::evil_lol::eviltong: No chyba, że nie jest i nie chciała pić z EMIREM :roll: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='GoniaP']:evil_lol::evil_lol:Ty?? Punkty karne?? :crazyeye: A za co?? Za szczerość??:eviltong: Nie sądzę, by Majga się bała, bo Ona MA kręgosłup ;) Ajka Ajka Majguniu :loveu: Dostałąm za mój felietonik odnoszący się do pewnych wypowiedzi napastliwych w tonie i flamujących. Wiem, wiem ze Majqa ma kręgosłup, ale pozaczepiać troszkę trzeba tym bardziej że jest aktywna. Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):Już nie jest :-( Chyba się wystraszyła :cool1: A u mnie widać jakby była.... Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Isadora7 napisał(a):Ja myślę, ze ona nas nie lubi. Wiesz poza tym ja dzisiaj dostałam punkty karne może się boi do mnie odezwać :) :evil_lol::evil_lol:Ty?? Punkty karne?? :crazyeye: A za co?? Za szczerość??:eviltong: Nie sądzę, by Majga się bała, bo Ona MA kręgosłup ;) Ajka Ajka Majguniu :loveu: Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Isadora7'] Wiem, wiem ze Majqa ma kręgosłup, ale pozaczepiać troszkę trzeba tym bardziej że jest aktywna. Już nie jest :-( Chyba się wystraszyła :cool1: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='GoniaP']No to może "pojawia się i znika" :diabloti: Ja nadal wierzę, że nas kocha, i pragnie zaistnieć wreszcie w tym trójkącie, którego duet skonsumowałyśmy Isadorko :diabloti: No ja tez mam taką nadzieję. Hello majqa hello Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Isadora7 napisał(a):A u mnie widać jakby była.... No to może "pojawia się i znika" :diabloti: Ja nadal wierzę, że nas kocha, i pragnie zaistnieć wreszcie w tym trójkącie, którego duet skonsumowałyśmy Isadorko :diabloti: Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Isadora7']No ja tez mam taką nadzieję. Hello majqa hello Hello, duet 2 do trójkąta woła!!! Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No i bądź tu człowieku spokojny, że wątek Maniutka jest bezpieczny. :mad: :evil_lol: Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Punkty karne? Mnie przy okazji wyczyszczono podpis. ;) Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):Dłubiesz w nosie, że straciłaś czujność??? Seee jeno odklikałam subskrypcję Maniutka. ;) Aha, a kto Wam powiedział, że nie pijam, hę? :razz: Dwa, soreczki za wyciszenie fonów, dałam w kimę, jak się zorientowałam zaraz słałam wytłumaczenie Isadorce. Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):Możesz skopiować mój - jest przepisowy :diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 majqa napisał(a):Punkty karne? Mnie przy okazji wyczyszczono podpis. ;) Możesz skopiować mój - jest przepisowy :diabloti: Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Musisz, wobec powyższego ponieść sowitą karę.... Z Waszych dłoni zniosę nawet sado. :evil_lol: Quote
GoniaP Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 majqa napisał(a): Dwa, soreczki za wyciszenie fonów, dałam w kimę, jak się zorientowałam zaraz słałam wytłumaczenie Isadorce. W pale się to nie mieści, że my piłyśmy Twoje zdrowie (i odchorowałyśmy sowicie) a Ty SE po prostu wyłączyłaś fonię :angryy: Musisz, wobec powyższego ponieść sowitą karę.... Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Czekajcie podłoty, zbieracie sobie punkty, zbieracie...Chwila moment i byyydzieta przepraszać na okoliczność pomocy. :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):W pale się to nie mieści, że my piłyśmy Twoje zdrowie (i odchorowałyśmy sowicie) a Ty SE po prostu wyłączyłaś fonię :angryy: Musisz, wobec powyższego ponieść sowitą karę.... Zdecydowanie jestem za ukaraniem. Gonia co proponujesz? Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 GoniaP napisał(a):(...) sierść pognębionego psa (....) Z tym składnikiem będzie najtrudniej z braku w takowego w dużym promieniu rażenia, na...szczęście... Quote
Recommended Posts