Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Pewnie przysmaczkami:eviltong:
Erazm nie przeginaj!:mad: Koperek sam w sobie jest dobry, nie trzeba go żadnymi dodatkami doprawiać ani paść!!!:angryy:

• 4 weeks later...
Posted

No prosże nie dość, że nie ma nowych wieści o Maniutku to jeszcze sie nie odbiera telefonów. Zupełnie jakby sie naczytało jedynie słusznych wypowiedzi ze ludzie z Emirem w podpisie czy na czole sa be.

Posted

GoniaP napisał(a):
No właśnie, to daje do myślenia :diabloti: A logowało się, i owszem, jeszcze dziś :mad:Jedyne wytłumaczenie jest takie: Majga jest chyba abstynentką i celowo nie chciała z nami PIĆ :diabloti::evil_lol::eviltong: No chyba, że nie jest i nie chciała pić z EMIREM :roll:

Ja myślę, ze ona nas nie lubi. Wiesz poza tym ja dzisiaj dostałam punkty karne może się boi do mnie odezwać :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
No prosże nie dość, że nie ma nowych wieści o Maniutku to jeszcze sie nie odbiera telefonów. Zupełnie jakby sie naczytało jedynie słusznych wypowiedzi ze ludzie z Emirem w podpisie czy na czole sa be.
No właśnie, to daje do myślenia :diabloti: A logowało się, i owszem, jeszcze dziś :mad:Jedyne wytłumaczenie jest takie: Majga jest chyba abstynentką i celowo nie chciała z nami PIĆ :diabloti::evil_lol::eviltong: No chyba, że nie jest i nie chciała pić z EMIREM :roll:

Posted

[quote name='GoniaP']:evil_lol::evil_lol:Ty?? Punkty karne?? :crazyeye: A za co?? Za szczerość??:eviltong:

Nie sądzę, by Majga się bała, bo Ona MA kręgosłup ;) Ajka Ajka Majguniu :loveu:

Dostałąm za mój felietonik odnoszący się do pewnych wypowiedzi napastliwych w tonie i flamujących.

Wiem, wiem ze Majqa ma kręgosłup, ale pozaczepiać troszkę trzeba tym bardziej że jest aktywna.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja myślę, ze ona nas nie lubi. Wiesz poza tym ja dzisiaj dostałam punkty karne może się boi do mnie odezwać :)
:evil_lol::evil_lol:Ty?? Punkty karne?? :crazyeye: A za co?? Za szczerość??:eviltong:

Nie sądzę, by Majga się bała, bo Ona MA kręgosłup ;) Ajka Ajka Majguniu :loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']

Wiem, wiem ze Majqa ma kręgosłup, ale pozaczepiać troszkę trzeba tym bardziej że jest aktywna.
Już nie jest :-( Chyba się wystraszyła :cool1:

Posted

[quote name='GoniaP']No to może "pojawia się i znika" :diabloti: Ja nadal wierzę, że nas kocha, i pragnie zaistnieć wreszcie w tym trójkącie, którego duet skonsumowałyśmy Isadorko :diabloti:

No ja tez mam taką nadzieję.
Hello majqa hello

Posted

Isadora7 napisał(a):
A u mnie widać jakby była....
No to może "pojawia się i znika" :diabloti: Ja nadal wierzę, że nas kocha, i pragnie zaistnieć wreszcie w tym trójkącie, którego duet skonsumowałyśmy Isadorko :diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
Dłubiesz w nosie, że straciłaś czujność???

Seee jeno odklikałam subskrypcję Maniutka. ;) Aha, a kto Wam powiedział, że nie pijam, hę? :razz:
Dwa, soreczki za wyciszenie fonów, dałam w kimę, jak się zorientowałam zaraz słałam wytłumaczenie Isadorce.

Posted

majqa napisał(a):

Dwa, soreczki za wyciszenie fonów, dałam w kimę, jak się zorientowałam zaraz słałam wytłumaczenie Isadorce.
W pale się to nie mieści, że my piłyśmy Twoje zdrowie (i odchorowałyśmy sowicie) a Ty SE po prostu wyłączyłaś fonię :angryy: Musisz, wobec powyższego ponieść sowitą karę....

Posted

Czekajcie podłoty, zbieracie sobie punkty, zbieracie...Chwila moment i byyydzieta przepraszać na okoliczność pomocy. :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

GoniaP napisał(a):
W pale się to nie mieści, że my piłyśmy Twoje zdrowie (i odchorowałyśmy sowicie) a Ty SE po prostu wyłączyłaś fonię :angryy: Musisz, wobec powyższego ponieść sowitą karę....

Zdecydowanie jestem za ukaraniem. Gonia co proponujesz?

Posted

GoniaP napisał(a):
(...) sierść pognębionego psa (....)

Z tym składnikiem będzie najtrudniej z braku w takowego w dużym promieniu rażenia, na...szczęście...