Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba zebrac grupe wydrzyj- jap i podzrzucic Majq na dwa, trzy dni:hmmmm:, mi asortyment wydzieraczy konczy sie na yoorkach, ale Sonia tez potrafi, szczegolnie wieczorkiem poznym....:roll::hmmmm:

Posted

Majqa ciesz się, Twoje psy nie wybiegały Ci przynajmniej fosy wokoło domu i nie zrobiły z zagrodzonej ławką drogi toru agility- goniąc w amoku rower.
Nie rozwaliły Ci 7 cyprysów i nie zepsuły lampek w skalniaku.
Oj ciesz się, bo Maniutek jest aniołkiem w porównaniu do moich 3 debili:mad::mad::mad:

Posted

Erazm napisał(a):
Myslisz, ze wytrzyma?????? Majqa, nie Ruda oczywiscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wytrzymała gmeranie to i wyjce wytrzyma...najwyżej potrzeba będzie 2 egzorcystów, dobra ide bo jak majqa wróci:boom::evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Majqa ciesz się, Twoje psy nie wybiegały Ci przynajmniej fosy wokoło domu i nie zrobiły z zagrodzonej ławką drogi toru agility- goniąc w amoku rower. Nie rozwaliły Ci 7 cyprysów i nie zepsuły lampek w skalniaku. (...)

I tu bym Cię mogła rozczarować, a może pocieszyć, bo i owszem, zrobiły mi bonanzę tyle, że to inne moje cuda niż tu wymienione. :evil_lol:
Zaraz wrzuceeem fotki!!! Aha, tak się nie spieszcie z desantem wyjców. :evil_lol:

Posted

...może by tak poszczekać?

...jasne, dlaczego by nie?

...to może się potarzać?

...no chyba, żeby wrócić jednak do szczeku.

...a to się oddalę...

Posted

Jednej Wigilii, kiedy zmeczona stekaniem TZta na ujadanie Yoorka, mialam juz serdecznie dosc i chcialam rozprawic sie z Yoorkiem, ten popatrzyl na mnie i rzekl: SZCZEKAM WIEC JESTEM

Posted

:loveu::loveu:Mania jest urocza:loveu::loveu:
Zobacz majqa Ich Troje:

Widzisz majqa dorzuce Ci Kaję i Rexa i z Maniutkiem założą zespół :diabloti::diabloti::diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

A dziś Maniusia :loveu: przyłączyła się do pogoni za Remikiem. Ależ byłam dumna!!! :lol: Dzielna sunia choć po kilku kółeczkach po placyku, padła. :roll:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
(...) No Mania chudnie w oczach:evil_lol::evil_lol:
Słodka kluska:loveu:

Ja Was ostrzegam. :mad: To tylko takie niefortunne ujęcie zdjęciowe. :evil_lol: Hm...Mania weszła na obroty. Dołączyła do bandy goniącej za Remikiem. Ona i Remik są utytłani jak nieboskie stworzenia. Mania ma taki program: szczekać, szczekać, szczekać, potem gonić Remika, dopaść, przewrócić się obok niego, zagryzać go w okolicy szyi, podgryzać mu łapy lub rozdzielać jego i Firę. :roll: Kolejno, po paru rundach, paść i zipać do momentu regeneracji i znów zacząć szczekać. Efekt jest taki: wieczorem traci kontakt z rzeczywistością, pada i chrapie. Efekt wtórny - Mania i reszta są do wyprania po powrocie do Łodzi. :flaming:Jestem przerażona tym, że całe zoo złapało kondycję i ustawiło się na ciągłe atrakcje.

Posted

[quote name='majqa']Ja Was ostrzegam. :mad: To tylko takie niefortunne ujęcie zdjęciowe. :evil_lol: [...ciach...]

a śwsitak siedzi i zapierdziela te swoje sreberka :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: