Erazm Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zebys miala chorek wyjcow dorzuce Ci poltora yorka, z tym, ze to pol drze jape za dwa cale i jeszcze kawalek:shake: Quote
Isadora7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Erazm napisał(a):Zebys miala chorek wyjcow dorzuce Ci poltora yorka, z tym, ze to pol drze jape za dwa cale i jeszcze kawalek:shake: Dołożę Rudą Quote
Erazm Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Myslisz, ze wytrzyma?????? Majqa, nie Ruda oczywiscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Erazm napisał(a):Myslisz, ze wytrzyma?????? Majqa, nie Ruda oczywiscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, że najlepiej sprawdzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Trzeba zebrac grupe wydrzyj- jap i podzrzucic Majq na dwa, trzy dni:hmmmm:, mi asortyment wydzieraczy konczy sie na yoorkach, ale Sonia tez potrafi, szczegolnie wieczorkiem poznym....:roll::hmmmm: Quote
Isadora7 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dołoże Rambiego on już nieźle wtóruje Rudej. Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Majqa ciesz się, Twoje psy nie wybiegały Ci przynajmniej fosy wokoło domu i nie zrobiły z zagrodzonej ławką drogi toru agility- goniąc w amoku rower. Nie rozwaliły Ci 7 cyprysów i nie zepsuły lampek w skalniaku. Oj ciesz się, bo Maniutek jest aniołkiem w porównaniu do moich 3 debili:mad::mad::mad: Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Erazm napisał(a):Myslisz, ze wytrzyma?????? Majqa, nie Ruda oczywiscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wytrzymała gmeranie to i wyjce wytrzyma...najwyżej potrzeba będzie 2 egzorcystów, dobra ide bo jak majqa wróci:boom::evil_lol: Quote
majqa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Rybka_39 napisał(a):Majqa ciesz się, Twoje psy nie wybiegały Ci przynajmniej fosy wokoło domu i nie zrobiły z zagrodzonej ławką drogi toru agility- goniąc w amoku rower. Nie rozwaliły Ci 7 cyprysów i nie zepsuły lampek w skalniaku. (...) I tu bym Cię mogła rozczarować, a może pocieszyć, bo i owszem, zrobiły mi bonanzę tyle, że to inne moje cuda niż tu wymienione. :evil_lol: Zaraz wrzuceeem fotki!!! Aha, tak się nie spieszcie z desantem wyjców. :evil_lol: Quote
majqa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ...może by tak poszczekać? ...jasne, dlaczego by nie? ...to może się potarzać? ...no chyba, żeby wrócić jednak do szczeku. ...a to się oddalę... Quote
Erazm Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jednej Wigilii, kiedy zmeczona stekaniem TZta na ujadanie Yoorka, mialam juz serdecznie dosc i chcialam rozprawic sie z Yoorkiem, ten popatrzyl na mnie i rzekl: SZCZEKAM WIEC JESTEM Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 :loveu::loveu:Mania jest urocza:loveu::loveu: Zobacz majqa Ich Troje: Widzisz majqa dorzuce Ci Kaję i Rexa i z Maniutkiem założą zespół :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Erazm Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Teraz to cwieka zabilas, po prostu sielanka:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jedna z lżejszych figur...Tak jest niemal ciągle...na zewnątrz i w domu...:razz: Jedno cieniem drugiego... Standard szczekutkowy... Quote
Isadora7 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Stateczność i powaga: http://img36.imageshack.us/img36/9929/p1070575.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A dziś Maniusia :loveu: przyłączyła się do pogoni za Remikiem. Ależ byłam dumna!!! :lol: Dzielna sunia choć po kilku kółeczkach po placyku, padła. :roll: Quote
Isadora7 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ooo kuleczka się pokazała :megagrin: Witaj Maniutku :) Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 http://img198.imageshack.us/img198/2075/p1070629d.jpg No Mania chudnie w oczach:evil_lol::evil_lol: Słodka kluska:loveu: Quote
majqa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Rybka_39 napisał(a):(...) No Mania chudnie w oczach:evil_lol::evil_lol: Słodka kluska:loveu: Ja Was ostrzegam. :mad: To tylko takie niefortunne ujęcie zdjęciowe. :evil_lol: Hm...Mania weszła na obroty. Dołączyła do bandy goniącej za Remikiem. Ona i Remik są utytłani jak nieboskie stworzenia. Mania ma taki program: szczekać, szczekać, szczekać, potem gonić Remika, dopaść, przewrócić się obok niego, zagryzać go w okolicy szyi, podgryzać mu łapy lub rozdzielać jego i Firę. :roll: Kolejno, po paru rundach, paść i zipać do momentu regeneracji i znów zacząć szczekać. Efekt jest taki: wieczorem traci kontakt z rzeczywistością, pada i chrapie. Efekt wtórny - Mania i reszta są do wyprania po powrocie do Łodzi. :flaming:Jestem przerażona tym, że całe zoo złapało kondycję i ustawiło się na ciągłe atrakcje. Quote
Isadora7 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='majqa']Ja Was ostrzegam. :mad: To tylko takie niefortunne ujęcie zdjęciowe. :evil_lol: [...ciach...] a śwsitak siedzi i zapierdziela te swoje sreberka :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts