betel Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 GoskaGoska nie mogę się skontaktować z tą babeczką z Katowic z adresem [email protected]. Moja poczta zwraca informację, że jest jakiś błąd w adresie e-mail.:shake: Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [email protected] eu nie ma kropki na koncu, moze teraz pojdzie. mi z gumtree przez formularz tak się pojawilo , ze taki adres,ale jak jej odpisywalam, i podawalam dane - to poszlo. Quote
erka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Do mnie sms-owała jakas Ewa z Zabrza, nie wiem, czy to ta sama osoba:cool1:. W każdym razie, gdy po któryms juz sms poprosiłam ja ,żeby zadzwoniła juz więcej sie nie odezwała:cool3:. Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 hm...to pewnie ta. Coz trudno więc szukamy dalej, dzis rowniez Morze porobilam nowe ogloszenia, ale ciotki u Was wyborcza nie drukuje pieskow? To zawsze daje największe efekty. Nic Mora znajdzie domek wierze w to. Ciotki tylko czy ona ma na 100% 2-3 lata, te siwe włoski to jej taka uroda? Quote
erka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A kto powiedział,że ona ma 2-3 lata?:crazyeye: Wg mnie, to ona ma ok.1,5 i to była jej pierwsza ciąża. Jeszcze jutro jej dokładnie obejrzę zęby, czy czegos nie pomyliłam. Mora dzisiaj szalenie się ucieszyła, jak ją zabierałam z hotelu. Pobyt tam bardzo źle znosiła , schudła nawet prawie kilogram. Niestety bidulka od razu pojechała na sterylkę. Teraz jest u pani Ani w mieszkaniu, gdzie oprócz trzech rezydentów jest jeszcze Tasza, Hurcia, no i dzisiaj przyprowadziłyśmy nastepną uciekinierkę z działki, Kalę , czyli razem jest 7 psów. W dodatku Tasza , też owczarkowata , duza suka ,która nie jest zbyt przyjazna do innych , musi byc przywiązana na smyczy, bo otwiera wszystkie drzwi i mogły by sie pogryźć z Morą. Bardzo prosimy chociaż o DT dla Mory!!! Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mora kochana szukaj domu wszędzie gdzie się da. Quote
erka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Piękna Mora spragniona miłości szuka swojego człowieka! Quote
betel Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 W pierwszym poscie na kieleckim wątku MagDa podała, że sunia ma około 2 lat , ząbki, przynajmniej na zdjęciach, wyglądją pięknie, a jasny pysio, to pewnie taka jej uroda;). Na pewno jest to jeszcze młoda sunia Quote
kika22 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Morusia do góry:-( Może Cię ktoś wypatrzy:roll: Quote
erka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nikt oprócz domowników nawet nie zagląda do naszej Morusi:-(. A to taka wspaniała sunia. Idealna w mieszkaniu, z pewnością była sunią domową. Jest bardzo posłuszna, reaguje na komendy, uwielbia jak się przy niej cos robi, pięknie się bawi piłeczką:lol:. W nocy jeszcze sie trochę źle czuła po zabiegu, dosyć często wymiotowała, ale dzisiaj juz ok, byłysmy nawet na troszkę dłuższym spacerku. Tu Mora rekonwalescentka. A tu w gustownej kryzie, nawet chyba jej się podoba:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 a jakie pysio uśmiechniete momo kołnierza , piękna suńka . Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 to od rana Mora zacznie atakowac kolejny raz portale:) zaraz powklejam jej pakieci:), jakos Mora jest moją kielecką ulubienicą. Ogloszenie wygłada tak: 1. http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Sunia-owczarka-niemieckiego-m-oda-Pilnie-Szuka-Domu-Cudowna-W0QQAdIdZ71763842 2. (A i B) Warszawa, Krakow ojej.pl 3. kupiepsa.pl ( 3 wojewodztwa) 4. centrumofert.pl 5. aleokazja.pl 6. eoferty.com.pl 7. zgloszona na owczarki w potrzebie 8. apocjapsa.pl 9. na kupsprzedaj.pl - juz byla wczesniej ( dorobilam na Krakow) 10. http://www.ogloszenia.interpress.net.pl 11. pineska.pl 12. petworld.pl Quote
erka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dzięki GoskaGoska:iloveyou:! Miejmy nadzieję, że będzie odzew i ktoś rozsądny sie trafi. Quote
mag.da Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Może w tytule dodać, że to prawie owczarek? Mora wygląda na naprawdę sympatyczną suńkę :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 cześć Mora , no to teraz na pewno telefon się rozgrzeje :) oby szybko kochający nowy ludź zadzwonił Quote
erka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 To betel musiałaby dodać, bo ona zakładała wątek . Mora nie tylko sympatyczna, ale bardzo mądra, piękna, wpatrzona w człowieka, no i jeżeli ktos by chciał miec ON-ka w bloku, to bardzo praktyczna:razz:, bo nie za duża, taki mini ON-ek:lol:. Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no to poprostu Mora w typie owczarka niemieckiego Quote
kika22 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Oby zadzwonił ktoś sensowny. Mora to siczna sunka taki mini onek;) Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Zaraz poprawię ten tytuł, ale mnie się wydaje, że lepiej mini owczarek , bo prawie owczarków jest dużo , a mini nie;) Piszę dopiero teraz , bo dziś zaczęłam od wątku prywatnego i nawet tam nie skończyłam z powodu burzy. Morcia, trzymaj sie zdrowo i hopsaj do domku.:multi: Quote
Recommended Posts