Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie sms-owała jakas Ewa z Zabrza, nie wiem, czy to ta sama osoba:cool1:.
W każdym razie, gdy po któryms juz sms poprosiłam ja ,żeby zadzwoniła juz więcej sie nie odezwała:cool3:.

Posted

hm...to pewnie ta. Coz trudno więc szukamy dalej, dzis rowniez Morze porobilam nowe ogloszenia, ale ciotki u Was wyborcza nie drukuje pieskow? To zawsze daje największe efekty. Nic Mora znajdzie domek wierze w to. Ciotki tylko czy ona ma na 100% 2-3 lata, te siwe włoski to jej taka uroda?

Posted

A kto powiedział,że ona ma 2-3 lata?:crazyeye: Wg mnie, to ona ma ok.1,5 i to była jej pierwsza ciąża. Jeszcze jutro jej dokładnie obejrzę zęby, czy czegos nie pomyliłam.

Mora dzisiaj szalenie się ucieszyła, jak ją zabierałam z hotelu. Pobyt tam bardzo źle znosiła , schudła nawet prawie kilogram.
Niestety bidulka od razu pojechała na sterylkę.
Teraz jest u pani Ani w mieszkaniu, gdzie oprócz trzech rezydentów jest jeszcze Tasza, Hurcia, no i dzisiaj przyprowadziłyśmy nastepną uciekinierkę z działki, Kalę , czyli razem jest 7 psów.
W dodatku Tasza , też owczarkowata , duza suka ,która nie jest zbyt przyjazna do innych , musi byc przywiązana na smyczy, bo otwiera wszystkie drzwi i mogły by sie pogryźć z Morą.

Bardzo prosimy chociaż o DT dla Mory!!!

Posted

W pierwszym poscie na kieleckim wątku MagDa podała, że sunia ma około 2 lat , ząbki, przynajmniej na zdjęciach, wyglądją pięknie, a jasny pysio, to pewnie taka jej uroda;). Na pewno jest to jeszcze młoda sunia

Posted

Nikt oprócz domowników nawet nie zagląda do naszej Morusi:-(.

A to taka wspaniała sunia. Idealna w mieszkaniu, z pewnością była sunią domową. Jest bardzo posłuszna, reaguje na komendy, uwielbia jak się przy niej cos robi, pięknie się bawi piłeczką:lol:.

W nocy jeszcze sie trochę źle czuła po zabiegu, dosyć często wymiotowała, ale dzisiaj juz ok, byłysmy nawet na troszkę dłuższym spacerku.

Tu Mora rekonwalescentka.

A tu w gustownej kryzie, nawet chyba jej się podoba:lol:

Posted

to od rana Mora zacznie atakowac kolejny raz portale:) zaraz powklejam jej pakieci:), jakos Mora jest moją kielecką ulubienicą.
Ogloszenie wygłada tak:
1. http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Sunia-owczarka-niemieckiego-m-oda-Pilnie-Szuka-Domu-Cudowna-W0QQAdIdZ71763842
2. (A i B) Warszawa, Krakow ojej.pl
3. kupiepsa.pl ( 3 wojewodztwa)
4. centrumofert.pl
5. aleokazja.pl
6. eoferty.com.pl
7. zgloszona na owczarki w potrzebie
8. apocjapsa.pl
9. na kupsprzedaj.pl - juz byla wczesniej ( dorobilam na Krakow)
10. http://www.ogloszenia.interpress.net.pl
11. pineska.pl
12. petworld.pl

Posted

To betel musiałaby dodać, bo ona zakładała wątek .

Mora nie tylko sympatyczna, ale bardzo mądra, piękna, wpatrzona w człowieka, no i jeżeli ktos by chciał miec ON-ka w bloku, to bardzo praktyczna:razz:, bo nie za duża, taki mini ON-ek:lol:.

Posted

Zaraz poprawię ten tytuł, ale mnie się wydaje, że lepiej mini owczarek , bo prawie owczarków jest dużo , a mini nie;)
Piszę dopiero teraz , bo dziś zaczęłam od wątku prywatnego i nawet tam nie skończyłam z powodu burzy.

Morcia, trzymaj sie zdrowo i hopsaj do domku.:multi: