koss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ANIU:lol:- czy MAJKA ma dom juz na 100% -to wazne -prosze napisz??? Quote
:: FiGa :: Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='koss']ANIU:lol:- czy MAJKA ma dom juz na 100% -to wazne -prosze napisz???:crazyeye::crazyeye: Piszcie piszcie!!!! Quote
Rybc!a Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Napisałam do Jagody, czy udało jej się umówić z Panią Edytą . Czekam na odpowiedź. Gdy domek będzie sprawdzony i wszystko będzie OK, powiem wam o tym na pewno :) Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Więc my cichutko kibicujemy... ;) ...coby się wszystko powiodło.:loveu: Quote
weszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 O jakie dobre wieści - żeby nie zapeszać tylko 3mam kciuki! Quote
Rybc!a Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Jagoda wszystko dograła, Pani wywarła na niej bardzo dobre wrażenie. W domu jest 4 dorosłych ludzi, myślę, że poradzą sobie z obowiązkami. Jagoda pomoże im w załatwieniu tańszej sterylki, bo chcą się na nią zdecydować. Pani jest przygotowana na siusianie i strach. Mam nadzieję, że jest osobą cierpliwą i obdarzy Majeczkę prawdziwym uczuciem. Będę z nią i Wami w kontakcie :) Quote
rita60 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :multi::multi::multi:to by było pieknie:multi::multi::multi: Quote
koss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 MAJKA -była i jest " moim " ukochanym piesem -to sliczna wiadomosc,powodzenia mała.. Quote
hop! Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Rybc!a napisał(a):Mam nadzieję, że jest osobą cierpliwą i obdarzy Majeczkę prawdziwym uczuciem. Też mam taką nadzieję. Czy mieszkają w domu z ogrodem, czy w bloku? Rybc!a, czy masz możliwość jeszcze przed odwiezieniem Majki do nowego domu wyjść z nią kilka razy na spacer? Quote
Rybc!a Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Nie wiem, co uda mi się w tej sprawie zrobić. Będę w kontakcie z panią Edytą, będziemy myślały nad terminem transportu. Może wyciągnę Maję z boksu w piątek. Quote
Fasolka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ufff, znalazłam Maję, gdzieś mi przepadł ten wątek, chyba przez zmianę tytułu, gapa ze mnie. Matko jaka ona śmieszna, przepocieszna suńka z niej. Oby wreszcie się udało, wygląda obiecująco. Trzymam kciuki. Jakby można było coś pomóc, nie wiem np dorzucić do kosztów trasportu to się zgłaszam. Quote
hop! Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zapytam jeszcze raz, bo nie otrzymałam odpowiedzi. Czy Maja zamieszka w domu z ogrodem, czy w bloku? Quote
Rybc!a Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 W bloku . Pani wczoraj do mnie dzwoniła i chyba trochę zwątpiła . Powiedziała że da mi dziś ostateczną odpowiedź . Quote
Miśka84 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Rybc!a napisał(a):W bloku . Pani wczoraj do mnie dzwoniła i chyba trochę zwątpiła . Powiedziała że da mi dziś ostateczną odpowiedź . :placz::placz::placz: będzie dobrze! Quote
hop! Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Rybc!a napisał(a):Może wyciągnę Maję z boksu w piątek. Rybc!a, gdybyś miała taką możliwość, byłoby super. Przynajmniej zorientujesz się jak się teraz zachowuje poza boksem. Quote
Panca Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dlaczego pani zwatpila?czego sie przestraszyla? Quote
Recommended Posts