Vitka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Maja jest w schronisku od szczeniaka i nigdy nie widziała kota. Jak na pierwszy raz na smyczy to chodzi całkiem przyzwoicie. Jak widzi i słyszy szczekanie innych psów to trochę wariuje, ale jak ich nie widzi to ładnie idzie. Bała się Skoczka, więc ją przeniosłam i doszłyśmy do kociarni. Maja spojrzała, burknęła i olała koty... nie była zbytnio zainteresowana. ;) Wiadomo, że taki "test" nie daje gwarancji. W domu jest jeden albo kilka kotów a tutaj całe stado... w każdym razie Maja nie okazała agresji wobec nich. Pracownicy schroniska mówili, że ona jest jeszcze młoda i pewnie na początku będą jakieś zaczepki, ale potem powinna się przyzwyczaić do kotka. ;) Mam nadzieję, że wszystko się uda, Maja jest bardzo kochaną sunią! :lol: Quote
gops Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 inaczej bedzie jak zobaczy koty normalnie i z bliska a nie przez siatke jak w schronie ,ale jesli nie wykazala zadnej agresji to powinno byc okey ;) trzymam kciuki zeby Ci ludzie sie zdecydowali ;) Quote
koss Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 WITKA :p-jestem znana gapa , nie znam nr. swojego tel.-nie dzwonie z zasady do siebie:cool1:,cos pomerdałam...przepraszam... Przekleiłam Twoja wiadomośc-wysłałam Panu,poprosiłam Elze o pomoc w sprawdzeniu domu...pan nic nie ma przeciwko temu...Elza :loveu:-równiez..CZEKAMY ...:p:oops: Quote
Vitka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to trzymam kciuki, bo sunia jest na prawdę pocieszna i kochana! :loveu: Chciałabym mieć takiego pieska :lol: Quote
Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Vitka napisał(a):Chciałabym mieć takiego pieska :lol: Ja tez :roll: Trzymamy kciuki!!! Quote
maksiorek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='koss']WITKA :p-jestem znana gapa , nie znam nr. swojego tel.-nie dzwonie z zasady do siebie:cool1:,cos pomerdałam...przepraszam... Przekleiłam Twoja wiadomośc-wysłałam Panu,poprosiłam Elze o pomoc w sprawdzeniu domu...pan nic nie ma przeciwko temu...Elza :loveu:-równiez..CZEKAMY ...:p:oops: To rozumiem, że wizyta przedadopcyjna aktualna i mamy jechać? Quote
koss Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/index37.html#post11610194.....PROSZE -ZAJRZYJCIE:oops: Quote
Rybc!a Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Wyglądają, jakbym je ustawiła, haha :loveu: . Quote
żabusia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak Wy to robicie, że duże z małymi i tak na kupie spokojnie sobie egzystują? No i widzę, że mają ogrzewanie. Warunki dalekie do schronisk w krajach cywilizowanych ale jak na polskie to sądzę, że jest bardzo ok. Sory ale jestem laikiem, schronisko mam po prostu we własnym domu. Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam ! Z dojazdem do Wrocławia nie będzie problemu. Cieszę się że Maja przeszła próbę z kotami, i że już nie długo będzie u mnie. Teraz czekam na kontakt z osoba która ma przyjechać na wizytę, mam tylko prośbę aby Pani podała jeszcze numer telefonu mojej żony ponieważ pracuje na 3 zmiany i nie zawsze mogę odebrać telefon. to kolejny list od Pana ,moze czas już na załatwianie transportu...:oops: Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 To chyba tytuł do zmiany, ze szukamy do Wrocka? Quote
Fasolka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 O Jezu jak się cieszę, facet wygląda naprawdę ok :multi: Ciekawe jak wypadnie wizyta. Czy Maja jest wysterylizowana? Czy jeśli nie, to będzie warunek adopcji i czy pan się zgadza? Swoją drogą świętej cierpliwości człowiek ;) Quote
gameta Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Koss, pisz na pw do Zbójini, on będzie jechał lada moment z pn na południe - może jakiś kombinowany transport się da... Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miśka84 napisał(a):To chyba tytuł do zmiany, ze szukamy do Wrocka? POCZEKAJMY NA WYNIK WIZYTY -JUTRO O 14.OO:sadCyber: Gameta -dzieki:p Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 koss napisał(a):POCZEKAJMY NA WYNIK WIZYTY -JUTRO O 14.OO:sadCyber: Gameta -dzieki:p aaaa ok. :p Quote
Rybc!a Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kurczę, taki darmowy transport byłby super rozwiązaniem. My moglibyśmy Majkę zawieźć, ale Elbląg-Wrocław-Elbląg to są przerażające koszty,jak dobrze pamiętam 400zł . :sadCyber: Quote
kordonia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Rybc!a'] Wyglądają, jakbym je ustawiła, haha :loveu: . Rodzinna fotografia :lol: Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No zdjęcia super :) Fajnie, że facet cierpliwy - widać to była miłość od 1 wejrzenia. Oby transport wypalił. Quote
Vitka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dziś skradałam się żeby zrobić zdjęcie Maji i Bubie jak się bawią, ale mnie zauważyły i wyszło takie: :loveu: Quote
Recommended Posts