Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maja jest w schronisku od szczeniaka i nigdy nie widziała kota. Jak na pierwszy raz na smyczy to chodzi całkiem przyzwoicie. Jak widzi i słyszy szczekanie innych psów to trochę wariuje, ale jak ich nie widzi to ładnie idzie.
Bała się Skoczka, więc ją przeniosłam i doszłyśmy do kociarni. Maja spojrzała, burknęła i olała koty... nie była zbytnio zainteresowana. ;) Wiadomo, że taki "test" nie daje gwarancji. W domu jest jeden albo kilka kotów a tutaj całe stado... w każdym razie Maja nie okazała agresji wobec nich.
Pracownicy schroniska mówili, że ona jest jeszcze młoda i pewnie na początku będą jakieś zaczepki, ale potem powinna się przyzwyczaić do kotka. ;)

Mam nadzieję, że wszystko się uda, Maja jest bardzo kochaną sunią! :lol:

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inaczej bedzie jak zobaczy koty normalnie i z bliska a nie przez siatke jak w schronie ,ale jesli nie wykazala zadnej agresji to powinno byc okey ;)
trzymam kciuki zeby Ci ludzie sie zdecydowali ;)

Posted

WITKA :p-jestem znana gapa , nie znam nr. swojego tel.-nie dzwonie z zasady do siebie:cool1:,cos pomerdałam...przepraszam...
Przekleiłam Twoja wiadomośc-wysłałam Panu,poprosiłam Elze o pomoc w sprawdzeniu domu...pan nic nie ma przeciwko temu...Elza :loveu:-równiez..CZEKAMY ...:p:oops:

Posted

[quote name='koss']WITKA :p-jestem znana gapa , nie znam nr. swojego tel.-nie dzwonie z zasady do siebie:cool1:,cos pomerdałam...przepraszam...
Przekleiłam Twoja wiadomośc-wysłałam Panu,poprosiłam Elze o pomoc w sprawdzeniu domu...pan nic nie ma przeciwko temu...Elza :loveu:-równiez..CZEKAMY ...:p:oops:

To rozumiem, że wizyta przedadopcyjna aktualna i mamy jechać?

Posted

Jak Wy to robicie, że duże z małymi i tak na kupie spokojnie sobie egzystują? No i widzę, że mają ogrzewanie. Warunki dalekie do schronisk w krajach cywilizowanych ale jak na polskie to sądzę, że jest bardzo ok. Sory ale jestem laikiem, schronisko mam po prostu we własnym domu.

Posted

Witam !

Z dojazdem do Wrocławia nie będzie problemu.
Cieszę się że Maja przeszła próbę z kotami,
i że już nie długo będzie u mnie.
Teraz czekam na kontakt z osoba która ma przyjechać na wizytę,
mam tylko prośbę aby Pani podała jeszcze numer telefonu mojej żony
ponieważ pracuje na 3 zmiany i nie zawsze mogę odebrać
telefon.

to kolejny list od Pana ,moze czas już na załatwianie transportu...:oops:

Posted

O Jezu jak się cieszę, facet wygląda naprawdę ok :multi:
Ciekawe jak wypadnie wizyta. Czy Maja jest wysterylizowana? Czy jeśli nie, to będzie warunek adopcji i czy pan się zgadza? Swoją drogą świętej cierpliwości człowiek ;)

Posted

Kurczę, taki darmowy transport byłby super rozwiązaniem.
My moglibyśmy Majkę zawieźć, ale Elbląg-Wrocław-Elbląg to są przerażające koszty,jak dobrze pamiętam 400zł . :sadCyber: