Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tocug, jesteś niesamowita- JUŻ DZWONILI LUDZIE- z Allegro .

Musimy sprawdzić domek w Olsztynie, czy ktoś mógłby pomóc ?
Mi się baaardzo podoba, powiedziałam o wszystkim, 4 dorosłych ludzi, mieli dwa niesforne psiaki, są bardzo zainteresowani .

Posted

Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji.

Posted

tomcug jesteś cudem-już to chyba mówiłam CI:p

proszę zajrzyjcie do ..Olkusza( banerek)TAM TRZEBA PODISAĆ PETYCJĘ - TO SPRAWA ŻYCIA DLA WIELU PSÓW

Posted

Dziewczyny, mam problem z netem, łączę się przez modem. Zajmijcie się proszę tą osobą, ponieważ nie wiem, kiedy bedę miała łącze. Otrzymałam wiadomość, lis t był pisany z adresu:[email protected]

Nie wiem, na ile poważna jest to osoba, no i ma 3 psy, nie wiem, czy dla Majki to byłoby przeszkodą. Wyślę to jeszcze na pw a dziewczynę poproszę, by kontaktowała się poprzez dane z ogłoszenia.

"Zabolało mnie serce kiedy przeczytałam historię Majki. Mam w domu trzy duże psy , mam ogrod.Psy , spią w domu , wychodza do ogrodu kiedy chcą i potrzebują. Nie wiem czy Maja, zaakceptowały by taką psią rodzinę i czy nie bałaby się.Z ich strony nie byłoby chyba żadnego zagrozenia.Proszę napisać cos więcej , jakby ewentualnie było z dowozem , czy jest płatny , czy bezpłatny, czy za Majkę trzeba cos zapłacic? Czekam na odpowiedz Malgosia z rodzinką".

Posted

[quote name='Pralinka']Maja dzisiaj. Zdjęcia trochę lipne, suczka jest bardzo ruchliwa, w obiektywie Rybci chyba lepiej wyszła :)

Pralinka, nie widać zdjęć :shake:
Fotosik dziś strajkuje. Ja wrzucałam na screeny.pl (bez www)

Posted

[quote name='Pralinka']Jaka bzdura... Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje... U mnie wszystko jest ok :roll:

pralinka możesz mi przesłać na: usunięte to wstawię :)

Posted

Ryba skontaktuj sie z Jagodą 1-koniecznie-ona chetnie srawdzi dom dla Majeczki w Olsztynie,i daj znac,czy to juz na bank-musze wiedziec,czy mogę proponowac "moim ":pdomkom innego piesa:cool1: