weszka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ale by było super gdyby domek się udał! Trzymam mooocno kciuki za grubaskę ;) Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: domek się szykuję? Quote
Joy106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 decyzja jeszcze nie podjęta ! ale wszystko zmierza ku tej decyzjii, którą wszyscy chcielibyśmy usłyszeć.. a jak nie {odpukać!} to i tak na pewno dom znajdzie inny biedak.. ostatecznie padły takie słowa; "nigdy więcej już nie kupię psa, mogę tylko przygarnąć ze schroniska" ... Więcej takich ludzi :loveu: Quote
koss Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 BOJĘ SIE ODDYCHAC Z PRZEJĘCIA -GDYBY TAK SŁOWO STAŁO SIE CIAŁEM...I MAJECZK ZNALAZŁA SWOJE MIEJSCE NA SWIECIE....:roll: Quote
Rybc!a Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Gdyby nie, zdecydujemy się chyba na ten hotelik. Ja dostałam od Sylwii 200$ , zamieniłam to na PLN i wyszło 598zł, z czego 300zł przelewam na Dabi ( 2 miesiące hotel + 100zł od Mikołaja :P ) , no i zostaje ok. 290zł .. Myślę, że Sylwia zgodziłaby się, by te pieniążki przelać na Maję . Chociaż może będę musiała je zostawić na kolejne miesiące hotelu Dabi, bo nią też nikt się nie interesuje .. W każdym bądź razie trzymam kciuki za Maję, oby dom się zdecydował! Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A czy wiadomo mniej-więcej kiedy bedzie już wiadomo co z tym domkiem? :) Oczywiście kciuki są :) Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Uch to czekamy niecierpliwie na info :) Ale domek uświadomiony musi być, że sunieczka wstydliwa jest :oops: i potrzebuje duużo kontaktu z człowiekiem :oops: Żeby później rozczarowań nie było i powrotów do schrona bo to najgorsze dla psa co może być.... Quote
Joy106 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 niestety nie wiadomo, czekam na odpowiedź mailem ... ;) Quote
Joy106 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 'domek' myśli.. na razie obecnemu psu się poprawił stan zdrowia bardzo, więc wiecie.. lepiej jest podjąć jakąkolwiek decyzję. 'domek' powinien się ze mną i moją mamą spotkać, to pogadamy na spokojnie wszyscy razem ... będę namawiać gorąco na tą biedę :roll: ... ale może teraz spytam się o pewne rzeczy ... * sunia bez obaw może trafić do domu z dużym psem , goldenem ? w domu mieszkają również dwa koty, ale one raczej tylko jeść i spać na piecu przychodzą , ew kiedy są goście coś wyżebrać . w pobliżu są krowy .. ale to chyba nie przeszkadza, oprócz tego że strasznie muuuczą :lol: ... * sucz ma jakieś skłonności do ucieczek ? umie chodzić na smyczy ? * i proszę, może ktoś jakoś bardziej opisać jej charakter .. ? bo z tego co wiem to jest nieśmiała i biedna ... Quote
Joy106 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 "domek" przyjeżdża dziś do ans to się obgada wszystko , trzymajcie kciuki :razz: ale nawet jeśli będzie "tak" to i tak trzeba będzie czekać jakiś tydzień, może więcej bo "domek" wyjeżdża na jakiś czas. Quote
Miśka84 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :thumbs::thumbs: Czzzzzzzzyyyyyyyyyyymamy;););) Quote
Joy106 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jestem po rozmowie. sprawa wygląda tak; 1 - musze znac odpowiedź na zadane pytania , bo do tego domu trafią prędzej czy później też rottweilery {albo jeden, ale parka raczej , ale to wszystko z czasem} 2 - domek będzie wiedzieć czy brać jak pozna odpowiedź na pytania, 3 - domek prosi o to, abym się dowiedziała kto z was jest może opiekunem Majki {Rybcia.?} , bo chcemy się skontaktować ! mail albo numer telefonu ! Więc będzie dobrze raczej! było rozczulanie się nad małą i wgl.. Quote
Rybc!a Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Joy106 napisał(a): * sunia bez obaw może trafić do domu z dużym psem , goldenem ? w domu mieszkają również dwa koty, ale one raczej tylko jeść i spać na piecu przychodzą , ew kiedy są goście coś wyżebrać . w pobliżu są krowy .. ale to chyba nie przeszkadza, oprócz tego że strasznie muuuczą :lol: ... * sucz ma jakieś skłonności do ucieczek ? umie chodzić na smyczy ? * i proszę, może ktoś jakoś bardziej opisać jej charakter .. ? bo z tego co wiem to jest nieśmiała i biedna ... Sunia jest w boksie z innymi psami, wychowywała się z nimi, więc nie powinno być z tym problemu . Z kotami się przyzwyczai, takie jest moje zdanie. Nie wiemy, czy ma skłonności do ucieczek, ale na pewno będzie trzeba na nią bardzo uważać na początku - w zależności od tego w jak szybkim tempie się przyzwyczai do nowego otoczenia i ludzi. Nie jest nauczona chodzenia na smyczy, jednak gdy znalazłyśmy ją z Charly na ulicy, dała się spokojnie wziąć na ręce, nie uciekała, grzecznie jechała samochodem. Quote
Joy106 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo dziękuję , jeszcze dziś skontaktujemy się z "domkiem" i przekażemy ;) Wszystkie odpowiedzi są takie jakich oczekiwałam , na prawdę. Rybc!a , podam "domkowi" kontakt do Ciebie i możesz się zapewne spodziewać odzewu , zaraz spiszę twojego maila i gg z pierwszej strony , mogę prosić też numer telefonu na priva? Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wszystko idzie w dobrym kierunku.... Cichutko się cieszymy żeby nie zapeszać i moooocno trzymamy kciuki... :kciuki: Quote
Rybc!a Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Joy106 napisał(a):Bardzo dziękuję , jeszcze dziś skontaktujemy się z "domkiem" i przekażemy ;) Wszystkie odpowiedzi są takie jakich oczekiwałam , na prawdę. Rybc!a , podam "domkowi" kontakt do Ciebie i możesz się zapewne spodziewać odzewu , zaraz spiszę twojego maila i gg z pierwszej strony , mogę prosić też numer telefonu na priva? Na 1 stronie powinien być też numer komórki . 691364660 :lol: Tylko, że szybciej jest się ze mną skontaktować przez emaila na przykład. Bo trudno mnie złapać pod telefonem- chyba że w godzinach takich jak te- lub późniejszych .:lol: Quote
Recommended Posts