Rybc!a Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Być może Pani po prostu zwątpiła.. do tego domu trafiła inna bida- z Olsztyna. Więc dla Majki dom nadal potrzebny: bardzo . Miałam styczność, bardzo bliską z Majeczką. Ona w zupełności nie boi się człowieka , gdy jest w boksie. Zobaczymy jak będzie na spacerkach. Dostała dziś wielką pościel do boksu, tuż koło kaloryfera, od razu razem z Bubą ( siostrą ) i innymi suniami położyły się tam i pięknie pozowały. Postaram się Wam jutro pokazać. Quote
weszka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Buuuu :placz: a miałam nadzieję że się uda... Quote
Miśka84 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Szkoda........... ..... na pocieszenie zdjęcia :placz: Czekamy :p Quote
:: FiGa :: Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ważne że inna bida trafiła do dobrego domu :loveu: A jeśli pani miałaby być z Majki niezadowolona to nawet lepiej że tak się stało... Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 MUSZĘ MIEC NA JUZ ...WIEDZĘ ODNOSNIE ZACHOWANIA MAJKI WOBEC KOTÓW-PAN CZEKA NA NIA 2 TYG( na szaczęscie nie mówiłam mu o tym,ze znalazła dom tylko o tym,ze ...wolontarjusze sprawdzaja zachowanie Majki poza kratami ,dzwoni do mnie reguralnie /...ale jest zniecerpliwiony ..juz ...RYBA OBIECYWALAS MI A JA ZATRZYMAŁAM PANA NA TE OBIECANE 2 TYG. Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ludzie litości............ Kolejny domek przepadnie....:angryy: Quote
Rybc!a Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 koss napisał(a):MUSZĘ MIEC NA JUZ ...WIEDZĘ ODNOSNIE ZACHOWANIA MAJKI WOBEC KOTÓW-PAN CZEKA NA NIA 2 TYG( na szaczęscie nie mówiłam mu o tym,ze znalazła dom tylko o tym,ze ...wolontarjusze sprawdzaja zachowanie Majki poza kratami ,dzwoni do mnie reguralnie /...ale jest zniecerpliwiony ..juz ...RYBA OBIECYWALAS MI A JA ZATRZYMAŁAM PANA NA TE OBIECANE 2 TYG. Koss, rzeczywiście, obiecałam Ci . Ale ja nie brałam do tej pory jeszcze ŻADNEGO psa na spacer- nie mam na to czasu, naprawdę - ciągle siedzę z p.Anią w papierach . :roll: Poproszę dziewczyny, żeby sprawdziły to w środę, a jeśli im się nie uda, lub będą się bały, sama załatwię to w czwartek. Quote
Vitka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kurczę, a ja chciałam ją zabrać na spacer wczoraj... ale jakoś ją pominęłam... zapomniałam, że informacje o niej są ważne :roll: postaramy się w środę... ale nic nie obiecuję. Quote
gops Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ja moge dopiero w czwartek najwczesniej :roll: Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 vitka-proszęeeeeeeeeeeeeeeee-obiecałam dac panu odpowiedz do srody -zaraz wyśle mu nowe fotki małej ..poprosze o zgodę na sprawdzenie domku -i zaczniemy ustalac termin-a jak Majka zre koty...:-( Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mała jest to może nie połknie w całości :roll:;) Quote
Vitka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pójdę jutro przed szkołą czyli o 9. Jak chcesz koss to wyślij mi swój numer telefonu na PW i ok. 10 będziesz miała odpowiedź. ;) Nie można zmarnować szansy ;) Quote
gops Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 o dobrze vitka bo chcialam juz sie zwalniac z osatnich lekcji jutro ;) a gdzie wogole ten domek? w jakim miescie? ja nie doczytalam..:roll: Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jezeli wypali ( juz sie boje mówić,czgoś na pewno..:shake:.) to w Brzegu Opolskim -50 km od Wrocławia Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jeżeli chodzi o to czy Maja została by u mnie do końca swoich dni to jest to dla mnie sprawą jasną, miałem wcześniej dwie sunie jedną kundelka miałem 16 lat i musiałem ją uśpić ponieważ była chora po jakimś czasie dostałem drugą sunie grzywacza chińskiego maiła wtedy 3 lata była bardzo strachliwa i to niestety ją zabiło bo gdy była na spacerze przestraszyła się nie wiem czego, uciekając wpadła pod samochód i nie przeżyła, miałem ją 3 lata. Mój numer telefonu może Pani podać i zgadzam się na wizytę. ...... Tak ,wiem to nieładnie udostepniac prywatną korespondencję -ale Pan tak ..ładnie napisał -wkleiłam -dziewczyny kciuki...i jutro czkam na wiesci ..napisałam w sprawie wizyty Quote
Recommended Posts