Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Oj tak :multi: Co własny koszyczek :loveu: to nie zimny boks :shake: Oby tak już było na zawsze!

ABY...JUZ NA WIEKI WIEKÓW-:roll:LUDZIE ...JAK NA RAZIE ..ŚWIETNI:lol:

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, dzwonił do mnie domek Majeczki wczoraj, nie odebrałam, bo byłam w schronisku.
I dzisiaj też, bo spałam.
Kurczę . :)
Jak nie zadzwonią, to ja oddzwonię :)

Posted

To paskudna przeszłość, o której nie chcemy pamiętać, a szczególnie Wy - wolontariuszki, bo widziałyście to na własne oczy.

Jednak pamiętać trzeba. Trzeba też starać się by to nie wróciło... Ale widzę, że to nie grozi i może być już tylko lepiej :loveu:

Posted

[quote name='Rybc!a']Kurczę, dzwonił do mnie domek Majeczki wczoraj, nie odebrałam, bo byłam w schronisku.
I dzisiaj też, bo spałam.
Kurczę . :)
Jak nie zadzwonią, to ja oddzwonię :)

Piszę w sprawie szczepień Majki, byłem u weterynarza, który powiedział
mi, że zgodnie z tym co pisze w książeczce to Majka była szczepiona.
Mogła by Pani się dowiedzieć czy to prawda, czy to jest na pewno jej
książeczka.
Pozdrawiam
O to zapewnie chodziło -zadzwoń prosze i odpowiedz,ja nie wiem ...co...

Posted

Dzwonił dziś do mnie Pan Majeczki, porozmawialiśmy chwilkę. :) Są zadowoleni, sunia siusia już na dworze, słucha się bardzo, nie ucieka, z kotem ok. Podali jej środek na pchły i drapie się, dlatego proponowałam,by zobaczyli na opakowaniu preparatu po ilu dniach minimalnie można ją wykąpać i to zrobili, a jak nie przestanie się drapać- niech zajadą do weta. Jest już odrobaczona i wszystko jest SUPER :)

Posted

Prawda, że podobna? Taką sunię mieliśmy w schronisku dwa lata temu.
Nazywała się Bianka i w schronisku była tak jak Majka- od urodzenia!
Ale zbieg okoliczności.

Oczywiście suni znalazłam domek, w Giżycku.
Mam tam ciocię, nawet była na kontroli poadopcyjnej. :)

Posted

:mdleje:
No doprawdy!
Gdy spojrzałam na to zdjęcie przeraziłam się że Majeczka [tfu tfu!!] do schroniska wróciła!
Nie róbcie więcej takich niespodzianek, palpitacja serca niezdrowa jest :lol:

Posted

[quote name='Rybc!a']Dzwonił dziś do mnie Pan Majeczki, porozmawialiśmy chwilkę. :) Są zadowoleni,sunia siusia już na dworze, słucha się bardzo, nie ucieka, z kotem ok. Podali jej środek na pchły i drapie się, dlatego proponowałam,by zobaczyli na opakowaniu preparatu po ilu dniach minimalnie można ją wykąpać i to zrobili, a jak nie przestanie się drapać- niech zajadą do weta. Jest już odrobaczona i wszystko jest SUPER :)
To jestem mile zaskoczona. :lol:
Byłam przekonana, że Majka będzie trudniejszym psem, a tu taka niespodzianka. ;)
Mimo wszystko wydaje mi się, że za szybko zaczęli spuszczać sunię ze smyczy. :roll: