Charly Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Majeczce ten schron wyjątkowo zle dziala na figure:shake:. jest coraz grubsza. ale to nic. wyspacerujemy ją Quote
Charly Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='koss']Witam ! Z dojazdem do Wrocławia nie będzie problemu. Cieszę się że Maja przeszła próbę z kotami, i że już nie długo będzie u mnie. Teraz czekam na kontakt z osoba która ma przyjechać na wizytę, mam tylko prośbę aby Pani podała jeszcze numer telefonu mojej żony ponieważ pracuje na 3 zmiany i nie zawsze mogę odebrać telefon. to kolejny list od Pana ,moze czas już na załatwianie transportu...:oops: o wow. widze dom się kroi. wspaniale Quote
koss Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Boję sie za bardzo cieszyc .:roll:..ale rozmawialam z diewczynami ,któe były na wizycie: dom fajny, ludzie tez,duze mieszkanie w bloku,Maja wyczekiwana-będzie zaledwie1-2 h. sama w domu ,praca zmianowa,sterylizacja jako warunek -bedzie wykonana, Rodzina pokoleniowa:Pan ,żona,mama . Mieli psy ,_ pisałam juz o tym Pan gotowy do przyjazdu 100km. jezeli to przyspieszy przybycie Majki. Wkwestii transportu:pisałam do zbójini i :Nie ma problemu ale ja jade droga nr 1 z Pruszcza Gdańskiego do Knurowa. Ktos musiałby ją podwieźć dp Pruszcza i odebrać w Knurowie przy autostradzie na Wrocław i zawieść do Wrocławia.:loveu::loveu::loveu: Czyli: Rybcia załatwisz transport do Pruszcza...:pprawda..,termin prawdopodobnie przyszły weekend,pisałam,ze dokładamy sie do benzyny. ALE NIE WIEM ,PROSZE NIECH KTOS SPRAWDZI, JAKA TO ODLEGŁOSC Z KNUROWA DO BRZEGU OPOLSKIEGO ( TAM JEST PRZYSZŁY DOM MAJKI):evil_lol: .Bosze ,aby tym razem sie udało:roll::roll: Quote
gameta Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='koss']Boję sie za bardzo cieszyc .:roll:..ale rozmawialam z diewczynami ,któe były na wizycie: dom fajny, ludzie tez,duze mieszkanie w bloku,Maja wyczekiwana-będzie zaledwie1-2 h. sama w domu ,praca zmianowa,sterylizacja jako warunek -bedzie wykonana, Rodzina pokoleniowa:Pan ,żona,mama . Mieli psy ,_ pisałam juz o tym Pan gotowy do przyjazdu 100km. jezeli to przyspieszy przybycie Majki. Wkwestii transportu:pisałam do zbójini i :Nie ma problemu ale ja jade droga nr 1 z Pruszcza Gdańskiego do Knurowa. Ktos musiałby ją podwieźć dp Pruszcza i odebrać w Knurowie przy autostradzie na Wrocław i zawieść do Wrocławia.:loveu::loveu::loveu: Czyli: Rybcia załatwisz transport do Pruszcza...:pprawda..,termin prawdopodobnie przyszły weekend,pisałam,ze dokładamy sie do benzyny. ALE NIE WIEM ,PROSZE NIECH KTOS SPRAWDZI, JAKA TO ODLEGŁOSC Z KNUROWA DO BRZEGU OPOLSKIEGO ( TAM JEST PRZYSZŁY DOM MAJKI):evil_lol: .Bosze ,aby tym razem sie udało:roll::roll: Jeśli to Knurów pod Gliwicami a Brzeg, ten między Opolem a Wrocławiem, to jest to 138 km wg mapy google :) Quote
Rybc!a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 gameta napisał(a):Jeśli to Knurów pod Gliwicami a Brzeg, ten między Opolem a Wrocławiem, to jest to 138 km wg mapy google :) Więc Pan powinien się zgodzić, by po nią podjechać :lol: A ja do Pruszcza mogę ją zawieźć . :cool3: Quote
Miśka84 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Trzymam kciuki za powodzenie akcji - Majka! Quote
:: FiGa :: Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Domek zapowiada się naprawdę rewelacyjnie i oby właśnie taki okazał się w rzeczywistości :kciuki: Mamy też nadzieję, że nowi właściciele być może będą chcieli od czasu do czasu pocieszyć oczy ciotek zakochanych w Majce i podzielą się fotkami :cool3: Quote
deathgs Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Czy można by dokoptować do transportu Majki Finkę gdyby adopcję udało się fsinalizować? Quote
koss Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cieszę się że spełniam odpowiednie warunki do tego aby zaadoptować Majkę fajnie że już niedługo będzie u mnie i skończy się jej gehenna w schronisku i w końcu będzie miała prawdziwy dom i właściciela gdzie będzie bezpieczna.:p....TO kolejny mail pd Pana ....:loveu: ZABIERAM SIE DO DOGRYWANIA TRANSPORTU -NAPISZĘ DZIS DO PANA, Z PYTANIEM CZY WYJEDZIE PO MAŁĄ ...TE 138 KM jak pisała gameta( dzię:loveu:ki)..ryba - podam Twój nr,. tel. zbójini, abyscie sie .." dograli"..dobra???pisałam jemu,ze dokładamy sie do benzyny -podam co i jak.. To zbójini robi grzeczność i zabiera naszą mała do .....ja o niczym nie moge decydować -musisz sama napisać..;) - Quote
koss Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ps. mogłaby mi Pani wysłać więcej informacji i zdjęć na temat tego białego pieska który jest na zdjęciu w kojcu z Mają, ponieważ moja koleżanka z pracy jest zainteresowana małym pieskiem i może by też przygarnęła tą sunie ...... RYBA WYSŁAŁM PANU TĘ FOTKĘ ..RODZINNĄ -tam jest taki mały ,biały piesio ....POPYTAJ O NIEGO I DAJ MI TROCHĘ INFORMACJI ...a nuż...:p( 395 post) Quote
deathgs Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='koss']ps. mogłaby mi Pani wysłać więcej informacji i zdjęć na temat tego białego pieska który jest na zdjęciu w kojcu z Mają, ponieważ moja koleżanka z pracy jest zainteresowana małym pieskiem i może by też przygarnęła tą sunie ...... RYBA WYSŁAŁM PANU TĘ FOTKĘ ..RODZINNĄ -tam jest taki mały ,biały piesio ....POPYTAJ O NIEGO I DAJ MI TROCHĘ INFORMACJI ...a nuż...:p( 395 post) Dziewczyny a co ewentualnie z Finką??? Quote
malawaszka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 zaciskam z całej siły :kciuki: za Majeczkę! prześliczna jest na tych ostatnich fotkach :loveu: Quote
Rybc!a Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 koss napisał(a): ZABIERAM SIE DO DOGRYWANIA TRANSPORTU -NAPISZĘ DZIS DO PANA, Z PYTANIEM CZY WYJEDZIE PO MAŁĄ ...TE 138 KM jak pisała gameta( dzię:loveu:ki)..ryba - podam Twój nr,. tel. zbójini, abyscie sie .." dograli"..dobra???pisałam jemu,ze dokładamy sie do benzyny -podam co i jak.. To zbójini robi grzeczność i zabiera naszą mała do .....ja o niczym nie moge decydować -musisz sama napisać..;) - Czy Pan dojedzie? Czy Zbójini zadzwoni do mnie? Biała sunia jest prawdopodobnie zaciążona . :roll: Quote
Bambino Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :: Figa :: napisał(a)::kciuki: :kciuki: my teŻ, my teŻ. Quote
koss Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Noooooo, porozsyłałam po wszystkich ..telefony, i co tylko miałam...:sweetCyb::bigcool::Cool!::roflt::cunao::laola:...uda sie ,prawda,ze teraz się uda,no dziewczynnnnnny............. Quote
Bambino Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 koss napisał(a):noooooo, porozsyłałam po wszystkich ..telefony, i co tylko miałam...:sweetcyb::bigcool::cool!::roflt::cunao::laola:...uda sie ,prawda,ze teraz się uda,no dziewczynnnnnny............. uda siĘ kossku, uda Quote
gameta Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Koss, mocno trzymam kciuki i wierzę, że się uda :thumbs: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Uda się i niczego innego do świadomości nie przyjmujemy :loveu: Quote
weszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Uda się tylko kiedy... :roll: Już się tytuł przeterminował i magia świąt nic nie zdziałała :-( Quote
Fasolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 weszka napisał(a):Uda się tylko kiedy... :roll: Już się tytuł przeterminował i magia świąt nic nie zdziałała :-( Ale jak to? Ja myslałam, że teraz to już tylko kwestia dni?:crazyeye: Quote
Recommended Posts