Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koss']Witam !

Z dojazdem do Wrocławia nie będzie problemu.
Cieszę się że Maja przeszła próbę z kotami,
i że już nie długo będzie u mnie.
Teraz czekam na kontakt z osoba która ma przyjechać na wizytę,
mam tylko prośbę aby Pani podała jeszcze numer telefonu mojej żony
ponieważ pracuje na 3 zmiany i nie zawsze mogę odebrać
telefon.

to kolejny list od Pana ,moze czas już na załatwianie transportu...:oops:
o wow. widze dom się kroi. wspaniale

Posted

Boję sie za bardzo cieszyc .:roll:..ale rozmawialam z diewczynami ,któe były na wizycie: dom fajny, ludzie tez,duze mieszkanie w bloku,Maja wyczekiwana-będzie zaledwie1-2 h. sama w domu ,praca zmianowa,sterylizacja jako warunek -bedzie wykonana, Rodzina pokoleniowa:Pan ,żona,mama . Mieli psy ,_ pisałam juz o tym Pan gotowy do przyjazdu 100km. jezeli to przyspieszy przybycie Majki.
Wkwestii transportu:pisałam do zbójini i :Nie ma problemu ale ja jade droga nr 1 z Pruszcza Gdańskiego do Knurowa. Ktos musiałby ją podwieźć dp Pruszcza i odebrać w Knurowie przy autostradzie na Wrocław i zawieść do Wrocławia.:loveu::loveu::loveu:
Czyli: Rybcia załatwisz transport do Pruszcza...:pprawda..,termin prawdopodobnie przyszły weekend,pisałam,ze dokładamy sie do benzyny. ALE NIE WIEM ,PROSZE NIECH KTOS SPRAWDZI, JAKA TO ODLEGŁOSC Z KNUROWA DO BRZEGU OPOLSKIEGO ( TAM JEST PRZYSZŁY DOM MAJKI):evil_lol: .Bosze ,aby tym razem sie udało:roll::roll:

Posted

[quote name='koss']Boję sie za bardzo cieszyc .:roll:..ale rozmawialam z diewczynami ,któe były na wizycie: dom fajny, ludzie tez,duze mieszkanie w bloku,Maja wyczekiwana-będzie zaledwie1-2 h. sama w domu ,praca zmianowa,sterylizacja jako warunek -bedzie wykonana, Rodzina pokoleniowa:Pan ,żona,mama . Mieli psy ,_ pisałam juz o tym Pan gotowy do przyjazdu 100km. jezeli to przyspieszy przybycie Majki.
Wkwestii transportu:pisałam do zbójini i :Nie ma problemu ale ja jade droga nr 1 z Pruszcza Gdańskiego do Knurowa. Ktos musiałby ją podwieźć dp Pruszcza i odebrać w Knurowie przy autostradzie na Wrocław i zawieść do Wrocławia.:loveu::loveu::loveu:
Czyli: Rybcia załatwisz transport do Pruszcza...:pprawda..,termin prawdopodobnie przyszły weekend,pisałam,ze dokładamy sie do benzyny. ALE NIE WIEM ,PROSZE NIECH KTOS SPRAWDZI, JAKA TO ODLEGŁOSC Z KNUROWA DO BRZEGU OPOLSKIEGO ( TAM JEST PRZYSZŁY DOM MAJKI):evil_lol: .Bosze ,aby tym razem sie udało:roll::roll:

Jeśli to Knurów pod Gliwicami a Brzeg, ten między Opolem a Wrocławiem, to jest to 138 km wg mapy google :)

Posted

gameta napisał(a):
Jeśli to Knurów pod Gliwicami a Brzeg, ten między Opolem a Wrocławiem, to jest to 138 km wg mapy google :)

Więc Pan powinien się zgodzić, by po nią podjechać :lol:
A ja do Pruszcza mogę ją zawieźć . :cool3:

Posted

Domek zapowiada się naprawdę rewelacyjnie i oby właśnie taki okazał się w rzeczywistości :kciuki:

Mamy też nadzieję, że nowi właściciele być może będą chcieli od czasu do czasu pocieszyć oczy ciotek zakochanych w Majce i podzielą się fotkami :cool3:

Posted

Cieszę się że spełniam odpowiednie warunki do tego aby zaadoptować Majkę
fajnie że już niedługo będzie u mnie i skończy się jej gehenna w schronisku i w końcu będzie miała
prawdziwy dom i właściciela gdzie będzie bezpieczna.:p....TO kolejny mail pd Pana ....:loveu:

ZABIERAM SIE DO DOGRYWANIA TRANSPORTU -NAPISZĘ DZIS DO PANA, Z PYTANIEM CZY WYJEDZIE PO MAŁĄ ...TE 138 KM jak pisała gameta( dzię:loveu:ki)..ryba - podam Twój nr,. tel. zbójini, abyscie sie .." dograli"..dobra???pisałam jemu,ze dokładamy sie do benzyny -podam co i jak..
To zbójini robi grzeczność i zabiera naszą mała do .....ja o niczym nie moge decydować -musisz sama napisać..;)
-

Posted

ps. mogłaby mi Pani wysłać więcej informacji i zdjęć na temat tego białego pieska który jest na zdjęciu w kojcu
z Mają, ponieważ moja koleżanka z pracy jest zainteresowana małym pieskiem i może by też przygarnęła
tą sunie ......

RYBA WYSŁAŁM PANU TĘ FOTKĘ ..RODZINNĄ -tam jest taki mały ,biały piesio ....POPYTAJ O NIEGO I DAJ MI TROCHĘ INFORMACJI ...a nuż...:p( 395 post)

Posted

[quote name='koss']ps. mogłaby mi Pani wysłać więcej informacji i zdjęć na temat tego białego pieska który jest na zdjęciu w kojcu
z Mają, ponieważ moja koleżanka z pracy jest zainteresowana małym pieskiem i może by też przygarnęła
tą sunie ......

RYBA WYSŁAŁM PANU TĘ FOTKĘ ..RODZINNĄ -tam jest taki mały ,biały piesio ....POPYTAJ O NIEGO I DAJ MI TROCHĘ INFORMACJI ...a nuż...:p( 395 post)

Dziewczyny a co ewentualnie z Finką???

Posted

koss napisał(a):

ZABIERAM SIE DO DOGRYWANIA TRANSPORTU -NAPISZĘ DZIS DO PANA, Z PYTANIEM CZY WYJEDZIE PO MAŁĄ ...TE 138 KM jak pisała gameta( dzię:loveu:ki)..ryba - podam Twój nr,. tel. zbójini, abyscie sie .." dograli"..dobra???pisałam jemu,ze dokładamy sie do benzyny -podam co i jak..
To zbójini robi grzeczność i zabiera naszą mała do .....ja o niczym nie moge decydować -musisz sama napisać..;)
-

Czy Pan dojedzie? Czy Zbójini zadzwoni do mnie?

Biała sunia jest prawdopodobnie zaciążona . :roll:

Posted

Noooooo, porozsyłałam po wszystkich ..telefony, i co tylko miałam...:sweetCyb::bigcool::Cool!::roflt::cunao::laola:...uda sie ,prawda,ze teraz się uda,no dziewczynnnnnny.............

Posted

koss napisał(a):
noooooo, porozsyłałam po wszystkich ..telefony, i co tylko miałam...:sweetcyb::bigcool::cool!::roflt::cunao::laola:...uda sie ,prawda,ze teraz się uda,no dziewczynnnnnny.............

uda siĘ kossku, uda

Posted

weszka napisał(a):
Uda się tylko kiedy... :roll: Już się tytuł przeterminował i magia świąt nic nie zdziałała :-(

Ale jak to? Ja myslałam, że teraz to już tylko kwestia dni?:crazyeye: