Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zofia&sasza napisał(a):
A jak Biedrzycka wygra? :shake: Ja uprzedzam - nie oddam Pepe.

No to ja papiery poproszę , ale ja tak naprawdę to do mnie żaden psiak nie dotarł :shake:
Te papiery to tak na wszelki wypadek, gdyby jenak dotarł.
A po przeczytaniu pozostałych postów dodam jeszcze, że Lilunia - Mała te niezłe mruczanko odstawia podczas miziania. Niejeden kot mógłby pozazdrości ;)

Posted

Bazarek jakos idzie, w sumie nie najgorzej :razz:
Kończę 26.12. a pozniej być może otworzę dla jakiejś innej potrzebującej psiny:)

Sleepingbyday zajrzyj, moze i dla ciebie cos się znajdzie.

www.dogomania.pl/forum/f99/materialy-125061/

Posted

[quote name='Inez de Villaro']WSZYSTKIM KRĘŻLOWSKIM PSIAKOM I ICH OPIEKUNOM ŻYCZYMY LEPSZEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!

Dziękuję i nawzajem, wszystkiego najlepsiejszego w Nowym 2009 Roku dla Wszystkich prawdziwie i bezinteresownie miłujących zwierzątka

Posted

Nina:loveu:- sunia, która przebywała w wieluńskim schronisku w dniu 27 grudnia 2008 r. pojechała do swojego nowego domu:multi:
Taką wspaniałą wiadomość jeszcze w tym samym dniu przekazała mi telefonicznie Pani Kierownik schroniska:loveu:
Dzień 27 grudnia okazał się w wieluńskim schronisku szczęśliwym dniem także dla trójki innych piesków, w tym jednej bernardynki, którą ktoś przyprowadził w wigilię:shake: do schroniska.
Dom Ninusi jest we wsi oddalonej o kilkanaście km od Wielunia.
Ninuś ma do dyspozycji podwórko, będzie biegać luzem. W razie potrzeby odizolowania od np. niespodziewanych gości będzie zamykana w kojcu.
Opiekunowie mieli pieska jeszcze w czasach, gdy mieszkali w bloku.
Piesek odszedł za TM, jako starowinek [']
Opiekunowie właśnie przeprowadzili się na wieś i po świętach przyjechali do schroniska wybrać pieska.
Wybór padł na Ninkę, gdy dowiedzieli się, że Sunia jest wysterylizowana, co dobrze rokuje :loveu:
Jeśli Ninka będzie chciała, może mieszkać w domu.
Ponieważ Ninka umie chodzić na smyczy, Opiekunowie mają zamiar chodzić z nią na spacery do pobliskiego lasu.
Po dwu, trzech tygodniach Pani Kierownik planuje pierwszą wizytę poadopcyjną.

Nasza tymczasowiczka Poleńka :loveu:dzień po świętach została wykąpana, a po kąpieli przeprowadziła się z pomieszczenia w którym dotychczas nocowała do tzw. psiego i kociego pokoju gościnnego.
Młoda czarna kociczka Katzi zapoznała się z domownikami i obecnie chadza już po całym domu. Niestety Kora jej nie toleruje, więc teraz z kolei Kora musi być zamknięta w pokoju gościnnym ludzkim:p, ale może z czasem się to zmieni ...

Sądzę, że leczenie Poli już zostało ukończone.
Na wszelki wypadek w przyszłym tygodniu lub tuż po Nowym Roku pokażemy ją jeszcze lekarzowi wet. i wówczas dopiero będzie można umieścić Poleńkę w dziale do adopcji.

Posted

Dobrych wiadomości ciąg dalszy:
Clyde - piesek przebywający w wieluńskim schronisku w drugiej połowie listopada zamieszkał w swoim domu:bigcool:
Spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej na temat nowego życia Klajda i pewnie też nowego imienia:cool3:

Posted

salibinka napisał(a):
Jak się ma maleńka Lili?

Dzieki, ma sie świetnie. Dzisiaj była zaszczepiona p.wściekliźnie, a za tydzień ostatnia dawka przeciw chorobom zakaźnym i to bybyło na tyle. Księżniczka będzie gotowa do adopcji :-(

Posted

salibinka napisał(a):
Cieszę się, że ok. Trzymam, co sie da, za sunię - Tulince się udało, to Lili też się uda - najwspanialszy DS :)

Gdyby to tylko ode mnie zależało, Lili zostałaby w stadzie.
Niestety, ale jest jeszcze nieco czasu.....;)

Posted

Sluchajcie, swiat jest duzy i maly!!!
Dzis dzwonil do mnie pan w sprawie adopcji naszych krezlowianek(w ogloszeniu nie bylo,ze sa z krezela) i do slow do slowa okazuje sie,ze on mieszkal w Kezelu. Jego brat jest tam listonoszem. Mowie mu ,ze mielsmy sprawdzic czy tam nie ma nowych psow i on zadzwonil do brata dowiedziec sie....i.......
jest 7 psow tam koczujących!!!! zadnych ludzi tam nie ma, on nie spotkal..