aganela Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Myślałam ze po sterylce sunia zrobi się spokojniejsza-ale to zmyłka pierwszych dni po sterylce- dalej z niej takie dziecko,warjiat,skacze ,merrda ogoniasem,ktta przegania:evil_lol: Quote
Betbet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 staramy sie umówić z Panią na sobotę, ewentualnie niedzielę. jak już coś będę wiedziała napiszę tutaj Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 suuuper. czekamy na diagnoze co do przyszlego domu. Quote
shirrrapeira Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mam nadzieje, ze sie uda, Psina przecudowna, ah gdybym miala duzy dom, gdybym nie miala dwoch psiakow, w tym jednego groznego to juz bym brala. A tak moge jedynie podniesc, wiec podnosze. Quote
aganela Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 SZUUPER!!Tylko Betbet spiesz się, bo napisała mi dziś inna pania meila-z pytaniem o sunię,ale pytała czy nadaje się na psa stróżującego-jesli by to oznaczało kojec to raczej odpada- jak takie słodkie dziecko zostawić w kojcu?!:roll:. Ale suńka dzis już szczekała:roll: na takiego gościa- jakby mamy znajomego.Ale z niej desperatka,dla wszystkich jest łagodna a dla niego nie bardzo?! Ale się do niego zraziła ,bo gdy Lara stróżowała nad królikami-to chyba taki border-stróżująco-królikujący:evil_lol: on do niej podszedł i albo nadepnął jjej na ogon lub po prostu ją przestraszył(ma okolo 1.90))-więc potem była już do niego nieprzyjażnie nastawiona. Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 aganela, pisz/przejrzyj w sprawie transportu tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&page=9 i tutaj (ew. trzeba zalozyc watek): http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=521 Quote
aganela Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Pani jest z Krakowa i szukają psa do ogrodu,do dużego kojca.Co wy na to?? Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 mnie tak srednio. zawsze lepiej zeby byla domowym psem, ale jesli by bylo tylko to... szkoda jej do kojca. ew. trzeba poprosic kogos o sprawdzenie i wtedy decydowac. co sadzicie? Quote
aganela Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Mnie też trochę średnio-sunka lepiej czuje się blisko pana.. Quote
beka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [Z moich doświadczeń duży nie zawsze oznacza to samo dla nich i dla nas. Miałam jakis czas temu donke na tymczasie i pani chciała jej dać dom -tzn duży kojec ok 8 m kw. Nie rozumiała dlaczego się nie zgodziłam. Jestem w stanie (z bólem) zaakceptować ogród-ale kojec to pomyłka...zwłacza dla takiego super psa Quote
Betbet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 spkojnie, spiesze sie bardzo zeby to jeszcze w ten weekend załatwić. moze zmienmy temat, bo osoby do sprzwdzenia już sa:) Quote
aganela Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Betbet a masz juz konkret tzn. jesteś już umówiona na datę i godzinę?Pani mi w niedzielę przesle nowe zdjątka domu-porobi je wtedy:razz: Quote
aganela Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ta pani któr chciała psiaka do kojca, założyła wątek w psy w potrzebie:multi:Superr ,oby jakaś bida znalazła domek!! Quote
Betbet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Aganela chciałam jechać w sobote, ale Pani nie pasuje, co gorsza ona mieszka 15 km od Gdyni i nie jest tam prosto dotrzeć, gdy się nie ma auta i nie zna Gdyni ani okolicy. Postaramy się umówić na niedzielę, może zawiezie nas tam chłopak jednej Inspektorki. Quote
aganela Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Supper -Betbet jesteś konkretna:evil_lol: i można na ciebie liczyć:multi: Quote
aganela Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Hop hop:multi: podnioscie,zeby LArcia nie spadła!!!,tak blisko do wiecznego szczęścia- oby się udało!!:p Quote
aganela Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Od tygodnia próbuje wstawić fotki,al e nie udaje mi się przez imageshack! Quote
Betbet Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jest za duzo tyzh zdjec, wklejam wybrane, bo mi bardzo słabo komp i głowa dziś chodzą... Quote
Recommended Posts