Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślałam ze po sterylce sunia zrobi się spokojniejsza-ale to zmyłka pierwszych dni po sterylce- dalej z niej takie dziecko,warjiat,skacze ,merrda ogoniasem,ktta przegania:evil_lol:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZUUPER!!Tylko Betbet spiesz się, bo napisała mi dziś inna pania meila-z pytaniem o sunię,ale pytała czy nadaje się na psa stróżującego-jesli by to oznaczało kojec to raczej odpada- jak takie słodkie dziecko zostawić w kojcu?!:roll:.
Ale suńka dzis już szczekała:roll: na takiego gościa- jakby mamy znajomego.Ale z niej desperatka,dla wszystkich jest łagodna a dla niego nie bardzo?!
Ale się do niego zraziła ,bo gdy Lara stróżowała nad królikami-to chyba taki border-stróżująco-królikujący:evil_lol: on do niej podszedł i albo nadepnął jjej na ogon lub po prostu ją przestraszył(ma okolo 1.90))-więc potem była już do niego nieprzyjażnie nastawiona.

Posted

mnie tak srednio. zawsze lepiej zeby byla domowym psem, ale jesli by bylo tylko to... szkoda jej do kojca.
ew. trzeba poprosic kogos o sprawdzenie i wtedy decydowac.
co sadzicie?

Posted

[Z moich doświadczeń duży nie zawsze oznacza to samo dla nich i dla nas.
Miałam jakis czas temu donke na tymczasie i pani chciała jej dać dom -tzn duży kojec ok 8 m kw. Nie rozumiała dlaczego się nie zgodziłam.

Jestem w stanie (z bólem) zaakceptować ogród-ale kojec to pomyłka...zwłacza dla takiego super psa

Posted

Aganela chciałam jechać w sobote, ale Pani nie pasuje, co gorsza ona mieszka 15 km od Gdyni i nie jest tam prosto dotrzeć, gdy się nie ma auta i nie zna Gdyni ani okolicy.

Postaramy się umówić na niedzielę, może zawiezie nas tam chłopak jednej Inspektorki.