Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy sunia ma wątek na Owczarku w Potrzebie? Tam szybciej ktoś by ją zobaczył!
Trzeba napisać do osób,które są tam zalogowane,aby ją tam wstawić!
Od ONków jest napewno Anashar,Beka,Agamika!

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli chodzi ci o strone owczarek w potrzebie to nie ma tam wątku,:placz:myśłałam ze na 0wczarek .pl ktos sie odezwie?-a tu nie za bardzo:-(.
Zaczynam wątpic czy tu w okolicy ,podkarpacie,mielec,Rzeszów znajdzie dobry domek- bo tu chyba wszyscy nastawieni wyłącznie na zysk!:angryy:Może blizej wiekszych miast łatwiej było by znalezć jjej odpowiedzialny domek-z zapewnieniem sterylizacji i opieką:-(
Jesli znalazł by sie ktos odpowidni to i mysle ze udało by się załatwic transport.Więc jesli mozecie to pytajcie i rozgłaszajcie dalej:-(
Juz 2 i pól tygodnia -siedzi bez pana :placz::shake:

Posted

To ja napiszę PW do Agamiki!:lol: Żeby ją tam na wątek wstawiła,tylko wtedy Aga powinna się z Tobą kontaktować w sprawie szczegółów o suni-OK?

Posted

super przydały by sie tam ogłoszenia:-( napisz prosze o ewentualnej sterylizacji przez nowych włascicieli-juz mnie zaczynają wkurzac ci rozmnażacze-odrazu juz chcą psiaka-bez sterylki, bo szczeniąt im mało, niedoczekanie:angryy:
i o ewentualnym dowozie Rzeszów-gdzies tam, dla odpowiedzialnych ludzi dało by się dowóz załatwić!!;)

Posted

:roll: doczytaj do końca :P :P , tam pisze : " Warunkiem adopcji jest sterylizacja suni"

a co do dowozu to specjalnie nie pisałam miejscowości tylko ze podkarpackie żeby nie "zawężać "

ale będę szczera, ważniejsze na ten moment od wątku na OwP sa ogłoszenia na necie bo na razie mało kto na forum szuka psa, ...ludzie szukają na allegro, na alegratce itd

Posted

Proszę o info - czy Lara potrafi zachować czystość w mieszkaniu, czy widzicie możliwość pokrycia kosztów sterylizacji, gdyby Osoba chętna na adopcję nie mogła tego sfinansować.
I oczywiście na jaką odległość będzie możliwość transportu.
Jeśli uda się porozumieć i rozwiązać podstawowe problemy - teoretycznie jest dom w miejscowości Kłodzko, dwójka dzieci i jedna Osoba dorosła. (Dom jeszcze do sprawdzenia !).
Dzwoniłam na podany nr kontaktowy, ale nie udało mi się porozmawiać.
Mój nr tel.
609 776 794

Śliczna sunia ! Szkoda dziewczynki na wieś...

Posted

Sunia nie umie niestety utrzymać czystości w mieszkaniu,mysle ze szybko by się nauczyła:) sterylizacja powiedzmy tak , u mnie wet robi za około 180-200 zł sterylkę dla takiego psa ,więc do 40 % kosztów mogla bym pokryć,ale boje się jezeli panstwo ,nie bedą mieli teraz możliwości sfinansować sterylkę to co bedzie,jeśli np. suka mocno zachoruje??Część dojazdu napewno udało by się załatwić,ale ile km jest Kłodzko od Rzeszowa??

Posted

Zrezygnowałyśmi z pani,ponieważ nie jest jeszcze sprawdzona,kobity do końca nie znamy,przyjaciel koni jest wobec niej trochę podejrzliwa,więc nic z nią nie wiadomo, sunie trzeba by wieźć przez całą Polskę, jesli po tygodniu przestała by się podobać?
Sunia dalej szuka naprawde porządnego domu..:roll:

Posted

Dzwonił kolejny gościu z okolic Tarnowa,ale miał już jamniczkę-zeżarły by się chyba razem i chciał sukę do kojca...Ona by chyba uschła z żalu i tęsknoty..:shake:
Kiedy się znajdzie taki idealny właściciel:-(??No kiedy..:placz:

Posted

Wiem,ale sunia na tym cierpi:-(a teraz u mnie od wczoraj tak leje ze masakra,aż nie che się wychodzić z psami:shake::oops:
No ale ma pomyśł :ZBIERAMY NA STERYLKE ja prawdopodobnie jutro chcę otworzyć BAZAREK NA STERYLKĘ SUNI-to będzie kosztować mniej więcej 200zł!!
Może ktoś chętny rzuci troszkę grosza na suńkę:oops:
Do sprzedania:
Ksiązki: Brigitte Harries ,,Szczeniak przybywa do domu" wyd. Multico-2003r.-62 str.-1 raz przeczytana,twarda okładka kolorowe obrazki na każdej stronie,,,Szczeniak potrzebuje naszego uczucia,poświęcenia i ciepliwości.Ale to nie wystarcz.Od samego początku wymaga on również odpowiednich zabiegów pilegnacyjnych i właściwego prowdzeniq.Tylko wtedy bedzie mógł wyrosnąc na zdrowego,zrównoważonegop sa,sprawiającego wszystkim wiele radości" dobra dla osób planujących/kupujących szczęnie!
Hugh LOFTING-,,DOKTOR DOLLITE I JEGO ZWIERZĘTA"super książka
:lol:
Z serii HOBBY: MARCIN JAN GORAZDOWSKI -,,Świnka morska"-1 raz czytana,31str.świetna dla osób kupujących,mających świnki:cool3:
z serii HoBBY: Krzysztof Michał Jabłoński,,Kanarki"-1 raz czytana 60str. świetna z rasami ,rozmnażaniem i opieką nad kanarkami:razz:
Coś dla mam zdziećmi: Wyd.GREG,,ŚCIĄGA"-streszczenia,analizy lektur i wierszyczęść 6b - do 6 kl. szkoły podstawowej 2półrocze- zmini ściągą na klasówkę oraz 6a na Ipółrocze-bez ściągi:lol:
Dla osób/dzieci uczących się j.francuskiego,,LES GRANDS PERIPLES DES ANIMAUX"-po francusku,orginał z Francji:cool3:kolorowa,24 str.ogólnie o zwierzętach,m.in wędrówki ptaków, zwierząt,środowisko rzeczne,
oraz na końću obróżka zaciskowa-z ozdobnego łancuszka-wielkośc jak dla samca jamnika,mniejszego pieskachoć na moja jamnjiczkę zaduża ,ale to jest drobniutka kruszynka jest:cool1:,prawie nie używana-bo okazała się za duża:oops:
Oraz dwie figurki Yorka:większa i mniejsza:cool3:
Ceny wywoławcze od 2 do 10zł:loveu::cool3: Kto się już piszę wciemno :cool3:POmózcie na sterylkę suńki:oops:
AUKCJA DPIERO JUTRO<WTEDY DORWĘ APARAT:evil_lol:

Posted

heh wystarczy umówić sunię do weta,wtedy konkretnie znała bym bliższe info!

Mowią,, jesteś piękna!",
Mówią,,zrób jej ogłoszenia, napewno szybko znajdzie domek",
Ale ktoś mnie porzucił tu na krańcu Polski i chcą mnie tylko do rodzenia dzieci lub jako ,,żywa obrona" przed obcymi",
,,Proszę o naprawdę dobry dom", --LARA

Posted

aganela napisał(a):
heh wystarczy umówić sunię do weta,wtedy konkretnie znała bym bliższe info!

To jesli mozesz, umow sunie i podaj mi na pw numer konta.

Posted

Hop larcia do góry:multi:, zaczyna mi się wydawać ze ona wczesniej mogla mieszkac w domu , bo gdy ją wypuszczam strasznie piszczy i skomli,moja sabcia jest troszke bardziej powściągliwa, w ogóle Larcia jest bardzo rozmowna gdy zakładam jej smycz i idziemy w kierunku bramy np,w pole to piszczy, obraca się za mną,jakby mruczała po swojemu-gaworzyła?:razz::lol:

Posted

Lara ma też czasami bardzo zdecydowany charakter:roll:,drugim przypuszczeniem jest tez ze mogła mieszkać na łancuchu,lub u ludzi ,którzy nie mogli sobie z nią poradzić bo często próbuje na mnie skakać-myśle że chodzi tu o ustawienie hierarchi,dominacji.
Lara jest też mało przekupna jesli chodzi o smakole,np. przy poleceniach jest ok.ale jeśli rzucę jej aport to wtedy nie bardzo chce mi go oddać ,trzyma go zawzięcie,lub kręci się łasi koło mnie z zabawką.W ogóle jest bardzo nakręcona na kijki i zabawki-jakby chciała je miec przy sobie aby mieć coś własnego-tylko dla siebie..:oops: