aganela Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 A co zrobić z rzeczami,które miały być na bazarek ja myśle zeby jJEDNAK zrobić bazarek a kasę przeznaczyć na szczepienia i odrobaczenie,moze książeczke zdrowia:lol:.SZCZEgólnie hesia co ty myślisz na ten temat,:roll:bo to ty ostatnio bardzo nam pomogłaś:loveu: Quote
aganela Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Eh podiosę sunię rano hop:shake: Nikt tu nie zagląda?:roll: Quote
hesia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jesli masz rzeczy na bazarek, to moze wystaw. Jak nie Larze, bo znajdzie wczesniej dom, to pomozesz innym pieskom. Na dogo potrzeb jest masa. Quote
hesia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Anagela, co tu tak cicho? Jak sunia, kiedy sterylka? Quote
aganela Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Miałam do powiedzenia,ale to bylo nie pewne,więc sunia będzie miała sterylkę zrobioną w najblizszy czwartek 02.10 o godz 18.:multi:-na 100% Mam nowe foteczki suni z dziś-Lara skąpana w słońcu,tak się teraz cieszyla z spaceru i zajmowania sie nią ,no i cieplutkie słoneczko jej świeci:lol: ale nie moge sobie poradzić z aparatem więc fotki będą wieczorem. Ma ktos moze jakiś domek dla niej na horyzoncie? Quote
JustynaM. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 To znalazlam ,moze ta pani by sie nia zainteresowala molufemi napisał(a):witam jestem tu pierwszy raz.mieszkam w londynie.razem z mezem zdecydowalismy sie na adopcje owczarka niemieckiego.decyzje podjelismy po zakupie domu.mamy wielki ogrod i dobre warunki na wychwanie pieska.mamy dwojke synow 6 lat i 11 miesiecy.chce adoptowac pieska z polski.mam tylko jeden problem-odleglosc.przylatuje do polski 20 pazdziernika ale tylko na 3 dni.chcialabym zebyscie pomogli znalesc mi najlepiej szczeniaka a ja gdy przylece odbiore pieska i do czasu zalatwienia paszportu,szczepien itp.zostawie go u mojej siostry ktora mieszka w bydgoszczy.dziekuje i pozdrawiam.magda:loveu: Quote
aganela Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 widziałam już to JustynaM.tylko ze ta pani chyba chce SZCZENIOLA.. Quote
epe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Niekoniecznie! Właśnie widziałam jej wpis ,że wzięłaby psa ONka,tego oblanego betonem! Quote
aganela Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Chyba ta pani wybrała pieska oblana betonem-szkoda dla Lary,szczęscie dla niego! Quote
aganela Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Pani chyba wybrała tego psiaka olepionegoo betonem-szkoda dla Lary,szczęscie dla Niego! Quote
aganela Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Pani chyba wybrała tego psiaka olepionegoo betonem-szkoda dla Lary,szczęscie dla Niego! Quote
hesia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No to trzymam kciuki, aby wszystko dobrze poszlo. Az dziw, ze nikt sie nie dobija o tak piekna sunie. Moze po sterylce szybciej znajdzie dom, bo ze znajdzie, nie watpie. Trzeba tylko bedzie uaktualnic ogloszenia. Nawet jesli DS bylby gdzies dalej, to transport jakos sie zalatwi. Quote
aganela Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Zdjecia bedą jutro bo zapomniałam sobie oczywiście płytke ze zdjątkami i dopiero moze jutro,a juz na 100% w wt.Pasowało by jej odnowić takie super ujmujące ze serce ogłoszenia,kto potrafi kto chętny kto się podejmie? Quote
aganela Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 LARa szuka pana z rana:oops: Quote
aganela Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Na pierwszą na pierwszą,:-( jutro nowe zdjęcia ,kto pomoze w szukaniu domku??Potrzebne nowe ogłoszenia!!!:placz::placz:Kto zaglądnie do Lary?? Quote
aganela Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Podoszę..:-(:placz: Sama..?!:-( Quote
jotpeg Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 aganela napisał(a):Podoszę..:-(:placz: Sama..?!:-( faktycznie :shake: aganela, pisz w sprawie pomocy w oglaszaniu do wybranych osob PW albo maila z linkiem do watku, bo watki szybko spadaja i uchodza uwadze... ja zawsze tak robie - jeszcze nikt nie odmowil! Quote
jotpeg Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Np. do GoskaGoska prosbe o allegro, do Rybki_39 o allegratke, do Dinki o inne... powodzenia! Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 HM TO JESTEM sunia faktycznie ladna, ale ma paré uwag, tak w pierwszy poscie przydaloby sie konkretne info u suni, a nie tak wszytkie po trochę wszędzie.Podaj tez w pewszym poscie numer do kontaktu oraz 2-3 najladniejsze foto suni. Coz ja uwaza, ze jesli chcesz znalesc jej dobry domek, to jedak musisz oferowac dowoz sunie dalej niz 50km, bo w twoich okolicach to nie wiem czy cos się znajdzie :-(. Zawsze na dogo razie potrzeby moze się ktos znajdzie, lub nawet do pociągu jesli nie dasz rady autem. Poza tym uwazam, ze bardziej skuteczne jest robienie ogloszen niz podnoszenie wątku. aganela -więc poświęc jakies 2h-3h i porob jej ogoszenia na wszytskich portalach ogloszeniowych, ja zrobie suni gumtree-warszawa i krakow, ale cioteczko jesl masz czas to siędz i ogloszaj psiaka gdzie sie tylko da. Niestety twoich okolic nie nm kompletnie, ale przydaloby sie sunie tez w gazetach pooglaszac. Samo allgro i gatka to za malo jesizalez ci na czasie. Quote
aganela Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Spróbuje zebrać info na 1 poście,a zdjecia próbowałam kiedyś i nie chciał wypalić..W weekend spróbuje zrobić ogłoszenia,dziś nie ma czasu... dojazd to jest problem ja nie mam prawo jazdy,choc nawet jesli wyjazd bylby z rzeszowa to i tak musze 30 km do rzeszowa dojechać..Wiec transport to kłopotliwa sprawa-ale moge zaplacicći za zwrot paliwa i koszty transportu ,gdyby ktoś chciał/mógł pojechać!:roll: Quote
aganela Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Sunia została wczoraj wysterlizowana,a dziś ma wakacje i lezy koło mnie przy komputerze:cool3:. Koszt sterylki to dokładnie:200zł Quote
SZPiLKA23 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Super ze jest po sterylce, to zwieksza jej szanse. Oby szybko znalazła dom. Sliczna jest Quote
Recommended Posts